JC Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Dzisiaj o godz. 20:00, zapraszam na premierę kolejnego vloga z 9-dniowej podróży po 11 ośrodkach narciarskich w Południowym Tyrolu. Tym razem odwiedziłem ośrodek narciarski Carezza Dolomites. 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Świetny, kameralny Ośrodek Narciarski. Pustki, sztruks i świetne trasy... Poniższe fotki z zeszłego roku, z marca @JC jestem bardzo ciekawy Vloga. Piękny Hotel: Zdjęcie wykonane o godzinie ok 14. Stary wagonik gondoli na stoku: Twardo było - świetnie! Mapka: O 20 oglądam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 @marboru ciekawe, czy w tym samym Kurniku spożywaliśmy konsumpcje. Po oglądnięciu napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 No i muszę czekać jeszcze prawie pół godziny - okrucieństwo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 (edytowane) 2 godziny temu, JC napisał: @marboru ciekawe, czy w tym samym Kurniku spożywaliśmy konsumpcje. Po oglądnięciu napisz. Dokładnie w tym samy miejscu jedliśmy, a ja wiem już dlaczego ta pizza mi tak bardzo smakowała 😮 Konopie w cieście... WOW! Skręcało mi się też potem nadzwyczajnie dobrze Super Vlog! Edytowane 4 Styczeń 2020 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 6 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2020 Dobry vlog, warto było czekać 😎. Może kiedyś uda się gdzieś złapać na nartach i zrobimy trochę kinowych ujęć z mojej a7s2 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 Twoje vlogi są mega przydatne. Siedzimy właśnie na kwaterce w Nova Levante i zastanawiamy się dokąd ruszyć jutro. Dzisiaj było San Pellegrino, a jutro będzie Carezza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Luty 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 1 godzinę temu, idealist napisał: Twoje vlogi są mega przydatne. Siedzimy właśnie na kwaterce w Nova Levante i zastanawiamy się dokąd ruszyć jutro. Dzisiaj było San Pellegrino, a jutro będzie Carezza To mi bardzo miło, że się przydają. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 12 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2020 @idealist też tam dzisiaj bylem. Świat jest mały. My Carezze odpuszczamy, bo na cały dzień to jest za mały ośrodek. W ostatni dzień na 3 godziny może tam wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi