artix Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 (edytowane) I tak doczekałem się pierwszych płatków śniegu 30 marca . Przypominam że mieszkam na południu Skandynawii Poranek vs po południu 😉 Edytowane 30 Marzec 2020 przez artix 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Dziewczyny właśnie poszły na spacer po śniegu. Przyszło z północy jak nic - wiem skąd wiało bo jechałem na rowerze. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 30 Marzec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 15 minut temu, Mitek napisał: Dziewczyny właśnie poszły na spacer po śniegu. Przyszło z północy jak nic - wiem skąd wiało bo jechałem na rowerze. Pozdrowienia Widzialem w tv ze w Warszawie zadyma sniezna U mnie to naprawde pierwsze platki niegu w tej zimy/wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 4 minuty temu, artix napisał: Widzialem w tv ze w Warszawie zadyma sniezna U mnie to naprawde pierwsze platki niegu w tej zimy/wiosny U mnie, na Pomorzu, dzisiaj też coś było, ale już się zmyło, więc nie wiem, czy taki pierwszy śnieg się liczy, czy dalej czekamy 🤔: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 20 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2023 W BE bank trzy lata białego nie było widać a tu prosze jaki dziś cudowny poranek ❄️ Przyjaciel w szoku 🤣 pięknie jest 🤗 Oby do wieczora to wytrzymało to dzieciaki będą miały trochę zabawy i frajdy z białego 🙏 oby 🤞 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi