[email protected] Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 (edytowane) Dziś kolejne zawody z cyklu Grand Prix Beskid Card ściągnęły mnie do Rytra.Bardzo dobry,stromy stok,jak na warunki nienagannie przygotowany i ludzi,poza zawodnikami,prawie wcale.Nie wiem,czemu ta stacja ma taką małą frekwencję-blisko Nowego Sącza, dobry dojazd,spanie-a ludzi mało...Może trochę za trudna dla przeciętnego narciarza i jak w soczewce skupia się problem konkurencji wśród stacji. Organizator,by zwabić publiczność (W POGODNĄ NIEDZIELĘ!!!) ,za 20 zł dał wpisowe na zawody,karnet 4godzinny i posiłek.A za miejsce na podium dostałem następny karnet...Ech,żeby takich stacji było więcej... Edytowane 25 Luty 2017 przez [email protected] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Gratuluję! Powodzenia w następnych zawodach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 25 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 Rytro to stacja w której spędzam sporą ilość dni każdej zimy, bardzo lubię ten stok, chyba nigdy nie stałem tam w kolejce większej niż 2 minuty w szczycie sezonu, zazwyczaj na bieżąco do krzesełka i na trasie luz. Ceny też przystępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 25 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2017 A ludzie i tak wolą do Białki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi