zając Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj To z drogi do pracy? 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Maj Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj (edytowane) 44 minuty temu, zając napisał: To z drogi do pracy? 🙃 Pracuję we Wrocławiu. Może jutro zrobię, jeśli pojadę rowerem, a nie samochodem. Ładne teraz są wschody słońca niezależnie od miejsca, trzeba się tylko obudzić i przemóc niechęć do wstania z łóżka. Edytowane 12 Maj przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 13 Maj Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 19 godzin temu, zając napisał: To z drogi do pracy? 🙃 Dla Ciebie wszystko. Rower jest dla słabych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj (edytowane) Pozdrowienia z San Francisco. Wracam tu regularnie na zaproszenie miejscowej społeczności cyklistów,z którą jestem zaprzyjaźniony od lat,by z nimi ujeżdżać północną Kalifornię.Tym razem dostrzegłem że SF opanowały autonomiczne taksówki Google'a,postanowiłem nawet się przejechać.Ściągnąłem aplikację Waymo,ale gdy zauważyłem,jak nieufnie lojalna ludność podchodzi do tego diabelskiego wynalazku,wsiadłem z powrotem na rower.. Messenger_creation_307E9316-8681-4706-BD1A-14690355CB3E.mp4 VID-20250521-WA0059.mp4 VID-20250520-WA0023.mp4 Edytowane 27 Maj przez lski@interia.pl 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj @lski@interia.pl - piękne okolice; takiej wyprawy zazdroszczę, choć sam bałbym się dzielić drogę publiczną z amerykańskimi kierowcami (trochę czasu tam spędziłem i trochę km, także na rowerze przejechałem), więc bardzo lubię jeździć Pacific Coast Highway, ale na trenażerze na Rouvy 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 29 Maj Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj (edytowane) 1 godzinę temu, Cosworth240 napisał: @lski@interia.pl - piękne okolice; takiej wyprawy zazdroszczę, choć sam bałbym się dzielić drogę publiczną z amerykańskimi kierowcami (trochę czasu tam spędziłem i trochę km, także na rowerze przejechałem), więc bardzo lubię jeździć Pacific Coast Highway, ale na trenażerze na Rouvy 😉 Byłem już 6 razy,mam dokładnie odwrotne wrażenie-że wyjątkowo uważnie traktują tam rowerzystów,w porównaniu z Polską.Wszystko jest kwestią przypadku,w sobotę właśnie na PCH zatrzymano nas na godzinę-na prostym odcinku,dobra widoczność,wszyscy jadą spokojnie-i policja mówi,gdy puścili,żeby nie robić zdjęć-w tych warunkach widzę 2 spalone osoby w aucie,które wypadło z drogi... Edytowane 29 Maj przez lski@interia.pl 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec Tym razem Mietków Bożygniew Ibramowice Pożarzysko Mrowiny… 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 3 godziny temu, sstar napisał: Tym razem Mietków Bożygniew Ibramowice Pożarzysko Mrowiny… Piękne te nasze za**pia, a jak dźwięcznie brzmią nazwy... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec (edytowane) 1 godzinę temu, zając napisał: Piękne te nasze za**pia, a jak dźwięcznie brzmią nazwy... pojechałem do kościoła w Pożarzysku https://pl.wikipedia.org/wiki/Kościół_św._Józefa_w_Pożarzysku aby prosić Boga aby powstrzymał swój gniew i ocalił naszą ojczyznę ps a okolicę kojarzyłem bo trochę bokiem pojechałem kiedyś do Świebodzic no i kąpiel z rana jak śmietana aby oprzytomnieć po nocnych wydarzeniach Edytowane 2 Czerwiec przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Zgłoszenie Share Napisano 1 godzinę temu Takie tam z rana: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 minuty temu Zgłoszenie Share Napisano 4 minuty temu Gotowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi