Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.02.2026 o 21:32, pawelb91 napisał:

Niestety mój wymarzony, wyczekiwany i niepowtarzalny wyjazd olimpijski jest pod znakiem zapytania.
Problemy zdrowotne od środy wieczór.
Wszystko już było gotowe a ja już spakowany.
Oryginalnie wczoraj miałem wyjechać a dzisiaj łapać sztafetę z ogniem olimpijskim nad jeziorem Como.
Może jeszcze jakoś uda mi się siebie przywrócić do stanu używalności i mieć siłę żeby się wybrać, wtedy pominę narciarskie dni i dopiero zajadę krótko przed rozpoczęciem igrzysk.

Z tego powodu mam na sprzedaż skipass na Passo del Tonale na dni 4-5 lutego 2026
Jakby ktoś potrzebował to więcej o tym tutaj:

Kurde, Paolo, co za niefart. Ale że na takiego pasjonata jak Ty trafiło. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Życzę zdrówka!

pozdro

• Thanks 1

Łącze się z Valtelliny z głównego centrum zarządzania Zimowymi Igrzyskami Olimpijskimi Milano Cortina 2026!!! 😀🥰

IMG_20260205_222903694.thumb.jpg.536b90c296582dd8005ebb35cc145f89.jpg

Jutro czas na Ceremonię Otwarcia Igrzysk w Mediolanie na stadionie San Siro

Zrzutekranu2026-02-05224402.thumb.png.dcdf9d90befbd4850378c66cf81008f8.png

PS. Jakby ktoś szukał transportu to mogę zabrać z Tirano do Mediolanu i z powrotem.

• Like 17
  • Thanks 3

Godzinę temu, pawelb91 napisał:

20 minut do startu! 

Jest bomba, jakby wygrał Giovanni Franzoni to Bormio nie pójdzie spać 😃🇮🇹 

Ale kandydatów do medalu wielu. Szykuje się spektakl przy pięknej pogodzie! 

IMG_20260207_110315274_HDR.thumb.jpg.6d5b0082dae7ab034641624750075d1a.jpg

IMG_20260207_110429185_HDR.thumb.jpg.048414664145b7d6c8906433f4dac141.jpg

W transmisji TV trasa wygląda na perfekcyjnie przygotowana. Duża była wrzawa na dole, jak jechał mój faworyt, 100kg Dominik Paris?

• Haha 1

2 godziny temu, grimson napisał:

W transmisji TV trasa wygląda na perfekcyjnie przygotowana. Duża była wrzawa na dole, jak jechał mój faworyt, 100kg Dominik Paris?

Ja się dziwię że Ciebie tam nie było jako reprezentanta Polski

• Like 1
  • Thanks 1

Głowa aż paruje gdy mam zebrać myśli po tych dwóch dniach pełnych wrażeń. Dla mnie to trochę jak jeden dzień bo wróciłem do Valtelliny z Mediolanu z ceremonii otwarcia o 4:30 rano. 1,5 godziny spałem i trzeba było szykować się na królewski zjazd w Bormio.

Zacznę od tego że szalenie się cieszę że udało mi się tu pojawić na czas, pomijając narciarskie dni przed Igrzyskami. Na nartach już dużo pojeździłem, mam nadzieję że jeszcze również dużo pojeżdżę. Ale przegapić Igrzyska Olimpijskie w takim miejscu można tylko raz w życiu... bo drugiej szansy nie będzie. 

Bormio jest kapitalne, mówię to sobie i innym odkąd pierwszy raz tu zawitałem 10 lat temu (w marcu 2016). Jakoś czuje to miejsce, historie i atmosferę od początku, od pierwszego dnia na nartach. Klimat miasteczka też do mnie przemawia. Po prostu chce się tu być!!!

O Ceremonii otwarcia Igrzysk i dzisiejszym zjeździe jeszcze napiszę. Muszę to przeżyć bo emocje dalej w głowie.
Spełnienie marzeń to mało co mogę o tym powiedzieć. Po prostu trzeba tego doświadczyć!

IMG_20260207_155056068_HDR.thumb.jpg.6a55b63cf2d63c391d2fceb449e9e5d3.jpg

• Like 11
  • Thanks 6