JC Napisano 3 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Jutro razem z Pawłem jedziemy na targi ispo do Monachium. Na stronie w dziale Sprzęt będziemy wstawiać informacje o nowościach sprzętowych na sezon 17/18. Zachęcamy do śledzenia od niedzieli naszego profilu na FB, bo tam będzie dużo informacji prosto ze stoisk producentów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Cześć, zwarci i gotowi czekamy na otwarcie targów.Pozdrawiamy Jacek i Paweł 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Blizzard 17/18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Tecnica 17/18 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Prosimy też o stoiska skiturowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 1 godzinę temu, MarioJ napisał: Prosimy też o stoiska skiturowe :-) Nie ma! Każda firma ma w swojej ofercie skitury. To jest bardzo mocny trend w branży, mocno zaznaczony na ispo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Na targach ISPO mieliśmy przyjemność chwilę porozmawiać z Alberto Zanattą współwłaścicielem Tecnica Group. od lewej Michał Kurpas (Greenland), Alberto Zanatta (Tecnica Group), Jacek CIszak (skionline.pl) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 ISPO 2017 - Blizzard Ski kolekcja nart na sezon 17/18 - galeria zdjęć http://www.skionline.pl/sprzet/zdjecia,ispo-2017-blizzard-kolekcja-nart-na-sezon-17-18,1300,foto,1.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 ISPO 2017 - Tecnica Skiboots kolekcja butów na sezon 17/18 - galeria zdjęć http://www.skionline.pl/sprzet/zdjecia,ispo-2017-tecnica-kolekcja-butow-na-sezon-17-18,1301,foto,1.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Head - kolekcja 17/18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Rossignol kolacja 17/18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 7 godzin temu, JC napisał: Nie ma! Każda firma ma w swojej ofercie skitury. To jest bardzo mocny trend w branży, mocno zaznaczony na ispo Mam na myśli też firmy stricte offpiste , np. Majesty, Dynafit. To są firmy które masz w swoim katalogu. Na marginesie katalogu sprzętowego. Dla nart skiturowych warto by było dodać parametr waga, jest to istotna wartość w tej kategorii. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Fischer zaprezentował nową nartę w kolekcji The Curve model GT. Szersze, stabilniejsze i przy 175cm długości tylko 16m promień skrętu. Już dzisiaj zapraszam na testy tego modelu specjalnie dla forumowiczów! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 48 minut temu, JC napisał: Fischer zaprezentował nową nartę w kolekcji The Curve model GT. Szersze, stabilniejsze i przy 175cm długości tylko 16m promień skrętu. Już dzisiaj zapraszam na testy tego modelu specjalnie dla forumowiczów! Narta zapowiada się interesująco! Testy? Do przeczytania czy do samodzielnego wykonania? A jeśli tak to ewentualnie gdzie i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 2 godziny temu, Aressi napisał: Narta zapowiada się interesująco! Testy? Do przeczytania czy do samodzielnego wykonania? A jeśli tak to ewentualnie gdzie i kiedy? Pewnie początek marca na Beskidzie w Szczyrku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Dwa ostatnie wpisy usunięte. Odbiegały od tematy wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Co sądzicie o nowe szacie graficznej grupy Race Atomica? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Żenada - jakby powiedziała moja córka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Ja bym raczej określił: minimalistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Ja bym raczej określił: minimalistyczna [emoji4] Uprzejmy jesteś. .... ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Dzięki za relację! Trochę oczojebne te Atomici Head jak zawsze wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Pisanie o wiazaniu drutami eksponatów wystawionych na targach moim zdaniem nie odbiega od tematu " Targi" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 On 2/6/2017 at 0:40 PM, JC said: The Curve ciekawe, czy jak zdobędą popularność, to czy będą zwane potocznie "curwami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 (edytowane) 2 hours ago, FerraEnzo said: Head jak zawsze wymiata! Spershape'y bardziej mi się podobają niż obecny rocznik, race'owe też wporzo, tylko ten spłaszczony dziób ... Edytowane 7 Luty 2017 przez Plywak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 20 minut temu, Plywak napisał: Spershape'y bardziej mi się podobają niż obecny rocznik, race'owe też wporzo, tylko ten spłaszczony dziób ... Ten dziób mi nie przeszkadza. Jedyne co mi nie leży to ten wystający znaczek Grafen w head i.speed pro. Mam nadzieję, że w komórach tak nie będzie. Ciekaw jestem parametrów technicznych. Jeśli zawodnicy będą jeździć na krótszych nartach (r30), czy coś się zmieni w tych złagodzonych. A supershape fajne, ale jakieś takie cukierkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi