MichalR Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 56 minutes ago, przemo_narciarz said: Nie padły bo ciężko znaleźć używane, dedykowane narty do free. Ale ja nigdzie nie pytałem o używki, tylko o polecane narty do free tak ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 No to ja z czystym sumieniem polecam elan 1010. Świetna narta, choć pewnie są lepsze. Nowe bez wiązań 500, zrobiłem na nich dziesiątki dni po free w ciapie i puchu półtora metra, na betonowej trasie też fajnie jeżdżą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 Godzinę temu, MichalR napisał: Nie bardzo to rozumiem szczerze mówiąc. Kiedyś zrozumiesz jak zaczniesz jeździć że to całkiem inna jazda ,łopata to łopata i w tym samym rozmiarze różnice nieodczuwalne nowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalR Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 1 minute ago, surfing said: Kiedyś zrozumiesz jak zaczniesz jeździć że to całkiem inna jazda ,łopata to łopata Ale ja nie bardzo rozumiem nie nartę tylko dlaczego po zadaniu pytania o modele nie dostałem początkowo żadnych konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 (edytowane) Ja mam aktualnie takie cudo do sprzedania :stan BDB https://www.olx.pl/oferta/narty-head-motorhead-190cm-CID767-IDy5LJ1.html Edytowane 26 Luty 2020 przez miraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 26 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 (edytowane) W dniu 25.02.2020 o 15:36, MichalR napisał: Ale ja nie bardzo rozumiem nie nartę tylko dlaczego po zadaniu pytania o modele nie dostałem początkowo żadnych konkretów Bo jak już @surfing napomknął. Łopata to łopata. Nie ma sensu skupiać się na poszczególnych modelach. Tylko patrzeć na jej długość oraz ile jest pod butem. Dodatkowo jeśli chcesz się bawić w snow parku to dobrze jak by miała podwójny rocker. Edytowane 26 Luty 2020 przez tankowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi