sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec (edytowane) Dubaj nocą. Siostra wyspana na lotnisku da się. Teraz metrem do miasta. att.BXgnJlhihNulmKC_sW8Q6V42oKjSllN6aPZIRcC73Js.mp4 Edytowane 9 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 10GB karta WiFi darmowa Dubaj wita. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Wszystko dobre co się dobrze kończy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Nad MorzeCzarne poleciała sobie... Ale że można? W tych czasach. W tle Odessa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Wszędzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Landed. Po trzech tygodniach wreszcie w domu... jeszcze pociągiem wrócić do Skierniewic i git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 23 minuty temu, sstar napisał: jeszcze pociągiem wrócić do Skierniewic i git. i nie czekałeś z kwiatami na lotnisku ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Godzinę temu, Jeeb napisał: i nie czekałeś z kwiatami na lotnisku ??? Brałem to pod uwagę. Ale jednak kwiaty czekają w Skierniewicach. A ja we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 11 godzin temu, Jeeb napisał: i nie czekałeś z kwiatami na lotnisku ??? Kwiaty czekają na cmentarzu. U mamy je zasadziłem. Siostra z kolei wzięła jej plecak, ten z przodu co komentowałeś, mama zawsze miała ducha przygody... harcerka... dużo też chodziła... a na dzień kobiet się spóźniła tak jak z zimą himalajską dzień czy dwa więc się nie liczy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień Ja wróciłem na łódzką ziemię, a ją z chrześnicą wywiozło w Teplicke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Piątek o 14:32 Autor Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 14:32 Tym razem lokalnie, kto zgadnie? Ja odgadłem 50/50;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Piątek o 14:32 Autor Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 14:32 Tu łatwiej... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano Piątek o 15:27 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 15:27 Taterki Czerwone Wierchy Kotylarzowy Źleb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Piątek o 15:42 Autor Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 15:42 13 minut temu, marcinn napisał: Taterki Czerwone Wierchy Kotylarzowy Źleb Kobylarzowy, taka tam literówka, nikt się czepiać nie będzie;-) Brawo Ty, w nagrodę stół nie zastawiony... Ale niejeden. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano Piątek o 18:16 Zgłoszenie Share Napisano Piątek o 18:16 He he jeśli stół to tylko w Tatrach Zachodnich- Przełęcz Białego…. lubię to miejsce i często powtarzalnie odwiedzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano Niedziela o 04:36 Autor Zgłoszenie Share Napisano Niedziela o 04:36 Wczoraj kontynuacja grani z Dol Małej Łąki do Kużnic przez Kasprowy i akcja ratunkowa nie dla siostry.., att.Yw2GRyLSnIMqP7rG5KxgaoQMm-SCMZ8SpFvSVsxXIeQ.mp4 att.sWe7feFJ6XNXBYanrb7S2W65qXutXBpZEqVleAKHA74.mp4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano wczoraj o 05:08 Autor Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 05:08 Taki folklor na koniec Chochołowska i Grześ… att.l7aiaT0HIfpUsR-JVb54IlI7DY27asVQqXTv23dpHBE.mp4 att.103b6Wj1AqSVDHLdPpVLXGA-m9W88UlIIm5k3Dhifdk.mp4 att.7tfFiz0CjgA1y-L6WgXZW1gL_lJc-eMV6uu9tG_TYgQ.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi