[email protected] Napisano 7 Lipiec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2024 (edytowane) Już się wygrzewają w słońcu, chyba zbliża się początek sezonu... Edytowane 7 Lipiec 2024 przez [email protected] 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lipiec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2024 6 godzin temu, [email protected] napisał: Już się wygrzewają w słońcu, chyba zbliża się początek sezonu... Co tam z Salomona Zbychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 7 Lipiec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2024 2 godziny temu, Lexi napisał: Co tam z Salomona Zbychu? 2xSL damskie, 155 cm.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2025 W dniu 7.07.2024 o 12:11, [email protected] napisał: Już się wygrzewają w słońcu, chyba zbliża się początek sezonu... Noo.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2025 Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2025 42 minuty temu, mysiauek napisał: Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Skoro Zbyszek tak robi to znaczy że tak trzeba .. trzeba równać do najlepszych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 14 Sierpień 2025 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2025 (edytowane) 2 godziny temu, mysiauek napisał: Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Z lenistwa.Te treningowe już potem przez całą zimę nie muszę smarować,i nie zbieleją.Przetestowane.Kupujesz smar bezfluorowy,pisze "training" albo "hot box".Mierzyłęm temperaturę ślizgu,przy 30 st. temperatury powietrza jest cały czas w zakresie,jaki dają profesjonalne komory do wygrzewania,czyli między 55 i 65 stopni,smar jest płynny i wsiąka. Edytowane 14 Sierpień 2025 przez [email protected] 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 15 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2025 W dniu 14.08.2025 o 19:42, mysiauek napisał: Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Żona prosiła Zbyszka @[email protected] by umył kostkę. Jemu się nie chciało, naukładał nart, że niby się grzeją do sezonu i gotowe 😉. Do zimy ma spokój. p.s. Marek @Lexi jak papugujesz rób to dokładnie. Od tego Twojego trawnika to promienie słoneczne się źle odbiją, narta nagrzewa się nierównomiernie i jeszcze to trzeba podlewać 😉. Szkoda roboty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 18 Sierpień 2025 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2025 W dniu 15.08.2025 o 22:16, moruniek napisał: Szkoda roboty. Efekt niesamowity Krzychu- pewnie z tej Zbyszkowej "szafy" można jeszcze parę dodatkowych stopni wykrzesać, u mnie dechy były nagrzane do 52 ~ 55 stopni, i smar bardzo długo zachowywał stan płynny czy półpłynny...do popołudnia ..spróbuj .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi