grimson Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: Gryglówka też działa. Jaka cena w tych domkach? 1200zl za dwie noce. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień @JC niezłe archeo Ci tu robią, alko, bania @grimson rozpierduchę robisz w niewłaściwym wątku 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 12 godzin temu, Jeeb napisał: no to niezłe zakłamanie - wystarczy napisać że pijemy drineczki rozcieńczone dziesięciokrotnie i już ustawa będzie zadowolona Jeśli obok drineczka postawisz butelkę z konkretną marką to łamiesz ustawę. Przeczytaj a nie kombinuj. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 9 godzin temu, MarioJ napisał: @JC niezłe archeo Ci tu robią, alko, bania @grimson rozpierduchę robisz w niewłaściwym wątku Teraz już wiem, dlaczego @sstarma taką awersję do ciebie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) 1 godzinę temu, grimson napisał: Teraz już wiem, dlaczego @sstarma taką awersję do ciebie. Teraz to wersal. Chłopak się nauczył. Otwartym tekstem jedzie. Kiedyś poszedł by po cichu donosik do admina i by ci posta skasowali, w białych rękawiczkach, nawet byś się nie zorientował kto i co. Ja podrążyłem i doszedłem po nitce do kłębka. Strach się bać, co by było jakby wojna była. Mówią, że gorliwość jest gorsza... przy czym ja pisałem o sprzęcie o 21g za ciężkim, a miało być lekko i przyjemnie w dedykowanym wątku, ech... Edytowane 7 Wrzesień przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 12 godzin temu, MarioJ napisał: @JC niezłe archeo Ci tu robią, alko, bania @grimson rozpierduchę robisz w niewłaściwym wątku jeszcze niedawno dostałem 100 punktów karnych za offtopowanie i niewinny żart a teraz widzę że @JC przestał na to zwracać uwagę- robi się rozpiździel jak na skiforum, jeszcze tylko spamerów brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 29 minut temu, Jeeb napisał: jeszcze niedawno dostałem 100 punktów karnych za offtopowanie i niewinny żart a teraz widzę że @JC przestał na to zwracać uwagę- robi się rozpiździel jak na skiforum, jeszcze tylko spamerów brakuje Jak się tutaj zrobi takie samo szambo jak tam to trzeba będzie też się stąd zawinąć 🙂 Ale może od zimy powróci do ładu i składu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień Kłodzko. Dwa obrazy warte więcej niż 1000 słów. Foto z 15.09.2024 oraz z dzisiaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) 4 godziny temu, Jeeb napisał: jeszcze niedawno dostałem 100 punktów karnych za offtopowanie i niewinny żart a teraz widzę że @JC przestał na to zwracać uwagę- robi się rozpiździel jak na skiforum, jeszcze tylko spamerów brakuje Pewno zasłużyłeś. Jak widać forum prowadzone zgodnie z Twoją wizją jest skazane na śmierć. A Skiforum i SkiOnline trwają. Niestety razem z Mariem jesteście skażeni administerką, na szczęście tutaj ani na SkiForum możecie sobie tylko pomarzyć o swoich zasadach świata liniowego, gdzie wszystko pod linijkę, jak u Jerome K Jerome gdy opisywał wycieczkę rowerową po Niemczech, gdzie nawet rzeki zakręcają pod kątem prostym. Na szczęście świat taki nie jest. Edytowane 7 Wrzesień przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 4 godziny temu, pawelb91 napisał: Jak się tutaj zrobi takie samo szambo jak tam to trzeba będzie też się stąd zawinąć 🙂 Ale może od zimy powróci do ładu i składu. Jakie znowu szambo, jak rzekła żaba w dowcipie, tu (tam) jest mój dom. Szamba nie widziałeś? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) 3 godziny temu, sstar napisał: w cipie ogarnij się 😁 Edytowane 7 Wrzesień przez Jeeb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 7 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień (edytowane) 4 minuty temu, Jeeb napisał: ogarnij się 😁 Manipulant. Nie tylko wyciąłeś część słowa ale jeszcze dostawiłeś spacje. Słabizna panie. Wyszedł ci autorski żart na twoim rubasznym poziomie. Edytowane 7 Wrzesień przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Wtorek o 10:34 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 10:34 W dniu 26.08.2025 o 18:10, ZdolnyŚlązak napisał: Z FB https://www.facebook.com/share/v/1Ja3D4yo18/ Zmieniamy się dla Was i wdrażamy nowoczesne ''technologie w trosce o śnieg'' Nartorama sp. z o.o. realizuje projekt inwestycyjny z dofinansowaniem z UE 🇪🇺 z Funduszu na rzecz Sprawiedliwej Transformacji pt.: „Zwiększenie konkurencyjności firmy Nartorama Sp. z o.o. oraz wzmocnienie endogenicznego potencjału subregionu wałbrzyskiego poprzez inwestycję w energooszczędne urządzenia do produkcji śniegu ❄️ w Zieleńcu.” ''Przedmiotem projektu jest zakup środków trwałych, w postaci 6 energooszczędnych automatycznych armatek 700ASE produkcji SUPERSNOW ( Supersnow ) do wytwarzania technicznego śniegu ❄️ wraz z systemem sterowania za pomocą aplikacji mobilnej. Pozwoli to na wdrożenie nowej usługi w firmie, tj. otwarcia na trasie zjazdowej Alpina odcinka slalomu 🏂⛷️ do organizacji zawodów w narciarstwie alpejskim. Projekt skierowany jest do szkół i klubów narciarskich, ponieważ technicznie wytworzony śnieg – popularnie nazywany „sztucznym” – doskonale nadaje się jako podłoże do treningu, organizacji zawodów i konkursów w slalomie. Planujemy wprowadzić nową usługę: udostępnianie stoku slalomowego z gwarancją śniegu, co ma spowodować wzrost konkurencyjności firmy w subregionie wałbrzyskim. 👉Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie Nartoramy (link w komentarzu) Oprócz Nartoramy Diament też będzie miał nowy system naśnieżania: Hejka Kochani 🥰 Udało nam się!🤩 Uzyskaliśmy dofinansowanie w ramach „Fundusze Europejskie na rzecz transformacji obszarów górniczych na Dolnym Śląsku” na MODERNIZACJĘ SYSTEMU NAŚNIEŻANIA W OŚRODKU NARCIARSKIM DIAMENT ZIELENIEC. Dzięki temu, już tej zimy poprzez zastosowanie nowoczesnych systemów naśnieżania umożliwi to nam utrzymanie atrakcyjnych warunków narciarskich pomimo niekorzystnych warunków atmosferycznych. Nasze stoki będą jeszcze lepiej przygotowane niż dotychczas! 😎 W ramach projektu zakupione zostaną automatyczne armatki śnieżne i lance naśnieżające wraz z systemem sterowania za pomocą aplikacji mobilnej. Poprzez realizację projektu i uzyskania dotacji zapewni nam to : podniesienie pozycji konkurencyjnej poprzez wprowadzenie ulepszonej jakości nawierzchni stoku narciarskiego, Zwiększenie zatrudnienia, Mniejsze zużycie energii elektrycznej- co za tym idzie ekologia. Nasz projekt kierujemy do m.in. mieszkańców subregionu wałbrzyskiego, turystów oraz amatorów sportów zimowych korzystających z oferty Ośrodka Narciarskiego Diament w Zieleńcu. Nie możemy doczekać się już nadchodzącego sezonu zimowego 25/26! ⛷️🏂❄️ #FunduszeUE #DofinansowanieUE #FunduszeEuropejskie #Diament #Zieleniec #ZieleniecSportArena #Zima #naśnieżanie #szusowanko 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Wtorek o 11:09 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 11:09 32 minuty temu, ZdolnyŚlązak napisał: Kochani 🥰 Udało nam się!🤩 Uzyskaliśmy dofinansowanie w ramach „Fundusze Europejskie na rzecz t i to z moich podatków- super 😻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Wtorek o 12:06 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:06 1 godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: SYSTEMU NAŚNIEŻANIA Z wodą.. czy sam system naśnieżania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano Wtorek o 12:17 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:17 Godzinę temu, Jeeb napisał: i to z moich podatków- super 😻 Ja też się cieszę że to z Twoich podatków. A zimą przyjedziesz i jeszcze za to zapłacisz karnetem i noclegiem. Tak rozwija się nasz PKB! 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Wtorek o 12:26 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 12:26 19 minut temu, Lexi napisał: Z wodą.. czy sam system naśnieżania? wodę będą wozić cysternami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Wtorek o 13:16 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 13:16 56 minut temu, Lexi napisał: Z wodą.. czy sam system naśnieżania? O tym nic nie piszą. Ale Diament to akurat jeden z najkrótszych i najłagodniejszych stoków w Zieleńcu. Tuż obok jest Nartorama, tam jedne z najdłuższych tras. Problemu z naśniezaniem raczej tam nie ma, w zeszłym sezonie spore banki śniegu tam naprodukowali. No chyba że się coś zmieni z wodą jak ruszy ten gigantyczny hotel w samym centrum Zieleńca. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Wtorek o 14:21 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 14:21 Godzinę temu, ZdolnyŚlązak napisał: Tuż obok jest Nartorama, tam jedne z najdłuższych tras. ile kilometrów ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Wtorek o 15:03 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 15:03 Szukaj, po lewej stronie, i po kilometrach😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano Wtorek o 18:25 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 18:25 3 godziny temu, ZdolnyŚlązak napisał: po lewej stronie, i po kilometrach😉 no widzę 2800 metrów nawet, byłem w Zieleńcu ostatnio w 78 roku więc się trochę dopytuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZdolnyŚlązak Napisano Wtorek o 19:39 Zgłoszenie Share Napisano Wtorek o 19:39 Godzinę temu, Jeeb napisał: no widzę 2800 metrów nawet, byłem w Zieleńcu ostatnio w 78 roku więc się trochę dopytuję Niezły rok🙂 To zdecydowanie trzeba ponowić wizytę. I stąd już będziesz miał blisko do Czarnej Góry😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Środa o 07:00 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 07:00 12 godzin temu, Jeeb napisał: no widzę 2800 metrów nawet, byłem w Zieleńcu ostatnio w 78 roku więc się trochę dopytuję Te 2800 metrów to trasa mocno spacerowa, miejscami trzeba się odbijać kijkami. W Zielu dominują trasy krótkie, 400-600m, w kolorze niebieskim. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano Środa o 09:51 Zgłoszenie Share Napisano Środa o 09:51 2 godziny temu, grimson napisał: Te 2800 metrów to trasa mocno spacerowa, miejscami trzeba się odbijać kijkami. W Zielu dominują trasy krótkie, 400-600m, w kolorze niebieskim. Ale ta 2000 m jest w miarę normalna, choć w górnej części bardzo płaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi