sstar Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień No i cyk https://sportowefakty.wp.pl/tenis/1242918/media-zapadla-decyzja-ws-nowego-trenera-swiatek?pvclid=01KN4PTM2Z5JVCZZSA9CTXN91T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 11 Maj Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj Cieszy mnie ten wynik: Brawo Iga! P.S. Niestety nie oglądałam bo mi Canal+ Sport odmówił wizji z przyczyn nieznanych, ktoś skomentuje może przebieg meczu i formę Naomi, bo nie wiem czy jedna była wybitnie słaba, czy druga wybitnie dobra? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcik Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj Iga zagrała naprawdę dobrze. Bardziej w stylu z okresu kiedy dominowała. Oby poszło to w tym kierunku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Z wynika wychodzi że idzie gładko. Świątek - Pegula 6:1 w pierwszym secie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Niestety nie oglądałem ale godzina z haczykiem to chyba nie był wyrównany mecz. Wreszcie zwycięstwo z zawodniczką Top 10, co ostatnio się nie zdarzało. No i Iga miała 0 breakpointów do obrony, forma chyba rośnie przed RG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2 godziny temu, marionen napisał: Niestety nie oglądałem ale godzina z haczykiem to chyba nie był wyrównany mecz. Wreszcie zwycięstwo z zawodniczką Top 10, co ostatnio się nie zdarzało. No i Iga miała 0 breakpointów do obrony, forma chyba rośnie przed RG. 6:1, 6:2 - no robi wrażenie. Jutro w półfinale będzie prawdziwy test formy, tymczasem super, brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 25 Maj Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj Pierwsza runda w wykonaniu polskich tenisistek prawie doskonała. 4 zawodniczki i 4 awanse do drugiej rundy RG. Nie wiadomo co z Magdą, wygrała 3 godzinny bój z Czeszką serwując niektóre gemy w 3 secie od dołu a i tak wygrała. W drugiej rundzie może trafić na Ostapenko. W 3 powinna się zameldować Iga Świątek i ma ochotę na rewanż z Polką lub Łotyszką, z tą ostatnią bilans meczów 0-6. Zapowiada się ciekawie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec RG: Smutno było patrzeć wczoraj na 2. set w wykonaniu Igi - nie dałam rady i poszłam robić wykopki w ogródku. Co się tam wydarzyło? Ta niemoc serwisowa - niedobrze to wygląda. Na pocieszenie Maja dotarła aż do drugiego tygodnia i to jest największa niespodzianka. Dzisiaj gra z Diane Parry, na pewno powalczy, może znowu zaskoczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec (edytowane) No i pyk. Maja w ćwierćfinale mimo walki ongiś z depresją. Co sama podkreślała i wiele osób zgłaszało się do niej po tym przyznaniu się do choroby. To tak w kontekście obciążeń psychicznych vide Świątek. Edytowane 1 Czerwiec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec Mają jest trochę jak Jasmine Paolini - waleczna, szybka i prowadzi inteligentną grę z rywalkami. Ciekawe jak daleko zajdzie, a Jasmine dotarła przecież aż do finału RG 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec NO SZOK! Maja szykuje się na Sabę w półfinale 😎 WIELKIE BRAWA I GRATULACJE! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec SZOK 2 - Sabalenka przegrała: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 7 godzin temu, zając napisał: NO SZOK! Maja szykuje się na Sabę w półfinale 😎 WIELKIE BRAWA I GRATULACJE! Jaka Saba who the f... is... a serio https://www.sport.pl/tenis/7,64987,32833666,dziennikarze-ze-swiata-zamarli-po-slowach-chwalinskiej-nie.html#s=BoxSMMTImg5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec Mamy to!!! Finał RG dla Maji!!! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec Godzinę temu, zając napisał: Mamy to!!! Finał RG dla Maji!!! Dzisiaj mi prawie serce pękło z nerwów. Piękny mecz, wysoki poziom. Maja zapisała się do historii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 5 minut temu, MarioJ napisał: Dzisiaj mi prawie serce pękło z nerwów. Piękny mecz, wysoki poziom. Maja zapisała się do historii. Piękna historia, życzę Maji wygranej w finale i bardzo w nią wierzę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 1 godzinę temu, zając napisał: Piękna historia, życzę Maji wygranej w finale i bardzo w nią wierzę! Oglądałem też drugi półfinał. Myślę że Andreeva będzie kiedyś nr 1. Jest bardzo wszechstronna, ale jeszcze młoda. Maja ma szanse, trzymam za nią. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 8 godzin temu, MarioJ napisał: Dzisiaj mi prawie serce pękło z nerwów. Piękny mecz, wysoki poziom. Maja zapisała się do historii. Mi też;-) edit … w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec No i zagra równe 10 meczy, więcej się nie dało;-] Wimbledon da jej chyba dziką kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 4 godziny temu, sstar napisał: Wimbledon da jej chyba dziką kartę Oby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 6 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec No niestety, dzisiaj coś ciężko było Maji powalczyć. Chyba zmęczenie dało o sobie znać. Tak czy inaczej należą jej się wielkie gratulacje za cały turniej! Brawo Maja! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 26 minut temu, zając napisał: No niestety, dzisiaj coś ciężko było Maji powalczyć. Chyba zmęczenie dało o sobie znać. Tak czy inaczej należą jej się wielkie gratulacje za cały turniej! Brawo Maja! grasz w tenisa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 6 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 14 minut temu, Jeeb napisał: grasz w tenisa ? Grywam, niestety tenis nie jest najlepszym sportem dla osób z problemami z kręgosłupem więc ostatnio rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec Brawo Maja! Rozwalila tegoroczny Roland Garros. Idealna tematyka od Kopciuszka do Ksiezniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 4 godziny temu, zając napisał: No niestety, dzisiaj coś ciężko było Maji powalczyć. Chyba zmęczenie dało o sobie znać. Tak czy inaczej należą jej się wielkie gratulacje za cały turniej! Brawo Maja! Zauważcie że to była pierwsza zawodniczka ze ścisłej czołówki z którą grała teraz Maja. Andrejewa jest z pierwszej dychy. Maja musi być kompletnie wypoczęta i bez kontuzji, będziemy czekać, next time … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi