Narty - skionline.pl
Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...

Cieszy mnie ten wynik:

obraz.png.a01360dd67771e08bd3f351ba5a4687f.png

Brawo Iga!
P.S. Niestety nie oglądałam bo mi Canal+ Sport odmówił wizji z przyczyn nieznanych, ktoś skomentuje może przebieg meczu i formę Naomi, bo nie wiem czy jedna była wybitnie słaba, czy druga wybitnie dobra?

• Like 3

Niestety nie oglądałem ale godzina z haczykiem to chyba nie był wyrównany mecz. Wreszcie zwycięstwo z zawodniczką Top 10, co ostatnio się nie zdarzało.  No i Iga miała 0 breakpointów do obrony, forma chyba rośnie przed RG.

• Like 1

2 godziny temu, marionen napisał:

Niestety nie oglądałem ale godzina z haczykiem to chyba nie był wyrównany mecz. Wreszcie zwycięstwo z zawodniczką Top 10, co ostatnio się nie zdarzało.  No i Iga miała 0 breakpointów do obrony, forma chyba rośnie przed RG.

6:1, 6:2 - no robi wrażenie. Jutro w półfinale będzie prawdziwy test formy, tymczasem super, brawo!

• Like 1

• 2 weeks later...

Pierwsza runda w wykonaniu polskich tenisistek prawie doskonała. 4 zawodniczki i 4 awanse do drugiej rundy RG. Nie wiadomo co z Magdą, wygrała 3 godzinny bój z Czeszką serwując niektóre gemy w 3 secie od dołu a i tak wygrała. W drugiej rundzie może trafić na Ostapenko. W 3 powinna się zameldować Iga Świątek i ma ochotę na rewanż z Polką lub Łotyszką, z tą ostatnią bilans meczów 0-6. Zapowiada się ciekawie...

• Like 2

RG: Smutno było patrzeć wczoraj na 2. set w wykonaniu Igi - nie dałam rady i poszłam robić wykopki w ogródku. Co się tam wydarzyło? Ta niemoc serwisowa - niedobrze to wygląda.
Na pocieszenie Maja dotarła aż do drugiego tygodnia i to jest największa niespodzianka. Dzisiaj gra z Diane Parry, na pewno powalczy, może znowu zaskoczy?

• Like 1

No i pyk. Maja w ćwierćfinale mimo walki ongiś z depresją. Co sama podkreślała i wiele osób zgłaszało się do niej po tym przyznaniu się do choroby. To tak w kontekście obciążeń psychicznych vide Świątek.

Edited by sstar
  • Like 1

5 minut temu, MarioJ napisał:

Dzisiaj mi prawie serce pękło z nerwów.

Piękny mecz, wysoki poziom. Maja zapisała się do historii.

Piękna historia, życzę Maji wygranej w finale i bardzo w nią wierzę!

• Like 1

1 godzinę temu, zając napisał:

Piękna historia, życzę Maji wygranej w finale i bardzo w nią wierzę!

Oglądałem też drugi półfinał.

Myślę że Andreeva będzie kiedyś nr 1. Jest bardzo wszechstronna, ale jeszcze młoda.

Maja ma szanse, trzymam za nią. 

• Like 1
  • Thanks 1

26 minut temu, zając napisał:

No niestety, dzisiaj coś ciężko było Maji powalczyć.  Chyba zmęczenie dało o sobie znać.  Tak czy inaczej należą jej się wielkie gratulacje za cały turniej! Brawo Maja!

grasz w tenisa ?

4 godziny temu, zając napisał:

No niestety, dzisiaj coś ciężko było Maji powalczyć.  Chyba zmęczenie dało o sobie znać.  Tak czy inaczej należą jej się wielkie gratulacje za cały turniej! Brawo Maja!

Zauważcie że to była pierwsza zawodniczka ze ścisłej czołówki z którą grała teraz Maja.

Andrejewa jest z pierwszej dychy.

Maja musi być kompletnie wypoczęta i bez kontuzji, będziemy czekać, next time …