Midnight Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 NAGA PRAWDA O MĘŻCZYZNACH Z PUNKTU WIDZENIA KOBIETY ;D Mężczyźni są jak... ślimaki - bo mają rogi, ślinią się i wloką, a na dodatek myślą, że dom należy do nich. alarm samochodowy - bo robią dużo hałasu, a nikt tego nie słucha. delfiny - mówi się, że są inteligentni, ale nikt tego nigdy nie udowodnił. jabłka - bo są soczyści, ale niedojrzali. autobusy - jeden odjeżdża, drugi przyjeżdża. grzyby - bo jest wiele okazów, ale ani jednego prawdziwka. tusz do rzęs - bo spływają zaraz po okazaniu uczuć. reklamy w telewizji - bo ani jedno słowo z tego co mówią, nie jest prawdziwe. gazeta - bo są otwarci i bez zahamowań. wino - bo im starsi tym lepsi. zwierzęta - bo bałaganią, brak im wrażliwości i bywają agresywni, ale fajnie się ich "mizia" telefon - albo zajęty, albo pomyłka, albo poza zasięgiem cukierki - trzeba ich spróbować Jaka jest różnica między mężczyzną a kobietą? Kobieta wymaga wszystkiego od jednego mężczyzny. Mężczyzna wymaga jednego od wszystkich kobiet. ALE I TAK MĘŻCZYŹNI SĄ JAK SOLONE ORZESZKI: SPRÓBUJESZ I JUŻ NIE MOŻESZ IM SIĘ OPRZEĆ !! __________________ Z ostatnim zdaniem to bym polemizowała;) uśmiałam się do łez, dzięki:D:D:D prawda, prawda i naga prawda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 25 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2010 Uuuuu... szkoda dziewczyny, ale poszła jak slalomistka na ciasno ustawionych bramkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 Nie lubię BMW, ale tutaj się spisało [YOUTUBE]-cM9S2AzU28[/YOUTUBE] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2010 ee Rafale BMW robi fajne moto:) taki gs1200? a ten filmik swoją drogą widzialem wcześniej ale wydaje mi się ze to jest lekko mówiąc iluzja by nie powiedzieć bubel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 27 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Ten film to ściema. Widziałem jeden z tych co prawda głupawych programów w tylu Pogromcy mitów czy coś na podobę jak robili takie eksperymenty. To co pokazało BMW przy tym co widziałem to jest ściema i tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Kasprowy Turysta jadący kolejką na Kasprowy pyta bacę będącego w wagoniku. Baco. A co było jakby ta lina się urwała? A to by było trzeci roz w tym tygodniu.:p:p Odpowiado baca. :D:D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 Polska armia leci do Afganistanu. Na pokład samolotu odlatującego z Warszawy wchodzą żołnierze z kapitanem. Samolot startuje, kapitan zauważa smutek i łzy w oczach żołnierzy. Gdy samolot był w powietrzu dłuższą chwilę kapitan myśli sobie: - K....a rozklejają mi się, z takich żołnierzy nie będzie pożytku. Kapitan wiec postanawia ich umotywować i krzyczy: - Żołnierze!! w Afganistanie albo my ich albo oni nas !! Daje k....a 100 dolarów za każdą głowę Afgana! Wtem w oczach żołnierzy pokazuje się radość, ekstaza i chęć walki!! Zaczynają wznosić wojenne okrzyki i razem się nakręcać. Samolot powoli zniża się do lądowania a żołnierze dra się jak zwierzęta w oczach amok!! kapitan coś tam do nich jeszcze krzyczy, ale oni już nie słuchają, chcą krwi.Tylna cześć samolotu się otwiera żołnierze wylatują jak rakiety i poszli w pole ! ..... Kapitan myśli - Co to k....a było ??!! Po godzinie wracają, worki pełne głów, na bagnetach głowy. Kapitan aż przysiadł.... Po chwili krzyczy: - Co wyście k....a narobili !! A żołnierze: - Ale panie kapitanie, sam pan mówił 100 za głowę. Kapitan spuścił głowę i wyszeptał: - To było k....a międzylądowanie w Krakowie ........... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 - To było k....a międzylądowanie w Krakowie ........... Czy to za to,że mają bliżej na narty niż my z nizin???:);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Gość baraszkował w najlepsze z kochanką, gdy usłyszał, że samochód jej męża wjeżdża na podjazd. Niewiele myśląc złapał swoje ubranie i wyskoczył przez okno, mimo że na zewnątrz padał deszcz. Traf chciał, że ulicą przebiegał właśnie maraton. Postanowił dla niepoznaki dołączyć do zawodników. - Zawsze biegasz nagi? - zapytał go po przebiegnięciu kilku kilometrów jeden z biegaczy. - Tak - odparł. Czuję się wtedy naprawdę wolny, a powiew wiatru przyjemnie chłodzi moją skórę. - To, dlaczego biegniesz z ubraniem pod pachą? - dopytuje się sportowiec. - Po zakończonym biegu mogę od razu ubrać czyste ciuchy - wyjaśnił. - A zawsze biegasz z nałożoną prezerwatywą? - zapytał zawodnik. - Nie, tylko, kiedy pada... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Tak "śpiewa" prezydent Kaczyński [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=N4UySygav8M&feature=player_embedded#[/YOUTUBE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Poległem:D:D:D:D Dzięki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej 1. Podnieść klapę muszli i wlać jedną ósmą szklanki szamponu dla zwierząt. 2. Wziąć kota na ręce i głaskając go iść wolno w stronę łazienki. 3. W odpowiednim momencie wrzucić kota do muszli, zamykając jednocześnie klapę. W razie potrzeby stanąć na niej. 4. Kot w tym czasie samodzielnie rozpocznie czyszczenie muszli, wytwarzając przy tym wystarczającą ilość piany. Odgłosami dochodzącymi z muszli nie należy się niepokoić i spokojnie pozwolić kotu wyżyć się do woli! 5. Zainicjować fazę mycia turbo i płukania końcowego poprzez kilkukrotne uruchomienie spłuczki. 6. Jeśli stanie na klapie muszli było konieczne, poprosić kogoś innego o otwarcie dzwi wejściowych. Zadbać o to, żeby nikt nie znajdował się między dzwiami łazienki a wejściowymi. 7. Z bezpiecznej odległości możliwie szybko otworzyć klapę toalety. Duża szybkość kota spowoduje samoczynne wysuszenie jego sierści. 8. W ten sposób i toaleta i kot są znowu czyściutkie .......... Art. 2 Urzędnik winny: 1. przyjęcia bądź podarunku lub innej korzyści majątkowej bądź obietnicy takiego podarunku lub korzyści majątkowej (...) 2. innego przestępstwa służbowego, popełnionego z chęci zysku(...) będzie karany śmiercią przez rozstrzelanie. /Dz.U. z 1920 r. Nr 11 poz. 60/ ........... Kontrola Legalności Pracy wypytuje w Holandii Polaka: - Mówi pan po holendersku? - Tak, trochę. - A ma pan pozwolenie na pracę? - Oczywiście mam. - A pana kolega tam w pomidorach też ma? - Naturalnie też ma. - Mogłby pan go zawołać? - Oczywiście. JÓZEEEEK! SPI**DALAJ! ....... Mnisi zorganizowali konkurs na degustację alkoholu. Pierwszy wystartował zakonnik z Niemiec. Dostaje piwo, próbuje i po chwili mówi: - Hmm, piwo jasne.... warzone w południowej Bawarii..., hmm.... z chmielu zebranego w 1998 roku. Oklaski, wiwat. Jako następny do testu podchodzi zakonnik z Francji, któremu jurorzy dali do rozpoznania wino. Zaczyna degustować i mówi: - Wino czerwone.... rocznik 78, może 79... wyprodukowane w okolicach Bordeaux. Trzeci do konkursu staje mnich z Polski. Sędziowie chcieli z niego zakpić i dali mu bimber. Polak wychylił kieliszek i mówi: - Żytnia! Na to sędziowie: - Brat się chyba pomylił... - Chwilunia, chwilunia. Żytnia 28, mieszkania 17! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 ........... Kontrola Legalności Pracy wypytuje w Holandii Polaka: - Mówi pan po holendersku? - Tak, trochę. - A ma pan pozwolenie na pracę? - Oczywiście mam. - A pana kolega tam w pomidorach też ma? - Naturalnie też ma. - Mogłby pan go zawołać? - Oczywiście. JÓZEEEEK! SPI**DALAJ! ....... Bardzo przydaje się w pracy gdy widać nadchodzącego szefa. U mnie sam gest ręką i hasło "Józeeeek,szef wzywa" (czy podobne z kolokwialnością, w zależności od odległości od szefa) jest bardzo szeroko wykorzystywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2010 (edytowane) Wyleczyłem się z tyczek: [YOUTUBE] [/YOUTUBE] PS.Nie wiem,czy wątek właściwy... :eek: Edytowane 3 Kwiecień 2010 przez johnny_narciarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2010 A tu w ramach prowokacji i seksu,zamieszczam to tutaj;);)Dobrej Nocy życzę,ja wracam do pracy:p 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Wchodzi nauczyciel do klasy i mówi: -Wszyscy nienormalni proszę wstać! Wstaje Jasiu a nauczyciel sie go pyta: -Jasiu dlaczego wstałeś? A Jasiu na to: -No bo mi głupio jak pan tak sam stoi... __________________________________________________ ______________ Jasio pisze wypracowanie. Pani podchodzi do niego i czyta: słoń w Himalajach powiesił się na ****. Pani mówi: zmień to. Gdy już to zmienił pani podchodzi do niego i czyta: słoń w Himalajach powiesił się na trąbie i **** w skałę rąbie... __________________________________________________ ______________ rozmawia uczeń z uczniem i mówi: -wiesz co czasem ogarnia mię taka wielka ochota żeby się pouczyć -i co w tedy robisz -czekam aż mi przejdzie.... __________________________________________________ ________________ Studentka zdaje egzamin z biologi, egzaminator przynosi szkielet i pokazując na pewne miejsce pyta: - co tu było? Studentka po chwili namysłu odpowiada: - no tu był ****. Na to egzaminator: - nie był tylko bywał bo to samica Tylko śmiech może nas uratować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 lata PRL ... Ksiądz ma odprawić droge krzyżową lecz musi jechać do komitetu bo chciał rozbudować kościoł mowi do kościelnego : Słuchaj ja Tu wrócę przed tą 12 stacją więć staraj się iść powoli no i niestety zeszło mu w tej parti do nocy wraca do kościoła a tam ludzie w środku w kościele widno otwiera drzwi i slyszy Stacja 68 Jezus idzie do wojska a teraz wszyscy spiewamy Przyjedz Mamo na przysięgę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Siedzi psychiatra na dyżurze - nudno, cicho, wariaci śpią chyba.... Nagle otwierają się cicho drzwi i wpełza na kolanach człowieczek omotany w coś - w zębach, na rękach, nogach i jeszcze parę metrów tego za sobą ciągnie.... Doktor zagaduje: - O... żmijka mała do nas przyszła... Co żmijko, jak ci pomóc? Czlowieczek bulgocze coś i kiwa przecząco głową. - To może żółwik jesteś? Co? Jesteś małym żółwikiem? Czlowieczek znów kręci głową... - To może mały robaczek, co się właśnie wykluwa z kokonu? W końcu człowiek wypluwa to co ma w zębach: - Panie, co Pan do cholery z tym robaczkiem! Jestem wasz admin sieciowy, kable rozciągam...! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez 1973marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Panowie, co to jakaś prowokacja? Czy to ta wstrzemięźliwość w czasie postu tak zadziałała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Dla mnie to jest śmieszne http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=102755#post102755 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Dobre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Polak potrafii hardcore i bez linczu na mnie ale mnie to rozsmieszyło http://praca.wp.pl/kat,18453,title,3-tys-zl-za-pokoj-z-widokiem-na-pogrzeb,wid,12179905,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2010 Proponuje temat "Trochę do śmiechu " zamrozić do poniedziałku ....będzie tak .. ładnie - mimo różnych orientacji politycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi