wilczk Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Cześć, co byście wybrali? Mam dylemat pomiędzy tymi dwiema deskami. Obie bardzo zbliżone do siebie pod kątem ocen. Preferuję jazdę długim skrętem. https://skirace.pl/strona-glowna/1223-8169-narty-fischer-rc4-worldcup-wc-rc.html#/22-dlugosc-170_cm https://skirace.pl/strona-glowna/1689-8522-narty-blizzard-quattro-rs-70.html#/22-dlugosc-170_cm z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 3 minuty temu, wilczk napisał: Cześć, co byście wybrali? Mam dylemat pomiędzy tymi dwiema deskami. Obie bardzo zbliżone do siebie pod kątem ocen. Preferuję jazdę długim skrętem. https://skirace.pl/strona-glowna/1223-8169-narty-fischer-rc4-worldcup-wc-rc.html#/22-dlugosc-170_cm https://skirace.pl/strona-glowna/1689-8522-narty-blizzard-quattro-rs-70.html#/22-dlugosc-170_cm z góry dzięki za opinie. Ale o dwie różne narty. To tak jakbyś porównywał rower szosowy i cosscountry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Godzinę temu, wilczk napisał: co byście wybrali? Ja bym wybrał Blizzarda - już raz wybrałem i nie żałuje...(brzmi jak reklama) - JC oczywiście ma racje ale na stoku pewnie przestanie mieć to znaczenie..😉..jak jeździsz to dasz rade na jednych czy drugich jak nie jeździsz to nie zauważysz różnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 41 minut temu, Lexi napisał: Ja bym wybrał Blizzarda - już raz wybrałem i nie żałuje...(brzmi jak reklama) - JC oczywiście ma racje ale na stoku pewnie przestanie mieć to znaczenie..😉..jak jeździsz to dasz rade na jednych czy drugich jak nie jeździsz to nie zauważysz różnicy. Wystarczylo spojrzenie na obie i ja bym bral Blizarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Blizzard bardziej uniwersalny (2mm szerszy pod butem), Fischer bliższy narcie gigantowej. (promienie dla 170: 14,5 i 17,0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Wydaje mi się że @bruner79 miał takie Blizzardy i chwalił je sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczk Napisano 7 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Super, dzięki wielkie za wskazówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 Cześć Zawsze mi się wydawało, że narta GS czy o charakterze GS to promień, minimum 20 metrów, chyba, że mowa o nartach juniorskich. Ale widzę, że to chyba nieaktualne. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Zawsze mi się wydawało, że narta GS czy o charakterze GS to promień, minimum 20 metrów, chyba, że mowa o nartach juniorskich. Ale widzę, że to chyba nieaktualne. Pozdro Dlatego na polskie stoki najlepsze są komórki DH ☝️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2021 24 minuty temu, artix napisał: Dlatego na polskie stoki najlepsze są komórki DH ☝️ Cześć Dlaczego nie. Choć akurat w Twoich ustach to brzmi dość śmiesznie bo narty DH nigdy nawet w rękach nie miałeś. Aha - DH nie komórka, nie istnieje i nie istniała nigdy, jakby co. Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi