Ankieta - Filmowa jazda po stokach
Filmowa jazda po stokach
25 members have voted
-
1. Stanąłem przed mały dylematem, od którego ośrodka zacząć. Pomyślałem, żeby zrobić mały quiz, ala głosowanie i sprawdzić jakie są Wasze preferencje.
-
SMR
-
Nassfeld
-
Białka
-
Turracher hohe
-
Kluszkowce
-
Flachau
-
This poll is closed to new votes
-
Similar Content
-
By JC
W moim setnym vlogu zapraszam Was do Heiligenblut, niewielkiej miejscowości położonej na północnej granicy Karyntii, u podnóża najwyższej góry Austrii - Großglockner 3798m. Tutaj znajduje się średniej wielkości, jak na warunki austriackie, ośrodek narciarski, który ma w sowiej ofercie 55 km tras narciarskie i ... 6 stref do freeride'u.
-
By dezext
Zrobił nam się Burdel odnośnie polskich stacji narciarskich, mamy dwa tematy i ciężko znaleźć ważne info. Zbierzmy co wiemy o otwartych stacjach w tym temacie ale NIE DYSKUTUJMY, do dyskusji mamy 2 tematy.
Wpisujcie Stacje Narciarskie o których wiecie, że są otwarte, bądź macie datę otwarcia!
Wpisujemy miasto, nazwę.
PRZYKŁADOWO:
Kazimierz Dolny - OTWARTY
Wisła - OTWARCIE 23.01.2021
Bałtów - OTWARTY
Poręba Wielka Koninki - OTWARTE
-
By KubaP
Słyszałem o ograniczeniach w drodze do Szwajcarii. Podobno nie można przejechać przez Niemcy. Ktoś coś wie więcej?
-
By zuru96
Witam was serdecznie
Jestem aktualnie studentem 5 roku na kierunki fizjoterapia na Śląskim Uniwersytecie Medycznym.
Na co dzień pracuje jako fizjoterapeuta w Polskim Związku Narciarskim. jeżeli lubisz jeździć na nartach i może doznałeś kontuzji bądź urazu uprawiając ten sport proszę, poświęć mi 5 minut i wypełnij moją ankietę potrzebną do pracy magisterskiej.
https://forms.gle/9kyA4eJ6oGyMFfdr8
Z góry dziękuję
-
Recommended Posts