JC Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Przed Tobą pierwszy z serii kilku vlogów jakie nagrałem w trakcie mojej podróży do Tyrolu. Odwiedziłem dolinę Paznaun, w której znajdują się takie ośrodki narciarskie jak: Kappl, See, Galtuer i najsłynniejszy Ischgl. W pierwszym vlogu, zobaczycie jak dostałem się do Paznaun, ile czasu zajmuje dojazd, oraz gdzie warto zjeść kolację. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 "Chłopie" litości...nam już lasy pozamykali , a Ty się po Tyrolu przemieszczasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Dla miłośników starych knajp. W Zurychu jest taka która działa bez przerwy od XIII wieku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2020 Aha, zapomniałem dodać że menu się jednak zmienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tanova Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 13 godzin temu, tomi33 napisał: "Chłopie" litości...nam już lasy pozamykali , a Ty się po Tyrolu przemieszczasz To jest film historyczny , kiedyś ludzie tak żyli. Trudno uwierzyć, a jednak . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 Lepiej pozostań przy dłuższych vlogach - z których można się czegoś dowiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 4 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2020 7 godzin temu, tanova napisał: To jest film historyczny , kiedyś ludzie tak żyli. Trudno uwierzyć, a jednak . Wiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi