grimson Posted July 26, 2025 Author Report Share Posted July 26, 2025 Taka sytuacja 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted July 26, 2025 Report Share Posted July 26, 2025 (edited) 3 godziny temu, grimson napisał: Taka sytuacja Z Warszawy Cabo Verde, pewno Sal... Edited July 26, 2025 by marionen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 26, 2025 Author Report Share Posted July 26, 2025 4 minuty temu, marionen napisał: Z Warszawy Cabo Verde, pewno Sal... W punkt. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marionen Posted July 26, 2025 Report Share Posted July 26, 2025 5 minut temu, grimson napisał: W punkt. Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 26, 2025 Author Report Share Posted July 26, 2025 32 minuty temu, marionen napisał: Miłego wypoczynku życzę, bo za wiele do robienia tam nie ma. Oczywiście da się coś ciekawego zorganizować na miejscu, parę rzeczy do zwiedzenia jest. My byliśmy w październiku, lepsze temperatury (dla nas) i z Sahary piasek nie przylatuje (raczej). Mieszkaliśmy w Santa Maria w Riu Palace. W jakim hotelu jesteście... To jakieś 2km od nas, wczoraj na transferze przejeżdżaliśmy koło Riu: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 26, 2025 Author Report Share Posted July 26, 2025 Taka sytuacja, pobity polski spirytusik 96%: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 27, 2025 Author Report Share Posted July 27, 2025 Płyny wchodzą na bieżąco, są też polskie akcenty: 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 29, 2025 Author Report Share Posted July 29, 2025 Ahoj przygodo. Zaliczona Baby Shark Beach, gdzie Tygrysy Cytrynowe o długości do ok 60cm swobodnie pływają między nogami. Mama o długości do 3m czai się gdzieś trochę dalej. Wszedl też wygasły wulkan z słonym jeziorem w środku. Mini G-klasa czyli Suzuki Jinmy 4x4 w manualu na ramie daje radę na wertepach. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 30, 2025 Author Report Share Posted July 30, 2025 Chill/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 30, 2025 Author Report Share Posted July 30, 2025 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Adam_Kszczot Adam Kszczot jest z nami na wyjedzie. Niesamowicie skromny facet, zamieniłem z nim parę słów stojąc przy barze. Cytuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted July 31, 2025 Report Share Posted July 31, 2025 Grimson Ty chilujesz a ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec IMG_1102.mov 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted July 31, 2025 Author Report Share Posted July 31, 2025 21 minut temu, marcinn napisał: Grimson Ty chilujesz a ja się tu od dobrego tygodnia męczę dziennie po parę godzinek i powiem że jazda na nartach jest zdecydowanie łatwiejsza no ale postanowiłem że się nauczę i koniec IMG_1102.mov Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted July 31, 2025 Report Share Posted July 31, 2025 17 minut temu, grimson napisał: Nie wiem po co takie fizyczne udręczenie, ja uderzyłem w budowę masy na wakacjach i nie powiedziałem tu jeszcze ostatniego słowa 😂 Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 1, 2025 Author Report Share Posted August 1, 2025 23 godziny temu, marcinn napisał: Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło No dobra, po tygodniu alkoholizowania się i obżarstwa, weszło z rana cardio bosa stopa po plaży: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 2, 2025 Author Report Share Posted August 2, 2025 No i cyk, nocny lot wąskim kadłubem B737 do PL. Po drodze zapalenie znicza pod Małym Powstańcem i dzida do domu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 13, 2025 Author Report Share Posted August 13, 2025 Za 3 godziny zaczynamy, teraz czas na sen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 14, 2025 Author Report Share Posted August 14, 2025 Powoli kończymy jazdę. Na razie czas na szopping w markecie, lokalnych od zatrzęsienia, bo od jutra mają długi weekend. Jedziemy benzyną 190ps DSG FWD, z całej trasy średnie spalanie 6,9/100, a zasięg po tankowaniu zbiornika 65l pokazuje 1230km w totalu. Rok temu też jechałem prawie identycznym Passatem ale 150ps TDI i zasięg na pełnym baku to 1400km. Niezle jest to 2.0 tfsi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 14, 2025 Author Report Share Posted August 14, 2025 No i cyk, dojechaliśmy. Wchodzą statsy trasy, widoki, zdjęcie jaszczurki z drzewa w Lido, oraz to, co Belgia umie produkować najlepszego @Victor 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 15, 2025 Author Report Share Posted August 15, 2025 Zdrówko grupowiczow 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstar Posted August 16, 2025 Report Share Posted August 16, 2025 W dniu 31.07.2025 o 12:24, marcinn napisał: Wiesz dla każdego co innego jest udręczeniem…..wybrałem mniejsze zło Ja zostałem na poziomie normalnego windsurfingu, z lski w szranki nie będę stawał, zazdroszczę i tobie, ale i współczuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 16, 2025 Author Report Share Posted August 16, 2025 40 min nocnych pokazów sztucznych ogni. Trochę Euro poszło w powietrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 16, 2025 Author Report Share Posted August 16, 2025 Suwenir: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiauek Posted August 16, 2025 Report Share Posted August 16, 2025 (edited) 10 godzin temu, grimson napisał: 40 min nocnych pokazów sztucznych ogni. Trochę Euro poszło w powietrze Bylem we Włoszech tylko raz w Ferragosto i powiedziałem sobie, że nigdy więcej Ale pokazu zazdroszczę Edited August 16, 2025 by mysiauek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wujot Posted August 17, 2025 Report Share Posted August 17, 2025 W dniu 16.08.2025 o 11:03, grimson napisał: Suwenir: Kupiłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted August 17, 2025 Author Report Share Posted August 17, 2025 10 godzin temu, Wujot napisał: Kupiłeś? Jak widać na zdjęciu. Rozdam wśród znajomych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts