marionen Napisano 21 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2023 25 minut temu, Lexi napisał: @marionen pewnie ogląda Djokovica a u Murraya znowu ciekawie.. Oj tak. Gdyby Novak nie był kontuzjowany, na 95% by wygrał AO. Z tą kontuzją 99.5% , że nie wygra. Nawet jakby pokonał Dymitrowa to jeszcze przed Nim są 4 mecze do 3 wygranych setów. Problem jest tylko kto Go wyeliminuje z turu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2023 Magda gra. Jest dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2023 19 minut temu, moruniek napisał: Magda gra. Jest dobrze. Uff.......... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 21 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2023 Wymęczyła to, bo w końcówce trochę stanęła. GRATULACJE !!! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 21 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2023 Wystartowali we trójkę i zameldowali się w komplecie w 4 rundzie, Magda i Hubert z rekordowymi osiągnięciami w AO. Jest dobrze, ale schody coraz wyższe przed Nimi...💪👍 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 21 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2023 Teraz Iga... https://www.sport.pl/tenis/7,64987,29382790,iga-swiatek-tak-sie-przejela-ze-przegrala-z-rybakina-teraz.html#s=SNO_Img_2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 Iga Świątek ma już wolne i może pozwiedzać Australię. Bardzo dobrze porusza się po korcie. Jednak bez serwisu, na szybszych nawierzchniach od ceglanej mączki ciężko będzie w dużych turniejach o efektowne i częste zwycięstwa. Rybakina pokazała ile daje spokoju i argumentów w meczu dobry jakościowo serwis. Czy trener Igi potrafi podnieść poziom serwisu tenisistki, tego nie wiem. Jednak przykład Djokovica i Nadala pokazuje, że można go zdecydowanie poprawić... Hurkaczowi nie brakuje umiejętności serwisowych, ale czy wygra z Kordą? W tej chwili nie jest źle. Sam serwis też nie wygrywa i jeszcze jakieś umiejętności trzeba dołożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 (edytowane) 2 minuty temu, marionen napisał: Iga Świątek ma już wolne i może pozwiedzać Australię. Bardzo dobrze porusza się po korcie. Jednak bez serwisu, na szybszych nawierzchniach od ceglanej mączki ciężko będzie w dużych turniejach o efektowne i częste zwycięstwa. Rybakina pokazała ile daje spokoju i argumentów w meczu dobry jakościowo serwis. Czy trener Igi potrafi podnieść poziom serwisu tenisistki, tego nie wiem. Jednak przykład Djokovica i Nadala pokazuje, że można go zdecydowanie poprawić... Hurkaczowi nie brakuje umiejętności serwisowych, ale czy wygra z Kordą? W tej chwili nie jest źle. Sam serwis też nie wygrywa i jeszcze jakieś umiejętności trzeba dołożyć... 6:3 w pierwszym secie... dobrze to wyglada. PS zaraz się pakuje i do CzG... Edytowane 22 Styczeń 2023 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 2 godziny temu, sstar napisał: 6:3 w pierwszym secie... dobrze to wyglada. PS zaraz się pakuje i do CzG... Nie oglądałem ale wynik znam. Jestem w Kłodzku, foki założone. Trzeba je z kurzu przetrzeć😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 30 minut temu, marionen napisał: Nie oglądałem ale wynik znam. Ja podobnie ...wczoraj pozrywało przewody zasilające i jestem bez prądu i internetu...została tylko komórka. Tak czy siak Hubert może zwiedzać Australie razem z Igą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 To nie był nasz dzień, cóż będą kolejne turnieje. Dalej będę trzymał kciuki za naszych. Magda gra jutro. p.s. A już się szykowałem na spotkanie Świątek - Gauff, a tymczasem obie Panie mają już wolne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 Ano, trochę smutno, Hubi był o włos... Iga naprawdę średnio, oglądałam tylko skrót ale do wielu piłek nawet nie startowała - coś tu jest nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 9 godzin temu, marionen napisał: Nie oglądałem ale wynik znam. Jestem w Kłodzku, foki założone. Trzeba je z kurzu przetrzeć😁 Gdzie poszedłeś? Ja jutro z rana w stronę Śnieżnika ale nigdy nie doszedłem. W CzG pada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 (edytowane) Magda w ćwierćfinale... Edytowane 23 Styczeń 2023 przez sstar 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 (edytowane) 12 godzin temu, sstar napisał: Gdzie poszedłeś? Ja jutro z rana w stronę Śnieżnika ale nigdy nie doszedłem. W CzG pada. Kierunek Śnieżnik był w planie, ale nie dotarliśmy nawet do schroniska. Magda, najsłabsze ogniwo w naszym singlowym team-ie okazała się najsilniejsza i ciągnie polski tenis do kolejnej rundy. Oby nie ostatniej. Edytowane 23 Styczeń 2023 przez marionen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 (edytowane) 7 minut temu, marionen napisał: Kierunek Śnieżnik był w planie, ale nie dotarliśmy nawet do schroniska. Magda, najsłabsze ogniwo w naszym singlowym team-ie okazała się najsilniejsza i ciągnie polski tenis do kolejnej rundy. Oby nie ostatniej. Z której strony szliście? Ja dziś zmieniłem plany i na CzG się przeszedłem, choć też tylko trawers w kierunku skał, do których nie dotarłem, wyżej wiało, ciemno i do domu daleko. No i po chorobie prawie miesięcznej więc trochę sobie pokaszlałem na początku dla animuszu, zatrzymywać się musiałem jakbym w jakimś Hong Kongu na górę wchodził. Wracając do naszych baranów, to Magda chyba z Pliszkową, więc ma jakieś szanse na półfinał, bałem się, że z Sabalenką. Edytowane 23 Styczeń 2023 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 Gratulacje dla Magdy. Przed turniejem nikt się tego chyba nie spodziewał. Magda już niczego nie musi, może jednak wszystko. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 Tak jest, brawo Magda! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 Wypada jeszcze wspomnieć że wciąż w grze (deblowej) pozostaje Jan Zieliński który podobnie jak Magda zameldował się w ćwierćfinale! 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 W dniu 23.01.2023 o 15:57, Lexi napisał: Wypada jeszcze wspomnieć że wciąż w grze (deblowej) pozostaje Jan Zieliński który podobnie jak Magda zameldował się w ćwierćfinale! I jest już w półfinale. Gratulacje dla Jana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 27 minut temu, moruniek napisał: I jest już w półfinale. Gratulacje dla Jana. Na śmierć zapomniałem dziś o nim.. Oczywiście gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 Magda pobiegała solidnie po korcie i melduje się w półfinale AO. Jakże duża i miła niespodzianka. Linette w najlepszej czwórce turnieju wielkoszlemowego. A to jeszcze nie koniec... 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 Gratulacje dla Magdy !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 No to żle nie jest mamy dwoje tenisistów w półfinale.... a jeszcze Agnieszka sie udziela w pokazowym turnieju gwiazd w parze z Danielą Hantuchową. Sporo naszych akcentów. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 25 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2023 Niewiarygodne jak Magda sobie daje radę w AO, przed nią teraz poważne wyzwanie, bo Sabalenka jest w świetnej formie - czekam na kolejną niespodziankę! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi