pawelb91 Napisano 7 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2023 4 minuty temu, Victor napisał: Sezon oficjalny wlanie dziś raczej wczoraj się skończył a śniegu masa jak na samo Tignes i 8 maja,nie mówiąc o wyższych partiach . Osobiście z wielka chęcią, jak coś Pawle pisz śmiało, mam nadzieje ze panowie tez cztery litery ruszą w nowe i nieznane 😉 Nie śledziłem regionu Espace Killy w ostatnich 2-3 sezonach pod kątem otwartych tras / wyciągów, ale wiem że wcześniej robili taką akcję że na ostatni tydzień działalności (mniej więcej od 30 kwietnia - 1 maja) zamykali 90% ośrodka mimo że śniegu też raczej nie brakowało, zostawiali czynne 1-2 wyciągi w Val Claret plus lodowiec Grande Motte. Nie wiem czy w tym sezonie podobnie było? O kolejnej kwietniówko-majówce jeszcze na poważnie nie myślałem bo czas jest, gdybym myślał to może nad Tuxem bo nigdy tam nie byłem, ale można i coś innego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 Tyle śniegu się marnuje ... Francja byłaby super za rok w większym gronie ,jestem za 👏💪 Ps.A propo śniegu,warunki na lodowcach w Austrii super i ma dosypać .. Gdyby ktoś chciał jadę na pierwsze ładne słoneczne dni na Moltka -2 góra 3 dni jazdy. Mogę przybrać 2 osoby. Zdjęcie z wczoraj od córki 🙂 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 5 godzin temu, Victor napisał: Amen! Oby i mi organizacja w przyszłym wyszła lepiej jak w obecnym 🤞choć sezon najlepszy od początku mojego krótkiego nartowania to ta końcówka jakoś niesmak mi pozostawiła. … planowalem wyjazd wielkanocny na Tuxa czytając bajkową relacje @marionen niestety się posypało w planie, później zaplanowany wyjazd do Tignes na majówkę tu foto z teraz , białego masa 😭i tez coś tam,…w międzyczasie czytałem relacje @pawelb91 wyśmienicie podnoszącą mi ciśnienie -panowie WIELKIE DZIĘKI .. jak napisał @marekbtl dobra i mucha ….😉 Ps……z postów które pisaliście pamietam ze Espace Killy z chęcią byście odwiedzili a ja z przyjemnością w zacnym towarzystwie bym poszusował 😉,może pomyślcie o majówce 2024 właśnie w tym miejscu ?! A cała resztę da się spokojnie zorganizować i @marekbtl pewnie tez znajdzie chwile od codzienności obowiązków 😜 Pozdrawiam serdecznie Cze Jak coś, to zgodę już mam😉. Pozostaje tylko kwestia wygospodarowania czasu, to chyba najtrudniejsze będzie. pozdrawiam 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 1 godzinę temu, marekbtl napisał: to zgodę już mam na piśmie masz ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 13 minut temu, Jeeb napisał: na piśmie masz ? Jan U nas słowo ważniejsze od pieniędzy, ale podanie i 2 zdjęcia złożone pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 (edytowane) 7 godzin temu, pawelb91 napisał: Nie śledziłem regionu Espace Killy w ostatnich 2-3 sezonach pod kątem otwartych tras / wyciągów, ale wiem że wcześniej robili taką akcję że na ostatni tydzień działalności (mniej więcej od 30 kwietnia - 1 maja) zamykali 90% ośrodka mimo że śniegu też raczej nie brakowało, zostawiali czynne 1-2 wyciągi w Val Claret plus lodowiec Grande Motte. Nie wiem czy w tym sezonie podobnie było? Powiem szczerze Pawle,że nie wiem jak było w poprzednich sezonach,nigdy tematem się nie interesowałem ale jeszcze do 29 kwietnia większość ON była działająca , a żona mówiła jedź bo jajko zniesiesz …🤷♂️ @marcinn @marekbtl…. kolejny sezon majowy to okres 27.04-4.05 czyli sobota-sobota lub termin do ustalenia ….tak na prędkości spoglądając na Airbnb apartament na 10 osób to koszt 1300€-1500€ oczywiście w 10 będzie ciasno ale przy 4-6 osobach tydzień da radę https://abnb.me/w5oXZ6qXCzb tu kolejny https://abnb.me/ZFKllFSXCzb Edytowane 8 Maj 2023 przez Victor 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2023 3 godziny temu, Victor napisał: Powiem szczerze Pawle,że nie wiem jak było w poprzednich sezonach,nigdy tematem się nie interesowałem ale jeszcze do 29 kwietnia większość ON była działająca , a żona mówiła jedź bo jajko zniesiesz …🤷♂️ @marcinn @marekbtl…. kolejny sezon majowy to okres 27.04-4.05 czyli sobota-sobota lub termin do ustalenia ….tak na prędkości spoglądając na Airbnb apartament na 10 osób to koszt 1300€-1500€ oczywiście w 10 będzie ciasno ale przy 4-6 osobach tydzień da radę https://abnb.me/w5oXZ6qXCzb tu kolejny https://abnb.me/ZFKllFSXCzb warto też zobaczyć Val Thorens - tam prawie wszystko jest w 1 tygodniu maja otwarte 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi