Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Zniżki i promocje na skipassy - Polska i zagranica

pawelb91

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, marekbtl napisał:

To naprawdę niezła oferta. Chyba się skuszę. @Lexi a Ty?

pozdro

Ja już mam zakupione, w zeszłym sezonie też miałem te 5 dowolnych dni, w lutym był wyścig za czasem i pogodą by je wykorzystać, warunki nie sprzyjały choć udało się pojeździć po całości ośrodka, liczę że w tym sezonie będzie lepiej. 

• Like 1

Godzinę temu, pawelb91 napisał:

To się pewnie kiedyś spotkamy 😉
Może jakiś mały spontaniczny zlot się utworzy w sezonie gdy pootwierają trasy ⛷️

Na Pilsko też kupiłem😀. Nie będzie czasu na pracę, oj nie będzie.

pozdro

ps. Jak Tylicz to sobota z rana, później mam imprezę. W niedzielę „raczej” nie dam rady. Może Arena? Też chyba rusza.

• Like 1
  • Haha 2

Ski Dolina:

Tak jest 💪💪 udało się wszystko wdrożyć idealnie na najbardziej wyczekiwany Weekend Promocyjny w Roku 😍😍

Możemy z przyjemnością zakomunikować, że już jutro - piątek (29.11) od godziny 00:01, aż do końca weekendu w niedzielę (01.12) 23:59 lub do wyczerpania zapasów będą mogli Państwo zakupić promocyjne skipassy na stację SKI Dolina Brenna

➡️ -40% na zakup skipassu całodziennego 😁
➡️ -30% na zakup skipassu 6-dowolnych dni w sezonie 😁

Zapraszamy od północy bezpośrednio do sklepu: https://skidolina.pl/kup-online.html lub za pośrednictwem portalu eskipass: https://skidolina.e-skipass.pl/ 👍👍

#blackweek #promocja

• Like 1

2 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał:

Tak jest 💪💪 udało się wszystko wdrożyć idealnie na najbardziej wyczekiwany Weekend Promocyjny w Roku 😍😍

Co za sukces!!!..udało sie uruchomić stronę służącą do dojenia narciarzy.... a może by tak najpierw pokazać że coś się śnieży..że coś ktoś robi... a tu nawet kamerki wyłączone - inwestycja w ciemno.

8 minut temu, Lexi napisał:

Co za sukces!!!..udało sie uruchomić stronę służącą do dojenia narciarzy.... a może by tak najpierw pokazać że coś się śnieży..że coś ktoś robi... a tu nawet kamerki wyłączone - inwestycja w ciemno.

Jprdl....  starają się na maksa, cisną terminami a tu takie pier....do...lenie. Dojenie powiadasz ?? Na biegowe się przeżuć ... Zamiast się cieszyć to tylko marudzisz...

• Downvote 1

13 minut temu, Jusik2002 napisał:

Jprdl....  starają się na maksa, cisną terminami a tu takie pier....do...lenie. Dojenie powiadasz ?? Na biegowe się przeżuć ... Zamiast się cieszyć to tylko marudzisz...

Nie wiem z czego mam się niby cieszyć. Na razie nikt nic nie zaproponował oprócz czegoś czego nikt jeszcze nie widział i nie wiadoma o tym nic. Wyłączone kamery podczas promocji sprzedaży karnetów - serio.. starają sie :D..

Użyj mózgu czasem zanim coś napiszesz - to nie boli... no i czytaj ze zrozumieniem bo to baza.

1 godzinę temu, Lexi napisał:

Nie wiem z czego mam się niby cieszyć. Na razie nikt nic nie zaproponował oprócz czegoś czego nikt jeszcze nie widział i nie wiadoma o tym nic. Wyłączone kamery podczas promocji sprzedaży karnetów - serio.. starają sie :D..

Użyj mózgu czasem zanim coś napiszesz - to nie boli... no i czytaj ze zrozumieniem bo to baza.

Ja go używam bo go mam. Nie masz pojęcia co się tam dzieje to jedź zobacz zanim zaczniesz głupoty gadać. Możesz krytykować i wyzywać ale to jest właśnie domena półgłówka który nie ma pojęcia co się gdzieś dzieje... Znakomicie się wpisujesz w profil człowieka który posiada tylko coś tam, w tej przestrzeni która jest w głowie...  Bez odbioru...

• Downvote 1

18 minut temu, Jusik2002 napisał:

Ja go używam bo go mam. Nie masz pojęcia co się tam dzieje to jedź zobacz zanim zaczniesz głupoty gadać. Możesz krytykować i wyzywać ale to jest właśnie domena półgłówka który nie ma pojęcia co się gdzieś dzieje... Znakomicie się wpisujesz w profil człowieka który posiada tylko coś tam, w tej przestrzeni która jest w głowie...  Bez odbioru...

Kolego, ale w dobie internetu nie trzeba nigdzie jechać i sprawdzać, wystarczy włączyć kamerkę, co jest banalnie proste, o ile nie ma się nic do ukrycia.

pozdro

• Thanks 1

1 minutę temu, marekbtl napisał:

Kolego, ale w dobie internetu nie trzeba nigdzie jechać i sprawdzać, wystarczy włączyć kamerkę, co jest banalnie proste, o ile nie ma się nic do ukrycia.

pozdro

Oczywiście, ale jeżeli tego nie ma to wystarczy podjąć inne kroki. A jeżeli się nic nie zrobi ponad internet to raczej się nie powinno bzdurnie krytykować. No ale....

1 godzinę temu, DMM napisał:

brać nie marudzić, chyba najlepsza oferta 5 dni po 6 godzin za 295 zł, można w cenie Czantorii (która w tm roku olała stałych) wsiąść 15 dni

tylko co tam robić przez 60h, bez przesady, dwa - trzy razy w sezonie można jechać, ale 5 dni ???

• Confused 1

12 godzin temu, Lexi napisał:

-50%...na karnet rowerowy 🤣🤣🤣 mistrzowie marketingu. Konserwatyści nie lubią łamania tradycji, a jak złamana podwójnie, to sorry Gregory, w tym roku mówię - stop.

• Like 1
  • Haha 1