JC Napisano 2 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 JC w podróży I dla kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 JC, coś Ci się kierunki pomyliły - finał jest w Berlinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 JC, coś Ci się kierunki pomyliły - finał jest w Berlinie JC załapał się do szerokiej kadry ,dlatego startuje razem z chłopakami z Barcelony :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Znaczy o co chodzi, że na Hugo Bossa Cię nie stać?:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Znaczy o co chodzi, że na Hugo Bossa Cię nie stać?:stupid: A to węgierski malarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 No i się"udało" zapłacić na lotnisku za "za duży bagaż". Walizeczka mojej córki okazała się za duża o kółka. Zostawiłem na tacy 40 euro. Dzięki Wizzair! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 No i się"udało" zapłacić na lotnisku za "za duży bagaż". Walizeczka mojej córki okazała się za duża o kółka. W przypadkach wątpliwych należy walizkę wkładać do "kosza" do góry kółkami, wtedy jest szansa, że się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Teraz z innej beczki - Barcelona Barcelona to najpiękniejsze miasto jakie widziałem!To samo mówi moja Żona. Wiedeń,Praga itp. - te da się porównywać i znajdywać podobieństwa,ale nie z Barceloną! To niewątpliwie miasto z bardzo oryginalną zabudową i piękną! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 JC w podróży Polskie Stacje Narciarskie, kto rozpozna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Może Czorsztyn-Ski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 (edytowane) Kazimierz Dolny, stacja "Kazimierz" A coś się tam dzieje, że tyle ludzi stoi na górze? Jakieś krzesło w planach, nowa trasa lub czwarty talerzyk? :smile: Edytowane 10 Czerwiec 2015 przez leitner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Kazimierz Dolny, stacja "Kazimierz" A coś się tam dzieje, że tyle ludzi stoi na górze? Jakieś krzesło w planach, nowa trasa lub czwarty talerzyk? :smile: Zjazd właścicieli wyciągów odbył się w tych okolicach. JC pisał że nie może go tam zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Kazimierz Dolny - relację Marboru były wystarczająco precyzyjne i wyczerpujące. Tak myślę. :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 W tle na pierwszym zdjęciu widać nawet zakole Wisły i Puławy. To moje zdjęcie z tegorocznego wyjazdu. Zrobione mniej więcej w tym samym miejscu, co pierwsze zdjęcie JC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Czerwiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 Może Czorsztyn-Ski? Pudło! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekton Napisano 11 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2015 foto 1 i 2 Kazimierz Dolny foto 3 i 4 Rąblów foto 5 i 6 Parchatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 JC w podróży Wakacje w stylu Mamma mia Bankomaty działają, uchodźców brak. Pozdrowienia z Kos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vado Napisano 7 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2015 ale wifi regalmentowane :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2015 ale wifi regalmentowane :-P I to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2015 JC pomóż Grekom i żądaj wszędzie paragonów :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2015 JC w podróży Dzisiaj pobiegłem w drugą stroną, nie do Kos, ale w kierunku przeciwnym, w kierunku dzikich plaż, pięknych widoków. A trafiłem... na grupę uchodźców, których właśnie zgarnęła straż wybrzeża. Stali na poboczu, ok 25 osób, głownie młodzi mężczyźni. Było też kilka kobiet, kilkoro dzieci. W ciszy, spokoju. Kilku klikało w komórki. Obok stały dwa osobowe samochody strażników. Prawie sielanka. Pobiegłem dalej. Dookoła było pełno porozrzucanych kamizelek, reklamówek i butelek po widzie. Ot takie zderzenie świata "all inclusive" z jego prawdziwym obliczem. Zdjeć nie robiłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2015 Dzisiaj pobiegłem w drugą stroną, nie do Kos, ale w kierunku przeciwnym, w kierunku dzikich plaż, pięknych widoków. A trafiłem... na grupę uchodźców, których właśnie zgarnęła straż wybrzeża. Stali na poboczu, ok 25 osób, głownie młodzi mężczyźni. Było też kilka kobiet, kilkoro dzieci. W ciszy, spokoju. Kilku klikało w komórki. Obok stały dwa osobowe samochody strażników. Prawie sielanka. Pobiegłem dalej. Dookoła było pełno porozrzucanych kamizelek, reklamówek i butelek po widzie. Ot takie zderzenie świata "all inclusive" z jego prawdziwym obliczem. Zdjeć nie robiłem. Co ciachałeś przekazać tym postem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 12 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2015 Ot takie zderzenie świata "all inclusive" z jego prawdziwym obliczem. Przecież "All Incusive: to tylko darmowe napoje i jedzenie z poprzedniego dnia, serwowane na drugi dzień abyś miła świeże śniadanie, obiad i kolację , kolejnego dnia - na tym to polega :laughing: To nie żadne luksus tylko mądre gospodarowanie żywnością, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2015 JC w podróży 100 km z Jonym Ivem... Właśnie skoczyłem słuchać biografię Johnego Ive autorstwa Leandra Kohneya. Polecam tym, którzy lubią dobrze napisaną biografię, interesują się Apple, lubią czytać o ciekawych postaciach, które jak mówił Jobs "zmieniają świat". Polecam! A przy okazji w trakcie słuchania biografii czytanej przez Jarosława Łukomskiego udało mi się przebiec ponad 100 km w dwa tygodnie, co jest moim nowym rekordem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Wrzesień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2015 Dzisiaj będzie trochę chwalenia się, mam nadzieję, że nie odbierzecie tego źle. Jednak "Czasem człowiek musi bo inaczej się udusi" :happy: Moja praca oprócz monotonnego jeżdżenia na nartach, czy klepania w klawisze od rana do wieczora ma czasami tzw. "wartości dodane". Nie zdarzają się często, ale są i zostawiają ślad na długo, a czasami na całe życie. Tak było z wyjazdem na narty do Kanady, z oglądaniem zorzy polarnej... na żywo za kołem polarny. Tym razem "wartość dodana" jest trochę inna. W październiku będę miał okazję wziąć udział pokazie przedpremierowym nowego filmu o agencie 007 "SPECTRE". Jak wiecie Bond upodobał sobie, od czasu do czasu, jazdę na nartach. Tym razem trafił do Soelden. Pokaz filmu odbędzie się w Innsbrucku, a kolejnego dnia zaplanowano "narty śladami Jamesa Bonda". To tyle chwalenia się :happy: [video=youtube;LTDaET-JweU] [video=youtube;YYKB75aIHWE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi