marionen Napisano 22 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Dnia 17.12.2017 o 16:51, marboru napisał: Jeszcze 8 zwycięstw? I wyrówna osiągnięcie Ingmara Stenmarka. Ja wiem, że nordyckie imiona są do siebie podobne (Ingmar, Ingemar, Ingomar, Ingemer itd) ale Stenmark był kiedyś moim wzorcem doskonałej techniki i muszę przypomnieć, że Stenmark ma na imię Ingemar. Dla przypomnienia ma jeszcze jedno imię, łatwe dla nas do zapamiętania Jan. Przy okazji Mariusz życzę zdrowia i aby Twoje kolano wytrzymało cały sezon narciarski w dobrym stanie. Pozdrawiam serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Gratulacje dla naszej Maryny za 17 miejsce w slalomie równoległym, przegrała z Petrą, a to nie wstyd. Nawiasem mówiąc często razem trenują (głównie gigant). To najlepszy start Polki od czasów Katarzyny Karasińskiej. A to było już tak dawno... Dzisiejszy slalom panów ciasny w czasie, czy ktoś podskoczy Marcelowi w drugim przejeździe? Wygląda na to, że Marcel obejmie przodownictwo w generalce po raz pierwszy w tym sezonie i chyba dociągnie z 1 do końca sezonu. Rywala dla niego dalej nie widać... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 (edytowane) 43 minuty temu, marionen napisał: Ja wiem, że nordyckie imiona są do siebie podobne (Ingmar, Ingemar, Ingomar, Ingemer itd) ale Stenmark był kiedyś moim wzorcem doskonałej techniki i muszę przypomnieć, że Stenmark ma na imię Ingemar. Dla przypomnienia ma jeszcze jedno imię, łatwe dla nas do zapamiętania Jan. Przy okazji Mariusz życzę zdrowia i aby Twoje kolano wytrzymało cały sezon narciarski w dobrym stanie. Sorry za literówkę - błędów robię sporo Kolano mam nadzieje, ten sezon, do operacji jakoś przetrwa. Na razie niestety borykam się z jakimś perfidnym wirusem a to pewnie dlatego, że na nizinach zimy nie ma Dużo zdrowia i spełnienia narciarskich marzeń dla Ciebie i @Annaa z okazji zbliżających się Świąt Edytowane 22 Grudzień 2017 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 7 minut temu, marboru napisał: Sorry za literówkę - błędów robię sporo Kolano mam nadzieje ten sezon, do operacji jakoś przetrwa. Na razie niestety borykam się z jakimś perfidnym wirusem a to pewnie dlatego, że na nizinach zimy nie ma Dużo zdrowia i spełnienia narciarskich marzeń dla Ciebie i @Annaa z okazji zbliżających się Świąt Dzięki, pozdro dla Pauli.... a taką zimę na forum nam przepowiadali (nawet stulecia). Jedyny mróz jaki mam w najbliższej okolicy to w lodówce.. Wirus utop w alk..., a na kolano uważaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 Marcel, dwa błędy a i tak wygrał - to jest klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 22 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2017 3 godziny temu, marionen napisał: a taką zimę na forum nam przepowiadali (nawet stulecia). Mariusz ten co wróży to pospolity Wrózbita, za każdym razem jak bełkocze to o czym innym😉 ps Marcel the Best😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Spuściła bęcki rywalkom w pierwszym przejeździe Mikaela Shiffrin.. Totalna dominacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Dominik Paris zwycięski w Bormio, minimalnie wyprzedza żelaznych Norwegów Svindala i Jansruda. W ogóle ciasna pierwsza 5. Trochę w drugim szeregu Austriacy. Do formy wraca Beat Feuz, będzie groźny w Korei. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Shiffrin jak zwykle rozdaje karty. Na plus zdecydowanie Estelle Alphand i jej awans o 18 miejsc w drugim przejeździe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Mikaela po dziurach dowiozła kolejne zwycięstwo do mety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 28 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 3 minuty temu, Ratrak napisał: Shiffrin jak zwykle rozdaje karty. Na plus zdecydowanie Estelle Alphand i jej awans o 18 miejsc w drugim przejeździe . Papa Luc Alphand może być dumny z córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Maryna Gąsienica - Daniel dziś na 35 miejscu w GS w Lienzu. Zabrakło 0,32s do 30 miejsca :(. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Jeszcze trochę pracy i wskoczy do drugiego przejazdu. Ważne żeby startowała w PŚ i się objeżdżała. A dzisiejszy gigant zdecydowanie ciekawszy od slalomu. Wszystko jest możliwe, tłok w czołówce niesamowity. Czy Tina Rybnik wytrzyma w drugim przejeździe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Niestety nie ogladałam, ale super że maryna coraz bliżej 30tki W koncu sie uda swoją drogą wczoraj Paweł Babicki pokazał jak się jeździ na 1 narcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Przejazd Maryny dzisiaj był bardzo dobry, gdyby nie jechała prawie całego przejazdu bez jednego kijka, pewnie 30 już by zaliczyła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 (edytowane) Paweł Babicki lepszy od Bode Millera http://eurosport.interia.pl/narciarstwo-alpejskie/news-pawel-babicki-przejechal-pol-trasy-zjazdu-na-jednej-narcie-g,nId,2483532 od samego oglądania bolą uda... Edytowane 29 Grudzień 2017 przez marionen 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 i jeszcze przejazd Maryny http://eurosport.interia.pl/narciarstwo-alpejskie/video,vId,2447831 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 9 godzin temu, marionen napisał: Czy Tina Rybnik wytrzyma w drugim przejeździe? Nie wytrzymała. Ale 11 miejsce to i tak wielki sukces - gdyby tak zamieniła się z naszą Maryną.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 29 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, San28 napisał: Nie wytrzymała. Ale 11 miejsce to i tak wielki sukces - gdyby tak zamieniła się z naszą Maryną.... Oczywiście chodziło mi o Tine Robnik, ale mój tablet zna tylko Rybnik . Wierzę w Marynę, w końcu się uda. A przy tym tłoku w czołówce, Tina się częściowo wybroniła. 3 Słowenki w 11. Czy my kiedyś coś podobnego osiągniemy? Edytowane 29 Grudzień 2017 przez marionen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 30 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2017 Ciekawy materiał z zeszłego sezonu o Pawle Babickim (jednonartowym bandycie ) 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 1 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2018 I pomyśleć, że jako dziecko na stoku w Jugowie przy schronisku Zygmuntówka bardzo często jeździłem. Nigdy nie wyobrażalem sobie, że może tu kiedyś trenować kandydat na olimpijczyka. Choć górna część trasy (do wyjścia z lasu) wydawała się nam stroma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 (edytowane) Jaki ten EuroSport jest daremny! Pierwszej nie pokazali bo biatlon i tenis. Teraz piep... w studio o sukcesach w jedynie słusznej dyscyplinie a druga kolejka leci! Edytowane 4 Styczeń 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keisyzrk Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 18 minut temu, Jasiek napisał: Jaki ten EuroSport jest daremny! Pierwszej nie pokazali bo biatlon i tenis. Teraz piep... w studio o sukcesach w jedynie słusznej dyscyplinie a druga kolejka leci! RAI Sport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Wiem, oglądałem ale... Czyżby Dave miał pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 No widać jaki kryzys w narciarstwie alpejskim mają Austriacy. Jeżdżą wszyscy wygrywa Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi