Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, pawelb91 napisał:

Ciekawe dzisiejsze wyniki slalomu w Madonnie. Pierwsze zwycięstwo w karierze odniósł Bułgar Albert Popov.

Zrzutekranu(22106).thumb.png.703fbc05eef2f31fcac67c16e29cb3ee.png

oglądałem końcówkę.

jak nie się nie schrzani, to za 1.5 tygodnia będę na miejscu sprawdzę warun organoleptycznie.

13 minut temu, pawelb91 napisał:

Ciekawe dzisiejsze wyniki slalomu w Madonnie. Pierwsze zwycięstwo w karierze odniósł Bułgar Albert Popov.

Zrzutekranu(22106).thumb.png.703fbc05eef2f31fcac67c16e29cb3ee.png

Niski ale wielki slalomista i jeszcze Samuel Kolega z Chorwacji na podium. Mega ciekawe, bardzo trudne zawody, do tego trasa podobnie jak w Kranskiej Gorze wytrzymała całe zawody...

• Like 4

Godzinę temu, marionen napisał:

do tego trasa podobnie jak w Kranskiej Gorze wytrzymała całe zawody...

Cze

Byłem tam tuż przed świętami, przejeżdżałem trawersem trasę jadąc na Pinzolo, były ustawione tyczki, odbywał się, lub miał się odbyć tam trening. Wjazd na stadion był osiatkowany. Połowa przejeżdżających trawersem leżała w siatkach. Był taki beton, nawet sztruksu nie było, tylko idealna gładka powierzchnia. Dlatego napisałem że trening jest albo był. Przejeżdżający ludzie tuż pod ostatnią tyczką nie zostawiali śladów. BTW moja Żona omc też siatek nie zaliczyła.W zeszłym sezonie na wiosnę tam jeździłem, ale był normalny śnieg, teraz to nie wiem czy bym zjechał z klasą😀, a przynajmniej nie w nartach bez tuningu.

pozdro

• Like 2

On 1/10/2025 at 12:34 PM, marionen said:

Dla mnie tłumaczenia pana Małysza w sprawie Magdy Łuczak bardzo słabo wyglądają...

https://sportowefakty.wp.pl/zimowe/1166109/wybuchl-skandal-po-decyzji-pzn-malysz-tlumaczy

Trzeba było Małysz dalej skakać, jak Amman i Kasai, a nie dyrektorować i mędrkować. 
A ciekawe, ile on dołożył z własnej kieszeni na bujanie się w Paryż-Dakar.
Tak to jest jak z gwiazdora robi się dyrektora. 
Wcześniej gwiazdorzył jego trener, co to wybiera żony w wieku swoich wnucząt.
Powinni z budżetu PZN kupić sobie kontener snickersów. No bo przecież nie z własnej kieszeni.

Edytowane przez marekesz

Chcieliście zwycięstwa to je mamy.  

"Aleksandra Król-Walas weszła w końcówce listopada w świetnym stylu w zmagania Pucharu Świata w snowboardzie ... 11 stycznia tymczasem w szwajcarskim Scuolu ... wygrała całą rywalizację w gigancie pokonując w finale Japonkę Tsubaki Miki".

Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zimowe/news-krol-walas-znowu-blyszczy-w-pucharze-swiata-kapitalny-triumf,nId,7889901#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

• Like 1

28 minut temu, moruniek napisał:

Chcieliście zwycięstwa to je mamy. 

W Snowboardzie więcej sukcesów niż w narciarstwie alpejskim 🙂

Puchar Świata na Jaworzynie Krynickiej na trasie 2A w dniach 1-2 marca 2025.
W zeszłym sezonie byłem oglądać na żywo, czy teraz będę to jeszcze nie wiem.

• Like 1

50 minut temu, pawelb91 napisał:

W Snowboardzie więcej sukcesów niż w narciarstwie alpejskim 🙂

Puchar Świata na Jaworzynie Krynickiej na trasie 2A w dniach 1-2 marca 2025.
W zeszłym sezonie byłem oglądać na żywo, czy teraz będę to jeszcze nie wiem.

Ester Ledecká daje radę, może i u nas ktoś pójdzie (pojedzie) tą drogą 😉

Rusza właśnie zjazd kobiet w Cortinie d'Ampezzo wśród magicznej scenerii.
Pogoda rewelacyjna tak jak to tam zazwyczaj bywa.
Akurat miałem okazje tam jeździć w grudniu więc na świeżo wszystko w głowie mam, ale odświeżyć nie zaszkodzi 😃⛷️
Transmisje znalazłem na Eurosport 2 bo oczywiście na głównym tenis...

https://strimsy.top/ZjazdKobiet.php?source=1

image.thumb.png.5cd4a4de7e5400a0a0ed6567ec25e47a.png