marionen Napisano 24 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2018 Przypomina mi się Zakopane i rzucanie śnieżkami w Hanawalda. Tyle, że on był obrzucany w czasie jazdy wyciągiem, a nie na trasie zjazdowej ( skoku). Buractwa nie brakuje niestety w żadnym kraju na świecie. Chamy są wszędzie! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 Najlepsza obecnie alpejka, Mikaela Shiffrin, jeszcze przed rozpoczęciem igrzysk olimpijskich w Pjongczangu przedłużyła współpracę z firmą Atomic o kolejne dwa lata - do sezonu 2019/2020 włącznie. Młoda Amerykanka jest w świetnej formie i już w ten weekend może ustanowić wyjątkowy rekord. http://www.skionline.pl/sport/mikaela-shiffrin-przedluzyla-kontrakt-z-marka-atomic-do-2020-roku,newsy,7584.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2018 (edytowane) 4 godziny temu, JC napisał: Najlepsza obecnie alpejka, Mikaela Shiffrin, jeszcze przed rozpoczęciem igrzysk olimpijskich w Pjongczangu przedłużyła współpracę z firmą Atomic o kolejne dwa lata - do sezonu 2019/2020 włącznie. Młoda Amerykanka jest w świetnej formie i już w ten weekend może ustanowić wyjątkowy rekord. http://www.skionline.pl/sport/mikaela-shiffrin-przedluzyla-kontrakt-z-marka-atomic-do-2020-roku,newsy,7584.html Małe sprostowanie. Shiffrin nie wygrała wszystkich slalomów w tym sezonie. W pierwszym slalomie sezonu w Levi zwyciężyła Petra Vlhova, a Shiffrin była 2. A slalomów dotychczas było 8 w tym dwa równoległe. Edytowane 25 Styczeń 2018 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Polska Królowa DNF-G-DM https://data.fis-ski.com/dynamic/athlete-biography.html?sector=AL&competitorid=160104&type=result&category Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Dzisiaj znowu-DNF To się staje żenujące przed zbliżającą sie OLIMPIADĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 31 minut temu, darek67 napisał: Dzisiaj znowu-DNF To się staje żenujące przed zbliżającą sie OLIMPIADĄ Chyba zbyt krzywdząca opinia. To były całkiem dobre dwa przejazdy. W SG do Von straciła zaledwie 2,5s. http://eurosport.interia.pl/narciarstwo-alpejskie/video,vId,2461513 W SL jechała całkiem dobrze do 3 bucik na drugim pomiarze traciła 0,55s http://eurosport.interia.pl/narciarstwo-alpejskie/video,vId,2461529 Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Patrząc sie na cały sezon to nie powinna jechać na olimpiadę-jak to mówią fachowcy JEST NIESTABILNA PSYCHICZNIE Szybko na cito potrzebuje-pomocy nasza G-D.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 13 minut temu, darek67 napisał: Patrząc sie na cały sezon to nie powinna jechać na olimpiadę-jak to mówią fachowcy JEST NIESTABILNA PSYCHICZNIE Szybko na cito potrzebuje-pomocy nasza G-D.M. Nie pisz bzdur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Od Soelden do dzisiaj 14 DNF,DNS,DNQ 11-startów punktowanych 3-NOR AM CUP 5-EUR CUP Wyniki mówią same-JA mówię głupoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Rozumiem, że oglądałeś wszystkie te zawody i widziałeś wszystkie DNF? Nie musisz odpowiadać.. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Sory-Olimpiada odpowie na wszystkie wątpliwości Tak czy siak trzymam kciuki za wszystkich naszych sportowców o jak najlepsze wyniki na OLIMPIADZIE Wyniki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 2 godziny temu, darek67 napisał: jak to mówią fachowcy JEST NIESTABILNA PSYCHICZNIE i jak to mówią , łatkę łatwo przykleić ...... a dziewczyna pewnie bardzo chce , ale jak się ma taaakie "wsparcie" własnego związku , to szczerze , ja podziwiam wszystkich naszych alpejczyków , że jako tako próbują nawiązywać walkę z innymi , dużo bardziej poukładanymi narciarsko nacjami . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 Aklim, nie ma nawet co dyskutować z tym znawcą. Maryna robi co może, walczy z przeciwnościami losu i ciężko trenuje, a jakiś anonimowy darek67 będzie jej ubliżał bo nie zdobywa medali. Niech jej rzuci milion czy dwa na lepsze przygotowania to wyniki będą też lepsze. Zresztą sądzę, że za rok - dwa lata i zobaczymy Marynę w pierwszej 30 PŚ. Trzeba wierzyć, nie j***ć.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 26 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2018 6 godzin temu, darek67 napisał: Od Soelden do dzisiaj 14 DNF,DNS,DNQ 11-startów punktowanych 3-NOR AM CUP 5-EUR CUP Wyniki mówią same-JA mówię głupoty? A i jeszcze jedno "znawco", DNS w SG w Cortinie było dlatego, że zawody zostały wstrzymane po wymaganej zasadami ilości zawodniczek i zawodniczki z końca listy startowej nie zostały wypuszczone na trasę z powodu pogarszających się warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 Dnia 26.01.2018 o 14:23, darek67 napisał: Patrząc sie na cały sezon to nie powinna jechać na olimpiadę-jak to mówią fachowcy JEST NIESTABILNA PSYCHICZNIE Szybko na cito potrzebuje-pomocy nasza G-D.M. Miałem tę przyjemność i kilka razy rozmawiałem z Maryną. Nie zauważyłem u Niej żadnych objawów niestabilności psychicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 30 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 (edytowane) Mikaela Shiffrin po ostatnich niepowodzeniach rezygnuje z najbliższych startów w PŚ. Dzisiejszy City Events w Stockholmie bez faworytki. Czy u panów Marcel w końcu zwycięży w równoległym slalomie? Mikaela dobrze chyba postąpiła. Puchar Świata ma zapewniony, a praktycznie nie ma szans poprawić rekordu Tiny Maze. Może teraz popracować nad poprawą formy na IO. PS @artix Stockholm od Malmö jakieś 600 km ale może się wybierzesz? Edytowane 30 Styczeń 2018 przez marionen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 30 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2018 (edytowane) Wczoraj wieczorem skończyłem oglądać weekendowe zmagania, kto nie oglądał niech żałuje. W Garmisch całkiem przyjemny stok, tylko 92% w jednym miejscu, wyglądało całkiem fajnie Natomiast co mi się nie podobało to to: Mam nadzieję że takie wynalazki nie trafią do naszych nart. A co Wy o tym myślicie? Edytowane 30 Styczeń 2018 przez waldek~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 (edytowane) Stockholm, bardzo ciekawe zawody. Ciągłe problemy Marcela z wyjściem z bramki, Krzysiu który jedzie old-schoolowo i sobie nie radzi. Poza tym to waży jak mały juniorek 😂 No i wreszcie walka gigantów. Wyraźnie widać jakie warunki fizyczne pomagają w tej dyscyplinie. Mi tylko szkoda Andre, bo jeździł pięknie i miałem nadzieje na jego zwycięstwo. No ale był ktoś szybszy. Edytowane 1 Luty 2018 przez artix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 I zapomniałem on najważniejszym. Kto dziś nie boksuje ten w równoległym nie wygrywa 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 (edytowane) A ja dzisiaj spotkałem tego miłego jegomościa, przygotowującego się do olimpiady😄 Edytowane 1 Luty 2018 przez wid 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 1 godzinę temu, wid napisał: A ja dzisiaj spotkałem tego miłego jegomościa, przygotowującego się do olimpiady😄 W Szczyrku tyle śniegu😅😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 1 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2018 7 godzin temu, MAIKEL 1977 napisał: W Szczyrku tyle śniegu😅😉 Aż tyle, że Manfred na trening przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek~ Napisano 2 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2018 (edytowane) Nie uwierzcie kogo dzisiaj w sklepie spotkałem. Wchodzę, a tu gościu kapuste sprzedaje, podchodzę bliżej a tu Felix Neureuther!!! Powiedział że jak miał kontuzje to przez to że nie mógł ćwiczyć, to nie wiedział co z sobą zrobić i znalazł sobie takie zajęcie. Tak mu się to spodobało że jak ma teraz tylko wolną chwilę to oddaje się nowemu hobby Edytowane 2 Luty 2018 przez waldek~ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Luty 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Kolejna kompromitacja FIS - zjazd pań w Ga-Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2018 Bardzo ładny przejazd Maryny w supergigancie. Straciła do Tiny Weirather tylko 1.50 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi