marcinn Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 Jutro obiecałem dzieciakom narty zjazdowe A w niedzielę będę chciał połażić z Soszowa na Czantorię lub na odwrót Zobaczymy co na to małżonka,może ją zarażę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 (edytowane) Ochodzita. Dzisiaj nie chciało nam się rano wstawać skoro świt i czując korki na dojeździe do Szczyrku postanowiliśmy potourować. Maciek zjawił się u mnie po 9. Mieliśmy czas na kawę latte z ciasteczkiem czekając na imprezowego Marka zanim się ogarnie. O 10 wyjazd z B-B. Cel Ochodzita. Niebo coraz czystsze im bliżej Koniakowa. Pod Ochodzitą widząc nas przebierających się zadano nam z innego auta pytanie gdzie tu wyciąg. Ech, szkoda, że będąc tuż pod wyciągiem nie można z niego skorzystać. No ale cóż - dla nas to nic straconego. Warunki do podchodzenia idealne, do zjazdu też bardzo dobre mimo braku puchu. Zaliczyliśmy szczyt niestety tylko 2 razy. Jutro jadę w jedynie słusznym kierunku i dzisiaj musiałem jeszcze kilka spraw załatwić więc trza było wracać. Pięknie było. Edytowane 11 Luty 2017 przez andy-w 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 A co to panowie na turowanie trzeba bilet w kasie kupować Fajnie ja jutro poturuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorSki Napisano 11 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Andrzej i jak pierwsze testy butów? jest różnica? nigdzie nie obtarło? Ja dzisiaj prace domowe, ale za to jutro się odkuję! wstępny plan Bystra & Błyszcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 (edytowane) Buty 2 hours ago, MajorSki said: Andrzej i jak pierwsze testy butów? jest różnica? nigdzie nie obtarło? Ja dzisiaj prace domowe, ale za to jutro się odkuję! wstępny plan Bystra & Błyszcz Buty Atomic Backland, które dzisiaj miałem pierwszy raz na nogach - wg mnie rewelacja. Waga piórkowa, w rozmiarze 26,5 ważą 1,140 kg (Nordica alpejskie 2,4 kg). I tą wagę (raczej niedowagę ) stanowczo czuje się przy podchodzeniu. Nigdzie mnie nie obtarły. Po personalizacji poprzez wygrzanie skorupy i dopasowaniu do stopy są bardzo wygodne (jak na razie). Przed personalizacją stanowczo gniotły mnie w wewnętrzne kostki. Zakres ruchu cholewki to 74 stopnie w trybie "walk". W trybie zjazdowym są sztywne. No ale dzisiaj to ledwie kilka km w nowych butach. Zobaczymy jak będą się spisywać na dłuższych dystansach. Edytowane 11 Luty 2017 przez andy-w 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Andy te Backlandy kupiles na podeszwie vibram, z opcja montazu do wiazania pinowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Tak 1 hour ago, gregor_g4 said: Andy te Backlandy kupiles na podeszwie vibram, z opcja montazu do wiazania pinowego? Tak. Ale chyba innych nie ma. Natomiast są sprzeczne zdania co do zastosowania ich do wiązań niepinowych. Moje wiązania mają regulację wysokości przednich szczęk i płytkę AFD więc zaryzykowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 (edytowane) 11 hours ago, marcinn said: A co to panowie na turowanie trzeba bilet w kasie kupować Fajnie ja jutro poturuję A co tam będziemy się męczyć tym niewygodnym podchodzeniem Edytowane 12 Luty 2017 przez andy-w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Dobre,dobre Ps.Gratulacje,widzę nowe butki,ja za chwilę sprawdzę moje nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Panowie organizujemy coś w tym sezonie wspólnego typu WZF ??? ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 17 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2018 Jestem zdecydowanie na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Tak, jestem za. Z terminami może być duży problem, ale jeśli się zgramy, to chętnie :-) Kiedyś rozmawialiśmy o Pradziadzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 (edytowane) To Mariusz w Waszych terenach Ja chętnie się tam wybiorę Ps.Oczywiscie będę miał miejsce w aucie Edytowane 20 Luty 2018 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi