lski@interia.pl Napisano 7 Lipiec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2024 (edytowane) Już się wygrzewają w słońcu, chyba zbliża się początek sezonu... Edytowane 7 Lipiec 2024 przez lski@interia.pl 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Lipiec 2024 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2024 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Już się wygrzewają w słońcu, chyba zbliża się początek sezonu... Co tam z Salomona Zbychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 7 Lipiec 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2024 2 godziny temu, Lexi napisał: Co tam z Salomona Zbychu? 2xSL damskie, 155 cm.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 12:00 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 12:00 W dniu 7.07.2024 o 12:11, lski@interia.pl napisał: Już się wygrzewają w słońcu, chyba zbliża się początek sezonu... Noo.. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano Czwartek o 17:42 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 17:42 Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 18:26 Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 18:26 42 minuty temu, mysiauek napisał: Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Skoro Zbyszek tak robi to znaczy że tak trzeba .. trzeba równać do najlepszych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano Czwartek o 20:28 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czwartek o 20:28 (edytowane) 2 godziny temu, mysiauek napisał: Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Z lenistwa.Te treningowe już potem przez całą zimę nie muszę smarować,i nie zbieleją.Przetestowane.Kupujesz smar bezfluorowy,pisze "training" albo "hot box".Mierzyłęm temperaturę ślizgu,przy 30 st. temperatury powietrza jest cały czas w zakresie,jaki dają profesjonalne komory do wygrzewania,czyli między 55 i 65 stopni,smar jest płynny i wsiąka. Edytowane Czwartek o 20:30 przez lski@interia.pl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 22 godziny temu W dniu 14.08.2025 o 19:42, mysiauek napisał: Wicie rozumiecie... ja amator... po co? Żona prosiła Zbyszka @lski@interia.pl by umył kostkę. Jemu się nie chciało, naukładał nart, że niby się grzeją do sezonu i gotowe 😉. Do zimy ma spokój. p.s. Marek @Lexi jak papugujesz rób to dokładnie. Od tego Twojego trawnika to promienie słoneczne się źle odbiją, narta nagrzewa się nierównomiernie i jeszcze to trzeba podlewać 😉. Szkoda roboty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi