Narciarz ze Śląska Napisano 4 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2022 W dniu 2.06.2022 o 11:13, surfing napisał: Austria. Przestaje obowiązywać nakaz noszenia masek w sklepach, bankach, aptekach i komunkacji - ale tylko przejściowo, do końca sierpnia. Potem "się zobaczy".... Wyjątkiem pozostaje Wiedeń tu bez zmian. Pozdrawiam znad Adriatyku, na lotniskach i na miejscu bez jakichkolwiek obostrzeń. Przejeżdżałem przez Austrię: jest jakaś taka dziwna dowolność. Młodsi i starsi (emeryci) mają maski i inne pomysły w nosie, w sklepach tylko pokolenie ok. 40-50 twardo chodzi w maskach. Byliśmy jedyni w tym wieku, co po sklepach chodzili bez masek. Austriacy kontrolują wjeżdżających (tylko paszporty) - zwłaszcza od południa (korki na granicy) - w razie potrzeby magiczne słowo "TRANSIT" i tyle. Ale na granicach są kontrole, nie zawsze i nie wszędzie, ale są. W Słowenii C19 przeszedł do historii i mają zalew turystów. Ceny dość wysokie, ale to już nie ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narciarz ze Śląska Napisano 4 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2022 W dniu 2.06.2022 o 15:35, marcinn napisał: Też pozdrawiamy Dałem się zbałamucić moim dziewczynom na dzień dziecka Brak jakichkolwiek obostrzeń na Krecie ☀️ Tam są takie brzydkie, ale najpyszniejsze na świecie pomarańcze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 5 Sierpień 2024 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2024 W dniu 14.12.2021 o 23:11, Chrumcia napisał: Jak nie rozumiesz? Zaszczepieni również chorują i roznoszą wirusa.... Niestety kolejny sezon najbezpieczniej siedzieć na tyłku w PL bo nie wiadomo co gdzie i kiedy nowego wprowadza ... Na narty zawsze jeździłam po to żeby odpocząć i się dobrze bawić a nie martwić się kiedy i gdzie jakie będą obostrzenia....cyrk... Co się przytrafiło Chrumci że przestała pisać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi