pawelb91 Napisano 9 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2024 24 minuty temu, przemo_narciarz napisał: Macie jakieś doświadczenia? Trzeba liczyć każdą skarpetkę i parę gaci w bagażu 🤪 Klamotów na taki wyjazd jest zawsze więcej niż na innego typu wyjeździe, a limity wagi nie są z gumy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 9 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2024 9 minut temu, pawelb91 napisał: Trzeba liczyć każdą skarpetkę i parę gaci w bagażu 🤪 Klamotów na taki wyjazd jest zawsze więcej niż na innego typu wyjeździe, a limity wagi nie są z gumy. To to wiem. Pytam o doświadczenia, bo narty to inne pakowanie fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 9 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2024 9 minut temu, przemo_narciarz napisał: To to wiem. Pytam o doświadczenia, bo narty to inne pakowanie fakt. Raz leciałem na narty, w sumie to już dawno temu. Jedna para nart w bagażu sportowym bo na więcej nie było opcji. No i trzeba było ograniczyć trochę bagaż nadawany. Teraz raczej bym się na to nie pisał (przynajmniej nie w Alpy). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 9 Grudzień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2024 18 minut temu, przemo_narciarz napisał: To to wiem. Pytam o doświadczenia, bo narty to inne pakowanie fakt. Ja latam do Norwegii na skitury, więc sprzęt jest trochę lżejszy. Bierzemy bagaż sportowy, limit jest duży, obecnie w Wizzair to 32 kg. Mam dużą torbę gdzie mieszczę narty, buty i cały sprzęt plus ubranie i trochę jedzenia. Torba jest nieco utwardzona, ma kółka dla łatwiejszego poruszania się, mogłaby zmieścić dwie pary nart. Do tego plecak jako bagaż podręczny. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi