mifilim Posted February 5 Report Share Posted February 5 Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chertan Posted February 5 Report Share Posted February 5 20 minut temu, mifilim napisał: Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł 21 minut temu, mifilim napisał: Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł Cześć, mam plan jutro jechać do Kasiny, tylko czy damy radę sfinalizować wszystko tak szybko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 5 Author Report Share Posted February 5 1 godzinę temu, Chertan napisał: Cześć, mam plan jutro jechać do Kasiny, tylko czy damy radę sfinalizować wszystko tak szybko? jakiś pomysł? bo idę spać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 (edited) . Edited February 11 by mifilim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 W dniu 5.02.2022 o 22:33, mifilim napisał: Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł Zima wraca... Karnety jeszcze są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolcjusz Posted February 11 Report Share Posted February 11 Aa to dej dwa ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 11 Author Report Share Posted February 11 3 godziny temu, wolcjusz napisał: Aa to dej dwa 😉 a bardzo proszę. na priv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted February 12 Report Share Posted February 12 W dniu 11.02.2022 o 21:00, wolcjusz napisał: Aa to dej dwa 😉 Podepnę się pod temat. Mam aktualnie dwa do odsprzedania jak byś potrzebował na później. Jeśli nie to może ktoś inny by chciał 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelb91 Posted February 14 Report Share Posted February 14 W dniu 13.02.2022 o 00:03, pawelb91 napisał: Podepnę się pod temat. Mam aktualnie dwa do odsprzedania jak byś potrzebował na później. Jeśli nie to może ktoś inny by chciał 🙂 Trzy sztuki do odsprzedania po cenie zakupu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 14 Author Report Share Posted February 14 6 godzin temu, pawelb91 napisał: Trzy sztuki do odsprzedania po cenie zakupu. Paweł, dziękuję za konkurencję 😉. Ja również jeszcze posiadam vouchery. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 15 Author Report Share Posted February 15 Nowa cena 70 zł !!! Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg Posted February 20 Report Share Posted February 20 (edited) Wcisnę się do tematu. Mam na zbyciu 3 całodzienne vouchery Grupy Pingwina. Cena zakupu - 70 PLN ( z promo Black Friday). Edited February 20 by Greg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted February 21 Author Report Share Posted February 21 W dniu 20.02.2022 o 17:48, Greg napisał: Wcisnę się do tematu. dzięki. ja nadal mam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg Posted February 21 Report Share Posted February 21 (edited) 11 minut temu, mifilim napisał: dzięki. ja nadal mam ... Upps... sorry - @mifilim ma oczywiście pierwszeństwo Edited February 21 by Greg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mifilim Posted March 20 Author Report Share Posted March 20 Zostały mi 4 sztuki (4xkarnety całodzienne) . Hurtem za 180 zł !!!!!!!!!!!!. 606455trzydwatrzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 10 Report Share Posted April 10 W dniu 20.03.2022 o 21:54, mifilim napisał: Zostały mi 4 sztuki (4xkarnety całodzienne) . Hurtem za 180 zł !!!!!!!!!!!!. 606455trzydwatrzy To masz jeszcze te karnety?...... może jeszcze odpalą w kwietniu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinn Posted April 27 Report Share Posted April 27 Mam pytanie. Ma ktoś jeszcze na sprzedaż skipasy z grupy Pingwina...majówka się zbliża dużymi krokami 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surfing Posted April 27 Report Share Posted April 27 41 minut temu, marcinn napisał: z grupy Pingwina Który Pingwin odpala na majówkę? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 27 Report Share Posted April 27 2 godziny temu, marcinn napisał: Mam pytanie. Ma ktoś jeszcze na sprzedaż skipasy z grupy Pingwina...majówka się zbliża dużymi krokami Byłem pierwszy... 😝 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts