lski@interia.pl Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Czy kogoś z Was spotkam na otwarciu Tylicz Master? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 (edytowane) Wiadomo, który fragment uruchomią? Edit Oki, na kamerkach zerknąłem. Edytowane 19 Listopad 2024 przez gabrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Godzinę temu, lski@interia.pl napisał: Czy kogoś z Was spotkam na otwarciu Tylicz Master? Widzimy się - na tą górkę to nie bardzo chce mi się jechać, ale Zbyszku dla Ciebie zrobię wyjątek pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 45 minut temu, gabrik napisał: Wiadomo, który fragment uruchomią? Edit Oki, na kamerkach zerknąłem. Czarną 7 i czerwoną 6, 12 i 28 , tylko gondola będzie chodzić od pośredniej. Do pośredniej z buta trza iść. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrik Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Na wszelki wypadek zadzwoniłem i jednak kreta uruchamiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 27 minut temu, gabrik napisał: Na wszelki wypadek zadzwoniłem i jednak kreta uruchamiają. w Tyliczu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 4 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Czy kogoś z Was spotkam na otwarciu Tylicz Master? Zbyszku, sorka - będę w niedzielę. Mam w firmie Armagedon. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 Godzinę temu, gabrik napisał: Na wszelki wypadek zadzwoniłem i jednak kreta uruchamiają. Nie uruchamiają tylko wsypują.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi