Victor Napisano 19 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2024 (edytowane) Ten Landgrafski lodowiec nigdy nie zawodzi 💪 W środku już świątecznie A na piste bajkowe przygotowanie ale to chyba też wczorajsze moje pierwsze ostrzenie i smarowanie zakupionym woskiem na halę . Normalnie nie mogę okiełznać bo latają jak szalone 😱😂 Trochę grup szkolnych dokładnie 7 plus dzieciaki na oślej chyba cała klasa więc się dzieje 🎿 Edytowane 19 Listopad 2024 przez Victor 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 Dziś piste 1 zamknięte pod zawody Bardzo dużo deskarzy z Europy i Azji Którzy obecnie ćwiczą sobie na piste 2 mega rozjeżdżając stok ale oczywiście nie ma tego złego bo można poćwiczyć w ciapie kaszowej ... Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 26 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 Para 29 minut temu, Victor napisał: Dziś piste 1 zamknięte pod zawody Bardzo dużo deskarzy z Europy i Azji Którzy obecnie ćwiczą sobie na piste 2 mega rozjeżdżając stok ale oczywiście nie ma tego złego bo można poćwiczyć w ciapie kaszowej ... Pozdro Parapety czy skitury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Listopad 2024 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 37 minut temu, Lexi napisał: Para Parapety czy skitury? Freeride... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Listopad 2024 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2024 40 minut temu, Lexi napisał: Para Parapety czy skitury? Deskarze z niepełnosprawnością smigaja naprawdę WOW Do 29 piste 1 jest nieczynne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 7 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń Dzień dobry ⛷️ ..jak się nie ma co się chce 😉….zostaje zawsze landgraaf ski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec Dzień dobry ⛷️ Wraca hala do łask 🤷♂️ choć pusto a to cieszy 💪 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekbtl Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 15 minut temu, Victor napisał: Dzień dobry ⛷️ Wraca hala do łask 🤷♂️ choć pusto a to cieszy 💪 A u nas pomalutku zamykają po kolei wszystkie hale na świeżym powietrzu, te niezadaszone. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 14 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 8 minut temu, marekbtl napisał: A u nas pomalutku zamykają po kolei wszystkie hale na świeżym powietrzu, te niezadaszone. pozdro Już czas najwyższy na pierwszą z zadaszeniem czego serdecznie życzę gdzieś w bliskiej okolicy 😉 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Dziś warunki kapitalne ⛷️ Dzieńdoberek 😉 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Zniżka na karnety w SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen-Breda, Terneuzen, Zoetermeer, Amnéville (Francja) i Antwerpii (Belgia)..47% do 30 kwietnia.. więc jeśli ktoś wyczyta z kryształowej kuli kiedy pojedzie może parę zł. zaoszczędzić.. może Zbyszek @lski@interia.pl ?.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec Godzinę temu, Lexi napisał: Zniżka na karnety w SnowWorld Amsterdam, Landgraaf, Rucphen-Breda, Terneuzen, Zoetermeer, Amnéville (Francja) i Antwerpii (Belgia)..47% do 30 kwietnia.. więc jeśli ktoś wyczyta z kryształowej kuli kiedy pojedzie może parę zł. zaoszczędzić.. może Zbyszek @lski@interia.pl ?.. Sprawdź przez PL stone czy można kupić w promocji bo to krajowa zniżka 47% jako zachętą do zimowej aktywności przez duży spadek wyjazdów Beneluxu tej zimy tylko 47% wyjechało chociaż raz gdziekolwiek tej zimy . Ogólnie duży spadek i o tym już też gdzieś czytałem . Otrzymałem maila w którym niby dla mnie gdyż mieszkam w BE zniżka jest na halę w Antwerpii … ale na poniedziałek bo oświata strajkuje w BE zamówiłem młodemu skipass od rana ze zniżką w Landgraaf także jedno na stronie a inna rzeczywistość. Hotel w Landgraaf tylko pierwsza noc ze zniżką z tego co czytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 29 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 32 minuty temu, Victor napisał: Sprawdź przez PL stone czy można kupić w promocji bo to krajowa zniżka 47% jako zachętą do zimowej aktywności przez duży spadek wyjazdów Beneluxu tej zimy tylko 47% wyjechało chociaż raz gdziekolwiek tej zimy . Ogólnie duży spadek i o tym już też gdzieś czytałem . Sprawdzałem - wchodzi... no chyba że na. bramce ktoś będzie. sprawdzał po jakiemu gadam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 29 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 1 minutę temu, Lexi napisał: Sprawdzałem - wchodzi... no chyba że na. bramce ktoś będzie. sprawdzał po jakiemu gadam. Czyli luz- dobra promka do końca września ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 31 Marzec Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec Oświata strajkuje - młodzież szczęśliwa bo długi weekend się zrobił ale nie ma lekko i pobudka o 7 żeby od 9 uskutecznić trochę gimnastyki halowej 😅 Jeździmy ⛷️ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 30 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Dzień dobry 😜 Na niżnie już +20 W lodówce-4 😂 trasa 1 nieczynna wymieniają śnieżny asfalt + zakupili nowe kanapy tak mi się wydaje 🤷♂️ …jak się nie ma co się chce to dobrze, że chociaż lodowiec halowy blisko 😉 pozdrawiam 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 7 godzin temu, Victor napisał: + zakupili nowe kanapy tak mi się wydaje 🤷♂️ Szybsze będą?.. ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2 minuty temu, Lexi napisał: Szybsze będą?.. ;D Oby bo ostatnio to można było jajco znieść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Teraz, Jeeb napisał: Oby bo ostatnio to można było jajco znieść Ciekawe czy tam się da jakiś taśmociąg rozbiegowy zrobić bo na wyprzęganą kanapę raczej nie ma co liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 33 minuty temu, Lexi napisał: Ciekawe czy tam się da jakiś taśmociąg rozbiegowy zrobić bo na wyprzęganą kanapę raczej nie ma co liczyć. Dzisiaj doginam sezon w Neuss ma hali pustki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2 godziny temu, Lexi napisał: Ciekawe czy tam się da jakiś taśmociąg rozbiegowy zrobić bo na wyprzęganą kanapę raczej nie ma co liczyć. Krzesło nieczynne do 23 maja - może coś zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 30 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 5 godzin temu, Lexi napisał: Szybsze będą?.. ;D Swoje trzeba odsiedzieć 😜 dlatego nie liczyłbym na taki rarytas 🤯 oby chociaż wygodniejsze siedziska były jak dotychczas i jakoś się przełknie tą holenderską prędkość 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 1 Maj Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 6 godzin temu, Victor napisał: Swoje trzeba odsiedzieć 😜 dlatego nie liczyłbym na taki rarytas 🤯 oby chociaż wygodniejsze siedziska były jak dotychczas i jakoś się przełknie tą holenderską prędkość 😉 W dobrym towarzystwie to zawsze miło posiedzieć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Maj Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj (edytowane) Wielkimi krokami zbliża się mój sezon "halowy" .. pytanie - wiem czym smaruje dechy @Victor.. a czym smaruje nasz forumowy zawodowiec @lski@interia.pl?.. Zbychu pochwal się jeśli to nie tajemnica. .. może ktoś jeszcze jezdzi i się nie ujawniił .. zapraszamy.. ..sorry Jan jak mogłem nie napisać o Tobie.. przepraszam Edytowane 22 Maj przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj W dniu 22.05.2025 o 17:50, Lexi napisał: Wielkimi krokami zbliża się mój sezon "halowy" .. pytanie - wiem czym smaruje dechy @Victor.. a czym smaruje nasz forumowy zawodowiec @lski@interia.pl?.. Zbychu pochwal się jeśli to nie tajemnica. .. może ktoś jeszcze jezdzi i się nie ujawniił .. zapraszamy.. ..sorry Jan jak mogłem nie napisać o Tobie.. przepraszam Niczym,tam się jeździ tylko na krawędzi,narty treningowe wygrzewam latem w słońcu nasmarowane smarem do hot box,i wystarcza...Ostrzenie to clou sprawy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi