sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec (edytowane) Dubaj nocą. Siostra wyspana na lotnisku da się. Teraz metrem do miasta. att.BXgnJlhihNulmKC_sW8Q6V42oKjSllN6aPZIRcC73Js.mp4 Edytowane 9 Marzec przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 10GB karta WiFi darmowa Dubaj wita. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Wszystko dobre co się dobrze kończy… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Nad MorzeCzarne poleciała sobie... Ale że można? W tych czasach. W tle Odessa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Wszędzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Landed. Po trzech tygodniach wreszcie w domu... jeszcze pociągiem wrócić do Skierniewic i git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 9 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 23 minuty temu, sstar napisał: jeszcze pociągiem wrócić do Skierniewic i git. i nie czekałeś z kwiatami na lotnisku ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 9 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec Godzinę temu, Jeeb napisał: i nie czekałeś z kwiatami na lotnisku ??? Brałem to pod uwagę. Ale jednak kwiaty czekają w Skierniewicach. A ja we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 10 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 11 godzin temu, Jeeb napisał: i nie czekałeś z kwiatami na lotnisku ??? Kwiaty czekają na cmentarzu. U mamy je zasadziłem. Siostra z kolei wzięła jej plecak, ten z przodu co komentowałeś, mama zawsze miała ducha przygody... harcerka... dużo też chodziła... a na dzień kobiet się spóźniła tak jak z zimą himalajską dzień czy dwa więc się nie liczy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 18 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień Ja wróciłem na łódzką ziemię, a ją z chrześnicą wywiozło w Teplicke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Tym razem lokalnie, kto zgadnie? Ja odgadłem 50/50;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Tu łatwiej... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Taterki Czerwone Wierchy Kotylarzowy Źleb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 13 minut temu, marcinn napisał: Taterki Czerwone Wierchy Kotylarzowy Źleb Kobylarzowy, taka tam literówka, nikt się czepiać nie będzie;-) Brawo Ty, w nagrodę stół nie zastawiony... Ale niejeden. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec He he jeśli stół to tylko w Tatrach Zachodnich- Przełęcz Białego…. lubię to miejsce i często powtarzalnie odwiedzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec Wczoraj kontynuacja grani z Dol Małej Łąki do Kużnic przez Kasprowy i akcja ratunkowa nie dla siostry.., att.Yw2GRyLSnIMqP7rG5KxgaoQMm-SCMZ8SpFvSVsxXIeQ.mp4 att.sWe7feFJ6XNXBYanrb7S2W65qXutXBpZEqVleAKHA74.mp4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec Taki folklor na koniec Chochołowska i Grześ… att.l7aiaT0HIfpUsR-JVb54IlI7DY27asVQqXTv23dpHBE.mp4 att.103b6Wj1AqSVDHLdPpVLXGA-m9W88UlIIm5k3Dhifdk.mp4 att.7tfFiz0CjgA1y-L6WgXZW1gL_lJc-eMV6uu9tG_TYgQ.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Czerwiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec Reunion. Nad grobem mamy… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 28 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec Tym razem do głowy jej przyszedł TMB, nie MTB, zobaczymy... tymczasem fotka moja z kolejki na AdM. W Skalniku relacja skąd foto mapy. Trzymam kciuki. U nas leje. https://www.skalnik.pl/blog/tour-du-mont-blanc-w-10-dni-dookola-dachu-europy/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 28 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 17 minut temu, sstar napisał: Tym razem do głowy jej przyszedł TMB, nie MTB, zobaczymy... tymczasem fotka moja z kolejki na AdM. W Skalniku relacja skąd foto mapy. Trzymam kciuki. U nas leje. https://www.skalnik.pl/blog/tour-du-mont-blanc-w-10-dni-dookola-dachu-europy/ mam nadzieję że załapałeś się na uczestnika tej wyprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 4 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień W dniu 28.07.2025 o 09:23, Jeeb napisał: mam nadzieję że załapałeś się na uczestnika tej wyprawy Po co młodej kobiecie zbędny balast? Ruszyła, na razie Lipsk, u koleżanki przygotowanie kondycyjne... potem rusza na Zug... do kolejnej, a potem Chamonix... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 4 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 5 minut temu, sstar napisał: Po co młodej kobiecie zbędny balast? Ruszyła, na razie Lipsk, u koleżanki przygotowanie kondycyjne... potem rusza na Zug... do kolejnej, a potem Chamonix... jedzie autostopem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 16 godzin temu, Jeeb napisał: jedzie autostopem? Skodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień W dniu 4.08.2025 o 16:17, Jeeb napisał: jedzie autostopem? Nawet dojechała. Zug. Nie, że pociągiem. Szwajcaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Sierpień Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 4 godziny temu, sstar napisał: Nawet dojechała. Zug. Nie, że pociągiem. Szwajcaria. 8h z Lipska do Zug w trudnych warunkach. Dobrze, że szczęśliwie dotarła do celu. Teraz szwajcarski popas u koleżanki i w drogę do Chamonix. Oby pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi