Narty - skionline.pl
Jump to content

Lido di Jesolo

Recommended Posts

5 minut temu, grimson napisał:

W punkt.

IMG_5859.jpeg

IMG_5914.jpeg

IMG_5921.jpeg

IMG_5925.jpeg

Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście...

• Like 1

32 minuty temu, marionen napisał:

Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście...

To jakieś 2km od nas, wczoraj na transferze przejeżdżaliśmy koło Riu:

IMG_5930.jpeg

• Like 1

Ahoj przygodo.

Zaliczona Baby Shark Beach, gdzie Tygrysy Cytrynowe o długości do ok 60cm swobodnie pływają między nogami. Mama o długości do 3m czai się gdzieś trochę dalej.

Wszedl też wygasły wulkan z słonym jeziorem w środku.

Mini G-klasa czyli Suzuki Jinmy 4x4 w manualu na ramie daje radę na wertepach.

1efbb5a6-3608-4d4b-98b8-29db80e06d18.jpeg

b24c17df-3c5f-481b-9700-1f7b3ab423f7.jpeg

b542c8ff-9dc8-4192-9322-ac15bf92a88b.jpeg

aab9fe85-9415-4061-a5a7-007b2df030e5.jpeg

IMG_5976.jpeg

IMG_5975.jpeg

IMG_5967.jpeg

IMG_5969.jpeg

• Like 3

21 minut temu, marcinn napisał:

Grimson Ty chilujesz a  ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec 

IMG_0889.jpeg

IMG_0886.jpeg

IMG_1099.jpeg

Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂

• Haha 2

• 2 weeks later...

Powoli kończymy jazdę. Na razie czas na szopping w markecie, lokalnych od zatrzęsienia, bo od jutra mają długi weekend. 

Jedziemy benzyną 190ps DSG FWD, z całej trasy średnie spalanie 6,9/100, a zasięg po tankowaniu zbiornika 65l pokazuje 1230km w totalu. Rok temu też jechałem prawie identycznym Passatem ale 150ps TDI i zasięg na pełnym baku to 1400km.

Niezle jest to 2.0 tfsi.

IMG_6144.jpeg

• Like 1