Ratrak Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 Świetna relacja, serowy wątek również! 💪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 7 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2019 (edytowane) Całodobowy seromat - rewelka!😀 Edytowane 7 Luty 2019 przez wojgoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyniczny Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 (edytowane) Seromat świetny🙂, W Austrii trafiliśmy tylko na kwiatomat Edytowane 8 Luty 2019 przez cyniczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 8 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 Warth-Schröcken – na bis Ostatni dzień i znów piękna pogoda 😀. Co prawda wieczorem padał w dolinie lekki deszcz, a potem nawet trochę przyprószyło – kilka centymetrów, ale rano przywitało nas błękitne niebo. Cudnie ! Postanowiliśmy powtórnie pojechać do Warth-Schröcken, bo tam nam się najbardziej podobały trasy i panoramy. Jednak na stokach Saloberkopf w Schröcken dzisiaj sztruksu ani śladu - raczej coś jak zmechacony gruby polar , więc nastawiliśmy się na jazdę po muldach. Ale trasy w Warth w dużo lepszym stanie 🤗 – widocznie były ratrakowane później, gdy opad już się kończył. Czarna trasa nr 268 (Graueggen) Wydawało się nam, że z grubsza objeździliśmy ośrodek we wtorek, ale dzisiaj odkryliśmy jeszcze kilka fajnych miejsc I tras, m.in. snowpark I funslope w Warth z zabawnym “korkociągiem” Warth Przejechaliśmy się króciutką gondolą Dorfbahn Warth (rok budowy 2017), jedyną w ośrodku – jeśli nie liczyć Auenfeldjet do Lech. A potem głównie tłukliśmy kilometry na różnych kombinacjach tras z Wartherhorn do Warth albo Hochkrumbach. Endomondo naliczyło mi dzisiaj 92 km (trasy+wyciągi). Było zimno, a wrażenie chłodu potęgował jeszcze wiatr 🌬️. Do tego na niebie pokazały się dzisiaj chmury pierzaste – więc pewnie niebawem nadciągnie ciepły front z opadami. Jak to mawiają u nas starzy żeglarze “Cirrus na niebie, pogoda się z…epsuje” 😛. To już ostatni nasz dzień w Bregenzenwald. Jutro po śniadaniu wracamy. Mam nadzieję jednak, że nie ostatnie narty w tym sezonie. 8 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 Dzięki, fajne wspomnienia 21 minut temu, tanova napisał: odkryliśmy jeszcze kilka fajnych miejsc I tras, zjechaliście na koniec dnia do Schröcken pod kościół ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 8 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 4 minuty temu, Jeeb napisał: zjechaliście na koniec dnia do Schröcken pod kościół ? Nie, na parking 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 3 minuty temu, tanova napisał: Nie oj to szkoda że zapomniałem Ci o tym napisać bo trasa fajna i na koniec budka z piwem i fajna wiocha 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 8 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2019 Dzięki za bardzo ciekawa relacje, duzo opisów poszczególnych miejsc i tras - planujemy tam pobyt w przyszłym sezonie. Bezpiecznego powrotu do domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 9 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 12 godzin temu, wojgoc napisał: Dzięki za bardzo ciekawa relacje, duzo opisów poszczególnych miejsc i tras - planujemy tam pobyt w przyszłym sezonie. Bezpiecznego powrotu do domu. Dzięki. Będę ciekawa, czy Wam również będzie się tam podobało 😊. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 9 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 Pozdrowienia z Lindau 😊! Ze specjalną dedykacją dla @Annaa 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2019 @tanova szybko minęło 😮 Dzięki za relację i pokazanie jak dla mnie, nowych świetnych narciarskich terenów! Szerokiej drogi na powrocie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojgoc Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 22 godziny temu, tanova napisał: Pozdrowienia z Lindau 😊Ze specjalną dedykacją dla @Annaa dla zachęty odwiedzenia Lindau ten sam budynek z drugiej strony 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 Dnia 9.02.2019 o 12:34, tanova napisał: Pozdrowienia z Lindau 😊Ze specjalną dedykacją dla @Annaa 5 godzin temu, wojgoc napisał: dla zachęty odwiedzenia Lindau ten sam budynek z drugiej strony A ja się zastanawiam która ściana jest frontowa?... PS Dziękuję za piękną i wyczerpującą relację @tanova, miejsce zapisuję do mojej listy: do zwiedzenia! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 10 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2019 3 godziny temu, marionen napisał: A ja się zastanawiam która ściana jest frontowa?... PS Dziękuję za piękną i wyczerpującą relację @tanova, miejsce zapisuję do mojej listy: do zwiedzenia! Ta ściana z paradnymi schodami jest frontowa - wychodzi na główny deptak w Lindau, ale podwóreczko też niczego sobie. Dziękuję za miłe słowa . Wczoraj tak sobie pomyśleliśmy, że byłoby to dla nas idealne miejsce do mieszkania, bo wszystko, co lubimy, jest w bliskim zasięgu - góry i świetne ośrodki narciarskie, znakomite trasy rowerowe, które mieliśmy okazję objechać w lecie półtora roku temu, duży akwen żeglarski a także urocze miejscowości z ciekawą ofertą kulturalną. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi