Arek1982 Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Nigdy nie miałem przyjemności być u Helwetów na nartach. Może ktoś poleci fajny ośrodek. Nie musi być on, mega duży. 120 -150 km tras narciarskich będzie liczbą która mnie zadowoli. Może ktoś mam sprawdzone apartamenty, pensjonaty w Szwajcarii ? Bedę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 2 godziny temu, Arek1982 napisał: Może ktoś poleci fajny ośrodek. pisz na PW bo jeszcze hołota się dowie i wszyscy zjadą na Sylwestra ze swej strony mogę polecić Samnaun St. Moritz Lenzerheide Arosa Obersaxen Lax Flims Falera Davos Andermatt Aletsch Bellalp Saas Fee/ Grund Zermatt Grächen Val Anniviers Crans Montana Leukerbad 4 Vallees ( Thon 2000 albo Verbier) Portes du Soleil (Les Croisettes) Jungfrau każdy inny , każdy warty odwiedzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 (edytowane) W każdym bądż razie trzeba sprawdzić przed wyjazdem stronę danego kantonu - bo już w pięciu kantonach zamknięto ośrodki narciarskie, a trzy kolejne się zastanawiają. W tym artykule jest mapka poglądowa, gdzie jeszcze są czynne. Edytowane 19 Grudzień 2020 przez tanova 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi