JC Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Uwaga, mam kilka miejsc na Frash Track w SMR w najbliższą sobotę. Jeżeli jest ktoś chętny, to bardzo proszę o pilną odpowiedź. Jak to wygląda i ile kosztuje? Frash Track, czyli jazda po sztruksie i śniadanie na stoku. Starujemy o 7:30 z dolnej stacji gondoli. Jeździmy w ok 50 osób od 7:30 do 9:00, a następnie w godz. 9:00 do 9:45 idziemy na śniadanie w SnowBoxie. Koszt 79 zł od osoby. Ktoś chętny? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 (edytowane) @JC zgłaszam siebie i Paulę Edytowane 2 Styczeń 2019 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Ja się zgłaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 Super, to jest już nas pięcioro! Jest ktoś jeszcze chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 To Ja się piszę wraz z córą i zięciem - czyli byłoby nas już 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 A śniadanie z glutenem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 1 minutę temu, Annaa napisał: A śniadanie z glutenem? No nie wiem czy z glutenem, ale jest szansa, że będzie to takie "Śniadanie mistrzów" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 2 godziny temu, Piotr_67 napisał: No nie wiem czy z glutenem, ale jest szansa, że będzie to takie "Śniadanie mistrzów" Mistrzowie, proszę wypijcie tam moje zdrowie, nawet herbatką! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 2 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 1 godzinę temu, Bumer napisał: Mistrzowie, proszę wypijcie tam moje zdrowie, nawet herbatką! A może być mineralna niegazowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2019 Dla świetnego towarzystwa jestem gotów się poświęcić i jeździć nawet po sztruksie!😉😎 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2019 Dnia 3.01.2019 o 07:10, marionen napisał: Dla świetnego towarzystwa jestem gotów się poświęcić i jeździć nawet po sztruksie!😉😎 👍super!!! To ile już gondolek nas będzie? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiezak Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2019 Znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2019 @swiezak tak, rezerwuję miejsce dla Ciebie, Jest nas w sumie 10 osób. Tym samym zamykam listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANDISKI Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2019 czy masz miejsca za FREE czy płacimy 79 zł . mam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2019 Dnia 3.01.2019 o 07:41, marboru napisał: 👍super!!! To ile już gondolek nas będzie? 🤔 22 godziny temu, JC napisał: @swiezak tak, rezerwuję miejsce dla Ciebie, Jest nas w sumie 10 osób. Tym samym zamykam listę. Super! Jedna gondolka cała dla nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 7 godzin temu, johnny_narciarz napisał: Super! Jedna gondolka cała dla nas! @johnny_narciarz przy okazji Twojego wpisu, własnego "byka" zobaczyłem Coż? Mam nadzieję, że na nartach lepiej jeżdżę niż stosuję zasady ortografii? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 4 godziny temu, marboru napisał: @johnny_narciarz przy okazji Twojego wpisu, własnego "byka" zobaczyłem Coż? Mam nadzieję, że na nartach lepiej jeżdżę niż stosuję zasady ortografii? Bez znaczenia, każdemu się może zdarzyć... Zastanawiam się właśnie jakie narty zabrać? Najbliższej nocy ma mocno dosypać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2019 No wszystkie co za problem 😁 przyjezdzasz i tak na 7 parkujesz tuz obok Volvo i masz pod nosem prywatna wypozyczalnie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi