dareklewandowski Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 A na Stubaiu dziś pięknie!http://www.stubaier-gletscher.com/de/stubai-live/webcam Dziś tak,ale od jutra śnieg i mróz:eek:Na północy też wczoraj toszkę sypnęło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 W górach spadł śnieg! Na Jaworzynie zabieliło się no to już w takim razie trzeci śnieg możemy więc uznać ,że zima rozpoczęta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 no to już w takim razie trzeci śnieg możemy więc uznać ,że zima rozpoczęta:) Alkim -taki duży chłopak:rolleyes: i w to wierzy:D Masz rację w grudniu rusza nawet w Polsce narciarstwo pełną parą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 ja już bodajże 2 tygodnie temu jak był ten atak zimy przez tydzień jeżdziłem w szczyrku na białym krzyżu (przełęcz salnopolska) tylko musiałem wychodzić pod góre bo jeszcze wyciągi nie czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 (edytowane) Dlatego trzeba podchodzić:mad:Na innych forach takie posty są usuwane:eek:Dbajmy o polszczyznę :mad: Ps.wcześniej prosiłem użytkownika o zachowanie zasad pisownii Edytowane 5 Listopad 2009 przez dareklewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 To już mały skandal jest;) pojechali na narty już parę dni temu i ani jednej relacji lub małej informacji, czy się jeździ, jakie warunki... Proponuje po powrocie jakąś karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2009 To już mały skandal jest;) pojechali na narty już parę dni temu i ani jednej relacji lub małej informacji, czy się jeździ, jakie warunki... Proponuje po powrocie jakąś karę Ja aż się boję co to będzie jak wrócą, bo wiecie oni mają z sobą narty do testów;)... wiece co się może dziać A tak na poważnie to się doczekać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 (edytowane) któryś tam śnieg spadł. Calkiem bialo u mnie. Edytowane 12 Listopad 2009 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 W Bielsku pada śnieg z deszczem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 W Zakopcu sypie i to ładnie http://zakopane.webcamera.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Wróciłem właśnie z Bystrej Krakowskiej Samochody jadące od SzCyrku są zupełnie zasypane na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 W Żywcu od godziny 11 dosyć mocno pada śnieg z deszczem . Dzwoniłem do schroniska na Rysiance są dosyć mocne opady śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Zobaczcie to się to robi w Turracher Hohe, o 5:30 już 2 skutery stały i w kiosku od Kornockbahn się świeciło, a od 7 to ruch taki że boję się co by ratraki się nie porozbijały, no i na stronie taki komunikat: Am Samstag dem 14.11.2009 starten 2 weitere Anlagen, die Kornockbahn und der Überungswiesenlift in die Wintersaison.Wir freuen uns auf Ihren Besuch! No a po 2 stronie drogi też ciężka praca, tylko inaczej:p, 8:15 to już warsztat rozstawiony:): http://pl.bergfex.com/turracherhoehe/webcams/c367/#/turracherhoehe/webcams/c370/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 To już mały skandal jest;) pojechali na narty już parę dni temu i ani jednej relacji lub małej informacji, czy się jeździ, jakie warunki... Proponuje po powrocie jakąś karę Pitztal 06-11.11.2009. Naprzemiennie opady śniegu i słońce z przewagą słońca na górze. Generalnie jest dużo lepiej ze śniegiem niż w zeszłym roku. W poprzednim sezonie naturalny śnieg od 2500 w górę. My mieszkaliśmy na 1500 m i tak ze 20 cm było. W dolinie praktycznie codziennie coś sypnęło. Moje prognozy są takie, że w grudniu ośrodki, które planowały otwarcie na przełomie 11/12 będą miały dobre ku temu warunki. Na lodowcu wszystkie trasy czynne. Śniegu pod dostatkiem można się wyjeździć pod warunkiem, że się trzeciego dnia rano nie wy.....sz tak, że cały bark do dzisiaj sztywny. PS dostępu do neta nie mieliśmy a i czasu na to nie było. Nawet ani jednej fotki nie strzeliłem. Koledzy coś mi podrzucą to wkleję. Dalsza część relacji jak trochę ochłonę. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 http://www.skiinfo.pl/Snowfinder-Szczegoly/Korbielow/Pilsko-EPLJELESNIA-8952-pl.jhtml http://www.skiinfo.pl/Snowfinder-Szczegoly/Szczyrk/Czyrna-Solisko-EPLSZCZYRKC-8952-pl.jhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spun Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 właśnie wróciłem z Mölltaler Gletscher, warunki swietne, armatki pracowały, ratraki smigały, dużo tyczek rozstawionych dla slalomowców, troche oblodzony ostatni odcinek trasy nr 9 ale pozatym nic tylko smigać, dużo Polaków było, jak zrzucę fotki z aparatu to wrzucę co nieco, życzę udanego sezonu hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Dzisiaj przejeżdżałem przez Biały Krzyż śniegu ok 30-40 cm jak się ochłodzi to może jakiś wyciąg ruszy jak na razie to trzeba podchodzić pod górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Soelden rusza Od 13-11-2009 oprócz lodowca otwarte będą trasy na Giggijoch. Szybko nie: http://www.soelden.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Wygląda na to, że Kluszkowce chcą najwcześniej w kraju rozpocząć sezon:D http://www.czorsztyn-ski.com.pl/pl/2419/10575/TRWAJA_PRZYGOTOWANIA_DO_SEZONU_ZIMOWEGO_2009/10.html Zobaczcie na tą hałde śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shuger Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Jakby jeszcze tak ten obraz z kamery w kluszkowcach nie był sprzed kilku dni to wszystko byłoby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 Za radiem Zet : w szpitalu w Zakopanem zagipsowano już pięciu narciarzy czyli sezon otwarty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 co się q..... z tą pogodą dzieje:confused: zamiast być coraz zimniej , jest coraz cieplej:mad: a jak widzę pana w telewizorni który z uśmiechem na twarzy zapowiada kolejny ciepły tydzień to mam ochotę mu po prostu %&%&ć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 co się q..... z tą pogodą dzieje:confused: zamiast być coraz zimniej , jest coraz cieplej:mad: Dzisiaj to się zastanawialem;),czy nad morze nie jechać:DSuper pogoda,słonko,bezchmurne niebo i +10;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 co patrzę na jakąś pogodę to na każdej co innego . Stary zakopiański góral mówił że na pewno w połowie grudnia spadnie śnieg , mówił że zawsze jak spadnie trzeci opad to się już utrzyma oby się jego prognozy sprawdziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 . Stary zakopiański góral mówił że na pewno w połowie grudnia spadnie śnieg , mówił że zawsze jak spadnie trzeci opad to się już utrzyma oby się jego prognozy sprawdziły . . Górale mówią, że pierwsze śniegi zdarzały się już nawet na początku września, ale prawdziwa mroźna zima rozpocznie się, kiedy śnieg spadnie po raz trzeci. Jak mówią, skoro lato było słoneczne, to zima musi być sroga i mroźna. no to już w takim razie trzeci śnieg możemy więc uznać ,że zima rozpoczęta:) :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi