Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Lido di Jesolo

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.08.2026 o 09:32, grimson napisał:

Załóż swój temat i możesz tam pisać cokolwiek. 

Chętnie poczytam.

problem w tym, ze to jest podobno forum narciarskie a Ty wrzucasz tu jakies tematy siłowni czy tam wyjazdow nad morze.... Widać, że nie rozumiesz o co chodzi. To, że właściciel kompletnie nie dba o jakość tego forum to nie znaczy, że można śmiecić czym się chce. Nie wiem co w tym trudnego, że oczekujemy tematów narciarskich a nie atencjuszy wyciskających parę kg złomu czy też relacji z wyjazdu nad morze.... 

• Downvote 1

5 godzin temu, Jusik2002 napisał:

problem w tym, ze to jest podobno forum narciarskie a Ty wrzucasz tu jakies tematy siłowni czy tam wyjazdow nad morze.... Widać, że nie rozumiesz o co chodzi. To, że właściciel kompletnie nie dba o jakość tego forum to nie znaczy, że można śmiecić czym się chce. Nie wiem co w tym trudnego, że oczekujemy tematów narciarskich a nie atencjuszy wyciskających parę kg złomu czy też relacji z wyjazdu nad morze.... 

stosuj regularnie:

image.png.c998a85eff0320196ae6baacbd53aed7.png

• Like 4

2 godziny temu, mysiauek napisał:

Taki mi pokazał tomtom wbudowany. Właśnie dwa takie były po drodze od Otrokovic do Ostrawy. Jeśli jest ich tam więcej to dostanę listy.

Lepiej dmuchać na zimne. 3mam kciuki, żeby nic nie doszło.

Nie wiem jak w TomTom, ale Yanosik ma na bieżąco aktualizowane mapy fotoradarów/odcinkowych pomiarów prędkości dla całej EU. Więc jak masz możliwość, to sugeruję odpalić Yanosik.

Który ma tę wadę, że poza PL służy tylko jako wskazówka dla kierowcy, gdzie należy zwolnić/zachować ostrożność.

• Like 1

21 godzin temu, grimson napisał:

Lepiej dmuchać na zimne. 3mam kciuki, żeby nic nie doszło.

Nie wiem jak w TomTom, ale Yanosik ma na bieżąco aktualizowane mapy fotoradarów/odcinkowych pomiarów prędkości dla całej EU. Więc jak masz możliwość, to sugeruję odpalić Yanosik.

Który ma tę wadę, że poza PL służy tylko jako wskazówka dla kierowcy, gdzie należy zwolnić/zachować ostrożność.

Ten wbudowany tomtom jest lepszy od czegokolwiek co do tej pory miałem. Mega jest na bieżąco. Mam to dopiero od listopada, ale jestem mocno szoku jak dobrze działa... przestałem używać gugla. 

Fajny ficzer: na OPP pokazuje z jaką masz średnią (z GPS oczywiscie).

• Like 1

40 minut temu, mysiauek napisał:

Ten wbudowany tomtom jest lepszy od czegokolwiek co do tej pory miałem. Mega jest na bieżąco. Mam to dopiero od listopada, ale jestem mocno szoku jak dobrze działa... przestałem używać gugla. 

Fajny ficzer: na OPP pokazuje z jaką masz średnią (z GPS oczywiscie).

taki sam ficzer ma Yanosik. w Polsce pokazuje dodatkowo jaką jeszcze masz długość odcinkowego pomiary prędkości przed sobą.

Poza tym można ustawić prędkość wg GPS i jechać parę km/godz szybciej, i dalej w limicie. Lewy pas - gaz!

Edytowane przez grimson
  • Like 1