Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

25 minut temu, Lexi napisał:

@marionen pewnie ogląda Djokovica  a u Murraya znowu ciekawie.. :)

Oj tak. Gdyby Novak nie był kontuzjowany, na 95% by wygrał AO. Z tą kontuzją 99.5% , że nie wygra. Nawet jakby pokonał Dymitrowa to jeszcze przed Nim są 4 mecze do 3 wygranych setów. Problem jest tylko kto Go wyeliminuje z turu...

Iga Świątek ma już wolne i może pozwiedzać Australię. Bardzo dobrze porusza się po korcie. Jednak bez serwisu, na szybszych nawierzchniach od ceglanej mączki ciężko będzie w dużych turniejach o efektowne i częste zwycięstwa. Rybakina pokazała ile daje spokoju i argumentów w meczu dobry jakościowo serwis. Czy trener Igi potrafi podnieść poziom serwisu tenisistki, tego nie wiem. Jednak przykład Djokovica i Nadala pokazuje, że można go zdecydowanie poprawić... Hurkaczowi nie brakuje umiejętności serwisowych, ale czy wygra z Kordą? W tej chwili nie jest źle. Sam serwis też nie wygrywa i jeszcze jakieś umiejętności trzeba dołożyć...

2 minuty temu, marionen napisał:

Iga Świątek ma już wolne i może pozwiedzać Australię. Bardzo dobrze porusza się po korcie. Jednak bez serwisu, na szybszych nawierzchniach od ceglanej mączki ciężko będzie w dużych turniejach o efektowne i częste zwycięstwa. Rybakina pokazała ile daje spokoju i argumentów w meczu dobry jakościowo serwis. Czy trener Igi potrafi podnieść poziom serwisu tenisistki, tego nie wiem. Jednak przykład Djokovica i Nadala pokazuje, że można go zdecydowanie poprawić... Hurkaczowi nie brakuje umiejętności serwisowych, ale czy wygra z Kordą? W tej chwili nie jest źle. Sam serwis też nie wygrywa i jeszcze jakieś umiejętności trzeba dołożyć...

6:3 w pierwszym secie... dobrze to wyglada. PS zaraz się pakuje i do CzG...

Edytowane przez sstar

12 godzin temu, sstar napisał:

Gdzie poszedłeś? Ja jutro z rana w stronę Śnieżnika ale nigdy nie doszedłem. W CzG pada.

5A44940F-7DBC-4747-A730-2CA15AB96E1F.jpeg

31A63057-717C-4453-AF72-D644E89EC279.jpeg

E1C85039-7013-4330-8BEC-00E9349D5577.jpeg

Kierunek Śnieżnik był w planie, ale nie dotarliśmy nawet do schroniska.

Magda, najsłabsze ogniwo w naszym singlowym team-ie okazała się najsilniejsza i ciągnie polski tenis do kolejnej rundy. Oby nie ostatniej.

Edytowane przez marionen
  • Like 1
  • Thanks 1

7 minut temu, marionen napisał:

Kierunek Śnieżnik był w planie, ale nie dotarliśmy nawet do schroniska.

Magda, najsłabsze ogniwo w naszym singlowym team-ie okazała się najsilniejsza i ciągnie polski tenis do kolejnej rundy. Oby nie ostatniej.

Z której strony szliście? Ja dziś zmieniłem plany i na CzG się przeszedłem, choć też tylko trawers w kierunku skał, do których nie dotarłem, wyżej wiało, ciemno i do domu daleko. No i po chorobie prawie miesięcznej więc trochę sobie pokaszlałem na początku dla animuszu, zatrzymywać się musiałem jakbym w jakimś Hong Kongu na górę wchodził. Wracając do naszych baranów, to Magda chyba z Pliszkową, więc ma jakieś szanse na półfinał, bałem się, że z Sabalenką.

9B254D63-9900-4186-8071-1A463110B186.jpeg

D3058A00-AEC0-42BA-B7E7-5B1DE96FA996.jpeg

Edytowane przez sstar
  • Like 1