zając Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty Starty Polaków w IO w artykule w linku poniżej: https://eurosport.tvn24.pl/igrzyska-olimpijskie/mediolan-cortina-2026/2026/program-startow-polakow-na-zimowych-igrzyskach-olimpijskich-mediolan-cortina-2026.-kiedy-zawody-kto-wezmie-udzial_sto23266046/story.shtml?fbclid=IwY2xjawPuutVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBZQURvVlVsa25GSzR2OE9Nc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHnTRpg9mMviX8q1r9pOjxIF3P4cuK6DhPOzcYU4vnnoFsXVeK2m_Wgu_vWE0_aem__Jy7gSlZfluZLqnHOyFFnA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty W dniu 1.02.2026 o 21:32, pawelb91 napisał: Niestety mój wymarzony, wyczekiwany i niepowtarzalny wyjazd olimpijski jest pod znakiem zapytania. Problemy zdrowotne od środy wieczór. Wszystko już było gotowe a ja już spakowany. Oryginalnie wczoraj miałem wyjechać a dzisiaj łapać sztafetę z ogniem olimpijskim nad jeziorem Como. Może jeszcze jakoś uda mi się siebie przywrócić do stanu używalności i mieć siłę żeby się wybrać, wtedy pominę narciarskie dni i dopiero zajadę krótko przed rozpoczęciem igrzysk. Z tego powodu mam na sprzedaż skipass na Passo del Tonale na dni 4-5 lutego 2026 Jakby ktoś potrzebował to więcej o tym tutaj: Kurde, Paolo, co za niefart. Ale że na takiego pasjonata jak Ty trafiło. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Życzę zdrówka! pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty W dniu 1.02.2026 o 21:32, pawelb91 napisał: mój wymarzony, wyczekiwany i niepowtarzalny no kurde Paweł - bierz się w garść trzymam za Ciebie kciuki - zdrówka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek71 Napisano 3 Luty Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty Zdrowia Paweł, może jednak zdążysz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty Łącze się z Valtelliny z głównego centrum zarządzania Zimowymi Igrzyskami Olimpijskimi Milano Cortina 2026!!! 😀🥰 Jutro czas na Ceremonię Otwarcia Igrzysk w Mediolanie na stadionie San Siro PS. Jakby ktoś szukał transportu to mogę zabrać z Tirano do Mediolanu i z powrotem. 17 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Luty Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Czekamy na Twoje relacje. Wszystko co napiszesz to przeczytamy, a zdjęcia z chęcią obejrzymy. 😁 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Ja już w gotowości do szturmu na bramy stadionu 😆 14 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Relacja będzie ale raczej z opóźnieniem bo napięty harmonogram. Dzisiaj nocny powrot do Valtelliny a rano czas wyruszać na królewską konkurencję do Bormio 🤩 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Tymczasem pozdrawiam z San Siro! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Kapitalny spektakl trwa na San Siro. Jest mega klimat!!! 🇮🇹👌🏻 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Luty Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty Ja mam podgląd na 4 miejscówki w TV, tu idą Polacy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Buongiorno Italia, Buongiorno Bormio!!! 🤩🇮🇹 Wielki dzień zjazdu olimpijskiego w Bormio! 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 37 minut temu, pawelb91 napisał: Buongiorno Italia, Buongiorno Bormio!!! 🤩🇮🇹 Wielki dzień zjazdu olimpijskiego w Bormio! Elegancko. Pokusiłbyś się o test trasy przed pierwszym zawodnikiem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 20 minut do startu! Jest bomba, jakby wygrał Giovanni Franzoni to Bormio nie pójdzie spać 😃🇮🇹 Ale kandydatów do medalu wielu. Szykuje się spektakl przy pięknej pogodzie! 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Godzinę temu, pawelb91 napisał: 20 minut do startu! Jest bomba, jakby wygrał Giovanni Franzoni to Bormio nie pójdzie spać 😃🇮🇹 Ale kandydatów do medalu wielu. Szykuje się spektakl przy pięknej pogodzie! W transmisji TV trasa wygląda na perfekcyjnie przygotowana. Duża była wrzawa na dole, jak jechał mój faworyt, 100kg Dominik Paris? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty No było widać po dziobach nart to przygotowanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2 godziny temu, grimson napisał: W transmisji TV trasa wygląda na perfekcyjnie przygotowana. Duża była wrzawa na dole, jak jechał mój faworyt, 100kg Dominik Paris? Ja się dziwię że Ciebie tam nie było jako reprezentanta Polski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Godzinę temu, Jeeb napisał: Ja się dziwię że Ciebie tam nie było jako reprezentanta Polski Mistrz zawsze daje szansę uczniom, niech się wykazują i nabierają doświadczenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty Głowa aż paruje gdy mam zebrać myśli po tych dwóch dniach pełnych wrażeń. Dla mnie to trochę jak jeden dzień bo wróciłem do Valtelliny z Mediolanu z ceremonii otwarcia o 4:30 rano. 1,5 godziny spałem i trzeba było szykować się na królewski zjazd w Bormio. Zacznę od tego że szalenie się cieszę że udało mi się tu pojawić na czas, pomijając narciarskie dni przed Igrzyskami. Na nartach już dużo pojeździłem, mam nadzieję że jeszcze również dużo pojeżdżę. Ale przegapić Igrzyska Olimpijskie w takim miejscu można tylko raz w życiu... bo drugiej szansy nie będzie. Bormio jest kapitalne, mówię to sobie i innym odkąd pierwszy raz tu zawitałem 10 lat temu (w marcu 2016). Jakoś czuje to miejsce, historie i atmosferę od początku, od pierwszego dnia na nartach. Klimat miasteczka też do mnie przemawia. Po prostu chce się tu być!!! O Ceremonii otwarcia Igrzysk i dzisiejszym zjeździe jeszcze napiszę. Muszę to przeżyć bo emocje dalej w głowie. Spełnienie marzeń to mało co mogę o tym powiedzieć. Po prostu trzeba tego doświadczyć! 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Luty Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 21 minut temu, pawelb91 napisał: . bo drugiej szansy nie będzie. za 4 lata w Alpach Francuskich - też niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Zjazd kobiet w TV na żywo. Przepiękna pogoda, warunki super, słońce. Marzenie. Cortina. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 15 minut temu, MarioJ napisał: Zjazd kobiet w TV na żywo. Przepiękna pogoda, warunki super, słońce. Marzenie. Cortina. Oglądam w TV a @JC na żywo (post na FB), muszę odwiedzić Cortinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redinne Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty Strasznie wygląda ten wypadek Lindsey 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty To może być definitywny koniec kariery Królowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Luty Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 25 minut temu, grimson napisał: To może być definitywny koniec kariery Królowej. jestem pewien że wystartuje za 4 lata w Meribel 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi