SB Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Myślałem, że masz coś więcej wspólnego z ogrodnictwem warzywnym... Nie...nie... wszystko co żrę kupuje w TESCO i BIEDRONCE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 I teraz już wiecie, dlaczego w Rogatej warto było zainwestować w herbatę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 (edytowane) Już wiem dlaczego aż tydzień trzeba było czekać na to "orędzie".:biggrin: Mnie by to zajęło co najmniej dwa tygodnie.: Tyle pisania,cytatów.:eek: A co ja mam z tym wspólnego? Mnie też nie pytajcie. Ja jestem w tym wieku, że nie pamietam już. Nigdy o tą funkcję sam się nie starałem, nie zabiegałem, pewnego dnia kilka lat temu, zadzwonił do mnie JC zaprosił do Rogatej i przy nasiadówce mocno zakrapianej herbatka z sokiem poprosił mnie o piastowanie tej funkcji. Działam prawie jak ów Moderator co to go już z nami nie ma.:crazy: Jakie to szczęście,że nie ja będę musiał zażywać Bilobil na pamięć i koncentrację.:applause: Edytowane 2 Luty 2016 przez MB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 I wszystko jasne :biggrin: każdy usatysfakcjonowany :wink: A hodowla roślinek robi wrażenie :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Pragnę jeszcze wszystkim serdecznie podziękować za kilka słów ciepłych pod moim adresem, to miłe, jeśli ktoś chał na stoku na krześle autograf, to proszę się nie krępować:tongue:, albo sznapsa postawić, czy obiad to już w ogóle, nie będę śmiał odmówić, a no i żeby nie na tacce papierowej u bacy, taka mała sugestia :stupid:. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jag24 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 A ja zrozumiałam skąd ten stoicki spokój-praca z roślinami rzeczywiście wycisza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 SB jedna uwaga. Jeśli chcesz być jak Tony Halik musisz chyba przestawić się na uprawę czegoś innego :stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Przecież nie napisał w jakiej robi zieleninie :biggrin::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Nigdy o tą funkcję sam się nie starałem, nie zabiegałem, A to ciekawe,bo ja miałem inne wrażenie... :tongue: No to teraz będę miał przej... :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 praca z roślinami rzeczywiście wycisza.... Jest to potwierdzone naukowo :biggrin:, i nie tylko :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 A to ciekawe,bo ja miałem inne wrażenie... :tongue: ... Tak, i zapewne to wyglądało tak: :wink: :stupid: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 (edytowane) Uściślę że moja nazwa użytkownika to nie od Służby Bezpieczeństwa , nie od tablic rejestracyjnych, tylko pierwsza litera imienia i nazwiska Uściślę : fajny nick, bo ja mam inicjały E S-B, dlatego SB mi się dobrze kojarzy:biggrin: \ Edytowane 2 Luty 2016 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 A hodowla roślinek robi wrażenie :applause: To zwykłe zioło jest.:crazy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 To zwykłe zioło jest.:crazy: :biggrin: Tym lepiej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 To zwykłe zioło jest.:crazy: :biggrin: Czyli z MOCARZEM nie ma nic wspólnego :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 To zwykłe zioło jest.:crazy: :biggrin: Takie, jakie w Kolumbii lubią? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 I teraz już wiecie, dlaczego w Rogatej warto było zainwestować w herbatę! Ja bym prosił o uściślenie forumowiczom, czego ta wypowiedź się tyczy, czy: Nigdy o tą funkcję sam się nie starałem, nie zabiegałem, pewnego dnia kilka lat temu, zadzwonił do mnie JC zaprosił do Rogatej i przy nasiadówce mocno zakrapianej herbatka z sokiem poprosił mnie o piastowanie tej funkcji. Nie dałem mu odpowiedzi wtedy od razu powiedziałem że się muszę zastanowić, jednak ostatecznie zgodziłem się. czy: Kurde twardy jest! Nie chał bym się sam tłumaczyć, a czuję się poprzez zaistniałą sytuację nie komfortowo:stupid: A hodowla roślinek robi wrażenie :applause: Produkcja, to istotne, hodowla to co innego:rolleyes:: A ja zrozumiałam skąd ten stoicki spokój-praca z roślinami rzeczywiście wycisza.... Ha, spytaj MB(dawniej Figo) jak SB potrafi kopać w roślinki, on zresztą też:biggrin: SB jedna uwaga. Jeśli chcesz być jak Tony Halik musisz chyba przestawić się na uprawę czegoś innego :stupid: pssst, będziesz cicho, czy dać bana?:tongue: A to ciekawe,bo ja miałem inne wrażenie... :tongue: A bo Ty masz ogólnie inne wrażenia które wybiegają głęboko poza normę, np. że można jeździć na nartach po błocie, stać w kolejce, korku i stwierdzić że dzień narciarsko udany:biggrin:, albo "obkuć" ręczny serwis nart za poklepanie po ramieniu:tongue: Uściślę : fajny nick, bo ja mam inicjały E S-B, dlatego SB mi się dobrze kojarzy O właśnie musiałem w Twoim poście naprawić cytat, bo ścięłaś polecenie Ale przyjemność po mojej stronie A w tajemnicy Wam powiem, że miałem opcje na zupełnie inną odpowiedź dużo krótszą, to miała być wycinka jednej z scen z polskiego filmu Pasikowskiego, ciekawe czy ktoś zgadnie która(MB i DZW się nie bawią:stupid:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ha, spytaj MB(dawniej Figo) jak SB potrafi kopać w roślinki, on zresztą też:biggrin: A jak przy tym brzyćko mówimy.:eek: No np. jak wywróci się wózek załadowany towarem gotowym do sprzedaży.:frown:: :redface: Lepiej żeby nikt w zasięg naszych nóg nie wchodził. A i zasięg swojego słuchu lepiej żeby miał ograniczony.: To tak w kontekście tego jak to nasza praca z roślinkami uspakaja.:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joker Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ale się uparliście na faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhkris Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ale się uparliście na faceta To wszystko przez brak śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m-ski Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ale się uparliście na faceta Było napisane, że twardy jest. Więc sprawdzamy:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Kto jak kto, ale miałeś się o tym okazję przekonać, no ale pewnie już nie pamiętasz, to ja Ci przypomnę, jak z racji swojego wrodzonego flegmatyzmu pozwałeś moje kije na Sichelnym, które były za długie dla Ciebie, a przede wszystkim były używane,a Twoje nówki. I to ja się pofatygowałem w niedzielę o 7 rano 20 km żebyś nie musiał z nimi do mnie jechać, choć to nie było w moim interesie, bo to nie ja zawaliłem, ot taka sytuacja... Złoty człowiek, łeb jak sklep, serce na dłoni, marnuje się tutaj. Sławek na prezydenta! Mimo tych zalet, niestety bardzo dobry moderator. P.S. Jesteś jedyną osoba, która przypisała mi flegmatyzm Ot pozory internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 ciekawe czy ktoś zgadnie która(MB i DZW się nie bawią:stupid:) [video=youtube;hC9w7sSWE6E] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 [video=youtube;D7Y768ZNFe4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 (edytowane) ... Dobre, umarłem ze śmiechu:biggrin:, podpowiem tylko że film ten, ale scena niestety nie ta:rolleyes:: ... Nie:cool:: Edytowane 2 Luty 2016 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi