Mitek Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 4 godziny temu, mario33 napisał: O nie... To mojej najukochańszej drugiej połówki. Takiej fan-girl Salo jak ona nie da się tego wyrwać... Nie da rady... Specjalnie doprecyzuję dla @Mitek - ona na pewno zjedzie na wszystkim i wszędzie. Salo to wybór nie przymus 😆 Cześć Ale wybór bardzo przeciętny. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 17 minut temu, Mitek napisał: Cześć Daj szansę. Nie są złe. Pozdrowienia Masz kontrakt z Francuzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 (edytowane) 2 minuty temu, mig12345 napisał: Masz kontrakt z Francuzami? PM Sport. Pozdrowienia PS Jaki jest klucz ułożenia nart na zdjęciu? Edytowane 16 Marzec 2021 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 52 minuty temu, Mitek napisał: PS Jaki jest klucz ułożenia nart na zdjęciu? Według malejącego promienia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 Meskie - damskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 1 godzinę temu, mig12345 napisał: Meskie - damskie Cześć A tu akurat rozkład jest w miarę równomierny z lekką przewagą męskich (jedna jest juniorska). W każdym razie skrajne damskie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 17 Marzec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2021 14 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Daj szansę. Nie są złe. Pozdrowienia Aha, mam Cię ! Zgadłem ulubioną markę 🤣 14 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Ale wybór bardzo przeciętny. Pozdrowienia No co Ty, marka przecież też francuska. Nie jest tak źle z nimi... a z użytkowniczką już dyskutowałem - chciałem kupić najlepsze na rynku, bez żadnych ograniczeń, ale.. „ja pojadę na wszystkim, nie będę nic zmieniać”. I weź dyskutuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 W dniu 17.03.2021 o 10:57, mario33 napisał: Aha, mam Cię ! Zgadłem ulubioną markę 🤣 No co Ty, marka przecież też francuska. Nie jest tak źle z nimi... a z użytkowniczką już dyskutowałem - chciałem kupić najlepsze na rynku, bez żadnych ograniczeń, ale.. „ja pojadę na wszystkim, nie będę nic zmieniać”. I weź dyskutuj... Cześć To nie ma nic wspólnego z lubieniem - przypadek historyczny. A co do Salo - pewnie nigdy nie jeździła na porządnej sportowej narcie - polecam. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Jeszcze tydzień i tak może to wyglądać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 2 minuty temu, Ziemowit napisał: Jeszcze tydzień i tak może to wyglądać: SUPER to będą piękne krokusy w Tatrach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi