-
Similar Content
-
By Starless
Witam serdecznie,
Mam do Was prośbę o sugestie co do doboru nart. 30 kilka lat wstecz, jeździłem b. dobrze , zdawałem nawet egzaminy na college'u z downhill skiing, potem długa przerwa , w ub. roku znowu zacząłem. Ze względu na wiek, (~60)szaleństwa mi już nie w głowie, przypominam sobie pieczołowicie technikę. Wziąłem również kilka lekcji doszkalająch. Umiejętności swe oceniam jako średnio zaawansowane. Mam 194 cm, waga 100 kg, chciałbym jeździć powiedzmy 2 tyg w roku. Mam buty z flex 110. Szukam nart do relaksujących zjazdów po trasach, aczkolwiek precyzyjnych i średnio szybkich, myślę o czymś w rodzaju Fischer Curv albo Salomon S Force, ale nie wiem czy dla mnie to nie za bardzo wyzywające deski ?? Budżet bez specjalnych ograniczeń. Będe wdzięczny za sugestie praktyków. Pozdrawiam Piotr
-
By Lukasz1345
Mam na sprzedaż narty jak w tytule. Stan perfekcyjny ślizg i krawędź przed pierwszą wizytą w serwisie fabryczna. Bez śladów zużycia. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu.
-
By Karol1
Cześć
Mam dylemat w wyborze nart. Do tej pory przez 6 lat jezdziłem na atomic redster sl i byłem z nich bardzo zadowolony. Kilka razy wypożyczałem również nowsze modele i najbardziej zapamietałem czerwone doubledeck 3.0 z roku 15/16, testowałem też head isl 18/19 i zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Teraz niestety nie mam okazji przetestować nart z tego lub zeszlego roku. Czy jest ktoś z was w stanie mi powiedzieć czy nowe modele poprawiły się względem tych starszych? Uwielbiam krótki skręt i agresywną jazdę. Który model polecicie?
-
By Sebastian K
Witam, Salomon Blast vs Atomic Redster X9 WB
Potrzebuje pomocy osób które jeździły na obydwu modelach. Ja tylko na Redster X9 WB i tu jestem pod dużym wrażeniem... Planuje zakup i każda opinia będzie pomocna. Dzięki
-
By Proceder
Sprzedam lub zamienie sie na mniejsze buty
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-lub-zamienie-buty-tecnica-mach-sport-mv-flex-100-r-27-5-CID767-IDHMMQ6.html
-
Recommended Posts