Victor Napisano 27 Sierpień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2024 2 godziny temu, Lexi napisał: Znalazłeś już jakąś kawalerkę w okolicy?.. taniej z wioski jeździć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 27 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2024 1 godzinę temu, Victor napisał: taniej z wioski jeździć pewnie gdzieś pisałeś ale zapomniałem - ile masz km z domu do tej hali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Sierpień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2024 17 minut temu, Jeeb napisał: pewnie gdzieś pisałeś ale zapomniałem - ile masz km z domu do tej hali ? 88-102km godzinka drogi wiec tragedii nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 1 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2024 W dniu 27.08.2024 o 20:54, Victor napisał: 88-102km godzinka drogi wiec tragedii nie ma 88-102km? Japitole ale masz chatę. Albo dwie niewiasty, a zarazem dwa lokum. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2024 11 minut temu, marekbtl napisał: 88-102km? Japitole ale masz chatę. Albo dwie niewiasty, a zarazem dwa lokum. pozdro Cześć Na wiochę się przeprowadziłem żeby dziś znowu do miasta wrócić !? O nie ! 41 wiosen w mieście mi wystarczy-basta ! Dwie niewiasty, chłopie-studnia bez dna 😅 Marku, jeżeli miałbym inwestować to nie NL raczej tym razem kupiłbym coś w alpejskim klimacie . Zdecydowanie. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2024 Dzieńdoberek 🥳 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2024 3 godziny temu, Victor napisał: Dzieńdoberek 🥳 Dzięki Paweł za dziś … do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2024 1 godzinę temu, Lexi napisał: Dzięki Paweł za dziś … do następnego Warun dziś trafiony 😉 szerokości w drodze ,do szybkiego 👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 Goedemorgen 😉 ..ćwiczymy,zima tuż- tuż jeszcze chwilka chwileczka chwilunia i startujemy 😅 🎿 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 Narty nartami … …ale kalorie też wskazane coby energia była 😉 miłego dzionka 👌 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 10 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 Teraz, Victor napisał: Narty nartami … …ale kalorie też wskazane coby energia była 😉 miłego dzionka 👌 pozdro A gdzie niebieskie Dynki? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 30 minut temu, marekbtl napisał: A gdzie niebieskie Dynki? pozdro Cze Złapałem pierwsze z brzegu- światła nie paliłem 😜 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 10 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 (edytowane) 3 minuty temu, Victor napisał: Cze Złapałem pierwsze z brzegu- światła nie paliłem 😜 pozdro Dobra, dobra. Oszczędzasz na prawdziwą zimę i prawdziwy śnieg.😉 Edytowane 10 Wrzesień 2024 przez marionen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 10 Wrzesień 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 Godzinę temu, marionen napisał: Dobra, dobra. Oszczędzasz na prawdziwą zimę i prawdziwy śnieg.😉 😉 ..na koniec jeszcze cardio i można wracać-poranek treningowy zaliczony 👌 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2024 10 godzin temu, marekbtl napisał: A gdzie niebieskie Dynki? pozdro Żona mu na razie pozwala się nimi bawić tylko w domu.. 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 11 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2024 hala w Neuss nieco mniejsza ale udało się w końcu rozpocząć sezon 24/25 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Październik 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 (edytowane) Wczoraj gościnnie blisko komina Snow Valley w Peer BE. W środku warunki lekko przerażające 😱 Fajne i pozytywne doświadczenie jednak to totalnie inne szkolenie i nacisk na inne aspekty bo przygotowujące amatora do slalomu w takich właśnie lodowych warunkach . IMG_2853.mov Było nas około 50 osób podzielonych na pięć grup . Większość 50+ chcących podnieść własne umiejętności i rozpocząć przygodę ze slalomem Jednak to nie dla mnie na tym etapie gdyż zaburzy dotychczasową drogę dojścia do celu . Kiedyś może ponownie skorzystam. Tak czy siak warto było pojechać . Zdecydowanie warun treningowy dla forumowego kolegi @[email protected] Edytowane 16 Październik 2024 przez Victor 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 17 minut temu, Victor napisał: Większość 50+ chcących podnieść własne umiejętności i 50+ to tylko psychicznie może sobie podnieść umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Październik 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 35 minut temu, Jeeb napisał: 50+ to tylko psychicznie może sobie podnieść umiejętności Może i tak nie wnikam ale techniczne na bank coś polepszy bo to nie tak prosto jak się może wydawać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 16 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 3 godziny temu, Victor napisał: Może i tak nie wnikam ale techniczne na bank coś polepszy bo to nie tak prosto jak się może wydawać. no mamy na hali w Neuss taką grupę, trenują raz w tygodniu, nawet gumy sobie na piwne brzuchy naciągają, potem robimy zawody i 12 letnie dziewczynki dowalają im po 1,5 sekundy na 28 bramkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 16 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 4 minuty temu, Jeeb napisał: ...potem robimy zawody i 12 letnie dziewczynki dowalają im po 1,5 sekundy na 28 bramkach Myślę, że 12 letnie dziewczynki trenują częściej niż raz w tygodniu. Inna sprawa, zawsze warto ćwiczyć i doskonalić umiejętności nawet jak się dostaje baty od dzieci... 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 16 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 6 godzin temu, Victor napisał: Wczoraj gościnnie blisko komina Snow Valley w Peer BE. W środku warunki lekko przerażające 😱 Fajne i pozytywne doświadczenie jednak to totalnie inne szkolenie i nacisk na inne aspekty bo przygotowujące amatora do slalomu w takich właśnie lodowych warunkach . IMG_2853.mov 29.17 MB · 0 pobrań Było nas około 50 osób podzielonych na pięć grup . Większość 50+ chcących podnieść własne umiejętności i rozpocząć przygodę ze slalomem Jednak to nie dla mnie na tym etapie gdyż zaburzy dotychczasową drogę dojścia do celu . Kiedyś może ponownie skorzystam. Tak czy siak warto było pojechać . Zdecydowanie warun treningowy dla forumowego kolegi @[email protected] Żałuj,że odsuwasz to w czasie,pierwszy kontakt z lodowiskiem zawsze jest szokiem,ale nigdzie nie nauczysz się tak jak tam,co to jest jazda na krawędzi,bo to środowisko błędów nie wybacza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Październik 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 13 minut temu, [email protected] napisał: Żałuj,że odsuwasz to w czasie,pierwszy kontakt z lodowiskiem zawsze jest szokiem,ale nigdzie nie nauczysz się tak jak tam,co to jest jazda na krawędzi,bo to środowisko błędów nie wybacza... Tylko nie jestem pewny że to droga na początek . Raczej chce utrwalić podstawy do perfekcji na własne możliwości a później coś ekstra jeżeli oczywiście będę miał parcie na to. Faktem jest jak piszesz tam nie ma miejsca na błędy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 16 Październik 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2024 11 minut temu, Victor napisał: Tylko nie jestem pewny że to droga na początek . Raczej chce utrwalić podstawy do perfekcji na własne możliwości a później coś ekstra jeżeli oczywiście będę miał parcie na to. Faktem jest jak piszesz tam nie ma miejsca na błędy . Nie raczej tylko chce 😉 tak dla ścisłości ale już edytować się nie da . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[email protected] Napisano 25 Październik 2024 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2024 ...to nie Tęczowy Piątek,który dziś podobno w Polsce obchodzicie,tylko hala na Litwie,z której Was pozdrawiam... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi