zając Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień A, i Magda Fręch wygrała swój mecz choć też łatwo chyba nie było patrząc po wyniku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień Teraz, Jeeb napisał: to już 2 liga ? Raczej nowa młoda z potencjałem i aspiracjami, która potrafi wygrać z najlepszymi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień Godzinę temu, Jeeb napisał: to już 2 liga ? Przyszłość kobiecego tenisa. Jeszcze chwila i będzie w TOP 10. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień Mecz chyba dosyć słaby był ze strony obydwu zawodniczek, przynajmniej takie mam wrażenie po obejrzeniu skrótu oraz komentarzach w internecie - ktoś oglądał i ma odmienne zdanie? Oby dalej było lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 37 minut temu, zając napisał: Mecz chyba dosyć słaby był ze strony obydwu zawodniczek, przynajmniej takie mam wrażenie po obejrzeniu skrótu oraz komentarzach w internecie - ktoś oglądał i ma odmienne zdanie? Oby dalej było lepiej. Ja mam inne zdanie, pojedynek bardzo zacięty, początek zdecydowanie dla Eali, Iga tradycyjnie dużo błędów własnych. W drugim secie Świątek 2 razy musiała odrabiać straty. Długie wymiany przeważnie dla Filipinki. Końcówka tego seta i 3 już z przewagą Igi. Dużo bardzo ładnych wymian i zaskakujących zabójczych kontr w wykonaniu obu tenisistek. Prostych błędów też sporo, zwłaszcza ze strony Polki, bekhend po lini słabo funkcjonował. Filipinka bardzo dobrze broniła, biegała do każdej piłki, dopiero jak opadła z sił pod koniec 2 seta już nie nadążała z odgrywaniem. Obie zawodniczki uderzały z pełną mocą na 100%. Przy takiej grze łatwo o błędy. Eala większość piłek gra płasko i agresywnie, nie jest łatwo ją pokonać. Dla mnie mecz na poziomie z dużą porcją ryzyka, więc błędów i spóźnionych odbić nie brakowało. To tak w skrócie moje wrażenia. Komentarzy internetowych nie czytam, poziom większości wypowiedzi dużo poniżej poziomu grających, niezależnie od tego kto gra w meczu... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 4 godziny temu, zając napisał: Mecz chyba dosyć słaby był ze strony obydwu zawodniczek, przynajmniej takie mam wrażenie po obejrzeniu skrótu oraz komentarzach w internecie - ktoś oglądał i ma odmienne zdanie? Oby dalej było lepiej. 3 godziny temu, marionen napisał: Ja mam inne zdanie, pojedynek bardzo zacięty, początek zdecydowanie dla Eali, Iga tradycyjnie dużo błędów własnych. W drugim secie Świątek 2 razy musiała odrabiać straty. Długie wymiany przeważnie dla Filipinki. Końcówka tego seta i 3 już z przewagą Igi. Dużo bardzo ładnych wymian i zaskakujących zabójczych kontr w wykonaniu obu tenisistek. Prostych błędów też sporo, zwłaszcza ze strony Polki, bekhend po lini słabo funkcjonował. Filipinka bardzo dobrze broniła, biegała do każdej piłki, dopiero jak opadła z sił pod koniec 2 seta już nie nadążała z odgrywaniem. Obie zawodniczki uderzały z pełną mocą na 100%. Przy takiej grze łatwo o błędy. Eala większość piłek gra płasko i agresywnie, nie jest łatwo ją pokonać. Dla mnie mecz na poziomie z dużą porcją ryzyka, więc błędów i spóźnionych odbić nie brakowało. To tak w skrócie moje wrażenia. Komentarzy internetowych nie czytam, poziom większości wypowiedzi dużo poniżej poziomu grających, niezależnie od tego kto gra w meczu... Ja bym to raczej porównał do gry Igi z Osaką w FO. Takie zwycięstwo powinno dać jej mega pozytywny impuls. Oby. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 26 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień Iga wygrała i gra dalej. Gratulacje !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 1 godzinę temu, moruniek napisał: Iga wygrała i gra dalej. Gratulacje !!! Pierwszy set bardzo wyrównany. W przerwie między setami pojechałem na szybkie zakupy do Biedronki. Jak wróciłem Iga już odbierała gratulacje za zwycięstwo, czuję niedosyt... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 11 godzin temu, marionen napisał: Pierwszy set bardzo wyrównany. W przerwie między setami pojechałem na szybkie zakupy do Biedronki. Jak wróciłem Iga już odbierała gratulacje za zwycięstwo, czuję niedosyt... Koniecznie musisz zamieszkać. bliżej Biedronki.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 9 minut temu, Lexi napisał: Koniecznie musisz zamieszkać. bliżej Biedronki.. No nie mam daleko, 2 skrzyżowania (jedno ze światłami) ale następnym razem jak mnie coś podkusi by iść do sklepu w trakcie meczu to wybiorę Aldi, ok 400 m bez skrzyżowań.🙃😉 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień Iga gra. Pierwszy set rywalka oddała bez walki, w drugim jest znacznie bardziej interesująco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień (edytowane) Gratulacje dla Igi. Edytowane 29 Kwiecień przez moruniek coś tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 5 godzin temu, moruniek napisał: rywalka ja pierdziule -dobrze że to tenis a nie boks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Iga dalej śmiga: Nie wiem co się stało w 1 secie? Ktoś oglądał? (ja w pracy) Dobrze że się pozbierała po 6:0 - nie pamiętam żeby ktoś jej zapodał bajgla... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Gratulacje dla Igi. Pierwszy set, przedziwny. Praktycznie nic nie grała. Ani głowa ani ciało nie funkcjonowały prawidłowo. Dobrze, że potrafiła to zmienić w kolejnych setach. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień W meczu z Coco, Iga gra o utrzymanie pozycji nr 2. p.s. Która, z nich wytrzyma fizycznie i psychicznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Dziś mecz prawdy o obecnej formie Igi. Niestety chyba pora potrenować gdzieś z boczku i wyczyścić głowę ze złych emocji. Tak bezradnej Igi na mączce podczas całego meczu chyba jeszcze nie widziałem. Coco była dziś po prostu lepsza. P.s. I tak będę jej kibicował, gdyby nawet w całej swojej dalszej karierze, nie wygrała już żadnego turnieju. Gratulacje dla Igi za to, co zrobiła do tej pory. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2 godziny temu, moruniek napisał: Dziś mecz prawdy o obecnej formie Igi. Niestety chyba pora potrenować gdzieś z boczku i wyczyścić głowę ze złych emocji. Tak bezradnej Igi na mączce podczas całego meczu chyba jeszcze nie widziałem. Coco była dziś po prostu lepsza. P.s. I tak będę jej kibicował, gdyby nawet w całej swojej dalszej karierze, nie wygrała już żadnego turnieju. Gratulacje dla Igi za to, co zrobiła do tej pory. Nie oglądałam, ale wynik mówi sam za siebie... ale wierzę że Iga jeszcze się odbuduje i wróci na szczyt, bo ma potencjał. Wcześniejsze mecze ze Shnaider i Keys miały naprawdę dobre momenty, Iga pokazała trochę inną grę, bardziej urozmaiconą, która się podoba publiczności. Może to kwestia przestawienia się na nowe tory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusik2002 Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj Godzinę temu, zając napisał: Nie oglądałam, ale wynik mówi sam za siebie... ale wierzę że Iga jeszcze się odbuduje i wróci na szczyt, bo ma potencjał. Wcześniejsze mecze ze Shnaider i Keys miały naprawdę dobre momenty, Iga pokazała trochę inną grę, bardziej urozmaiconą, która się podoba publiczności. Może to kwestia przestawienia się na nowe tory? Świat odjechał a Iga została.... Z taką ilością błędów niewymuszonych i z takim serwisem to.....stabilna pierwsza dziesiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 6 Maj Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj Warto przeczytać co o swojej obecnej formie mówi sama Iga. https://sportowefakty.wp.pl/tenis/premium/1186955/koniec-milczenia-igi-swiatek-wymyslaja-nieprawdziwe-teorie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Maj Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj Znakomite wiadomości z Rzymu! Magda Linette pokonuje Marię Sakkari i melduje się w kolejnej rundzie.. ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 9 Maj Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj Magdalena Fręch też zwycięska: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Maj Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj Brawa dla dziewczyn. Iga też wczoraj wygrała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Wszystkie dziewczyny poległy w Rzymie, nie dziwię się że nikt nawet nie napisał o tym. Obawiam się że w Paryżu będzie ciężko coś Idze wywalczyć, pogubiła się. Zmiana trenera chyba nie trafiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 15 minut temu, zając napisał: Wszystkie dziewczyny poległy w Rzymie, nie dziwię się że nikt nawet nie napisał o tym. Obawiam się że w Paryżu będzie ciężko coś Idze wywalczyć, pogubiła się. Zmiana trenera chyba nie trafiona? A może dotarły do trzeciej rundy i przegrały z dobrymi zawodniczkami. Co do Świątek to nie wiem czy kłopoty nie są poważniejsze niż sam tenis. Takie tam dywagacje. Oby bez poparcia w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi