lski@interia.pl Posted December 16, 2020 Report Share Posted December 16, 2020 (edited) W najblizszy piątek,sobotę i niedzielę odbędą się w Jurgowie polsko-czesko-slowackie zawody Visegrad Masters Cup,jęsli ktoś bedzie w okolicy... Edited December 16, 2020 by lski@interia.pl 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 Cześć Kurcze gdyby nie te zasrane święta z przyjemnością bym ten weekend w Jurgowie spędził i popatrzył jak się jeździ. Trzymaj się i ogień! Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeeb Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Kurcze gdyby nie te zasrane święta z przyjemnością bym ten weekend w Jurgowie spędził i popatrzył jak się jeździ. Trzymaj się i ogień! Pozdrowienia przecież raz możesz sobie tą Pasterke odpuścić 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 Cześć Raz byłem- starczy. Natomiast zakupy, prezenty..... k..... Swego czasu odpalałem wrotki do Szczyrku z ekipą koło 17-18 grudnia ale teraz jest bardziej "rodzinnie". Wszyscy więc się do czegoś zmuszają. Pozdrowienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumer Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 Godzinę temu, Jeeb napisał: przecież raz możesz sobie tą Pasterke odpuścić 🙂 Nigdy "zasrane" święto rocznicowe rewolucji bolszewickiej nie przeszkodziło mi w uczestnictwie w zawodach. Tak samo jak chanuka, szabas, ramadan. Nie obchodzę, więc mnie to nie dotyczy, podobnie jak imieniny pani Wandy, pana Pawła, rocznica ślubu państwa Zawziętych czy rozwodu państwa Anny i Romana Zgorzkniałych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lski@interia.pl Posted December 17, 2020 Author Report Share Posted December 17, 2020 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Kurcze gdyby nie te zasrane święta z przyjemnością bym ten weekend w Jurgowie spędził i popatrzył jak się jeździ. Trzymaj się i ogień! Pozdrowienia Niestety,ja jestem na razie wyłączony,bo rozbiłem się dość konkretnie-na rowerze elektrycznym...A dziś sama impreza stanęła pod znakiem zapytania,bo Słowakom zabroniono wychodzenia z domu bez uzasadnionego powodu,a oni są głównymi organizatorami.Ciekawe,jak to będzie realizowane w praktyce na tym przykładzie..Pozdrowienia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 Cześć No to się kuruj i wracaj do bramki (startowej oczywiście). Elektryki są niestety złudne... Pozdrowienia serdeczne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labas Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 5 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Niestety,ja jestem na razie wyłączony,bo rozbiłem się dość konkretnie-na rowerze elektrycznym...A dziś sama impreza stanęła pod znakiem zapytania,bo Słowakom zabroniono wychodzenia z domu bez uzasadnionego powodu,a oni są głównymi organizatorami.Ciekawe,jak to będzie realizowane w praktyce na tym przykładzie..Pozdrowienia Udało mi się zapisać wczoraj po rozmowie z Tobą, ale faktycznie nie wiadomo czy będzie coś z tego. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted December 17, 2020 Report Share Posted December 17, 2020 6 godzin temu, lski@interia.pl napisał: A dziś sama impreza stanęła pod znakiem zapytania,bo Słowakom zabroniono wychodzenia z domu bez uzasadnionego powodu,a oni są głównymi organizatorami Dziś w Jurgowie 80% narciarzy to Słowacy - wiekszosc kluby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts