lski@interia.pl Napisano 20 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2023 Dostałem właśnie maila od znajomych, którzy już drugi raz są na nartach w Azerbejdżanie, latając z Budapesztu. Bardzo sobie chwalą warunki bytowe, cenowe i trasowe. Tym razem, zupełnie przypadkowo jak Forrest Gump trafili na miejscowe zawody i są na podium... 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 Ciekawe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2023 11 godzin temu, Sławek Nikt napisał: Ciekawe info. Po nartach idę dziś wybadać temat dokładniej,byli tam już nawet trzeci raz i sobie chwalą.Kto wie,może w obliczu polskich prognoz i alpejskich tłumów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2023 Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Po nartach idę dziś wybadać temat dokładniej,byli tam już nawet trzeci raz i sobie chwalą.Kto wie,może w obliczu polskich prognoz i alpejskich tłumów... nie wiem czy ma to sens dla 16 km łatwych tras W Alpach byłem na początku lutego i tłumów nie było wcale - wręcz pustki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2023 22 minuty temu, Jeeb napisał: nie wiem czy ma to sens dla 16 km łatwych tras To zależy czy w każdym pokoju jest taka wanna z "ładną panią w mleku"...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 22 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2023 I na kilometrowej ścieżce można pojeździć jak spadek pozwala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 22 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2023 Gratuluje sukcesu sportowego ale tych zdjęciach to stacji narciarskiej zbytnio nie widać, ot kawałeczek stoku. Nie spodziewałbym się jakiś wybitnych warunków śniegowych na tej szerokości geograficznej porównując chociażby do Alp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2023 może ktoś mniejwięcej napisać jakie są całkowite koszty takiego wyjazdu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi