mifilim Napisano 5 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2022 Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 5 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2022 20 minut temu, mifilim napisał: Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł 21 minut temu, mifilim napisał: Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł Cześć, mam plan jutro jechać do Kasiny, tylko czy damy radę sfinalizować wszystko tak szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2022 1 godzinę temu, Chertan napisał: Cześć, mam plan jutro jechać do Kasiny, tylko czy damy radę sfinalizować wszystko tak szybko? jakiś pomysł? bo idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 (edytowane) . Edytowane 11 Luty 2022 przez mifilim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 W dniu 5.02.2022 o 22:33, mifilim napisał: Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena 80 zł !!! Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł Zima wraca... Karnety jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 11 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 Aa to dej dwa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 11 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2022 3 godziny temu, wolcjusz napisał: Aa to dej dwa 😉 a bardzo proszę. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 12 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2022 W dniu 11.02.2022 o 21:00, wolcjusz napisał: Aa to dej dwa 😉 Podepnę się pod temat. Mam aktualnie dwa do odsprzedania jak byś potrzebował na później. Jeśli nie to może ktoś inny by chciał 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 14 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 W dniu 13.02.2022 o 00:03, pawelb91 napisał: Podepnę się pod temat. Mam aktualnie dwa do odsprzedania jak byś potrzebował na później. Jeśli nie to może ktoś inny by chciał 🙂 Trzy sztuki do odsprzedania po cenie zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 14 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2022 6 godzin temu, pawelb91 napisał: Trzy sztuki do odsprzedania po cenie zakupu. Paweł, dziękuję za konkurencję 😉. Ja również jeszcze posiadam vouchery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 15 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2022 Nowa cena 70 zł !!! Odsprzedam pojedyncze karnety całodzienne na stoki Grupy Pingwina (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 145 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 20 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2022 (edytowane) Wcisnę się do tematu. Mam na zbyciu 3 całodzienne vouchery Grupy Pingwina. Cena zakupu - 70 PLN ( z promo Black Friday). Edytowane 20 Luty 2022 przez Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 21 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2022 W dniu 20.02.2022 o 17:48, Greg napisał: Wcisnę się do tematu. dzięki. ja nadal mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg Napisano 21 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2022 (edytowane) 11 minut temu, mifilim napisał: dzięki. ja nadal mam ... Upps... sorry - @mifilim ma oczywiście pierwszeństwo Edytowane 21 Luty 2022 przez Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 20 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2022 Zostały mi 4 sztuki (4xkarnety całodzienne) . Hurtem za 180 zł !!!!!!!!!!!!. 606455trzydwatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2022 W dniu 20.03.2022 o 21:54, mifilim napisał: Zostały mi 4 sztuki (4xkarnety całodzienne) . Hurtem za 180 zł !!!!!!!!!!!!. 606455trzydwatrzy To masz jeszcze te karnety?...... może jeszcze odpalą w kwietniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2022 Mam pytanie. Ma ktoś jeszcze na sprzedaż skipasy z grupy Pingwina...majówka się zbliża dużymi krokami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfing Napisano 27 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2022 41 minut temu, marcinn napisał: z grupy Pingwina Który Pingwin odpala na majówkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2022 2 godziny temu, marcinn napisał: Mam pytanie. Ma ktoś jeszcze na sprzedaż skipasy z grupy Pingwina...majówka się zbliża dużymi krokami Byłem pierwszy... 😝 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 14 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2023 Odsprzedam po 80 zł, czyli 50% ceny, pojedyncze vouchery na Karnet Dzienny + wieczorny (1 dzień) na stoki Grupy Pingwina: (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 160 zł tel. 606455trzydwatrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
procjon Napisano 21 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2023 Dzień dobry. Mam do sprzedania 2 vouchery - karnety - 4 godzinne na Słotwiny Arena. Po zakupie wysyłam mailem w pdf do wydruku lub zeskanowania w kasie. Karnety ważne do końca sezonu. Cena 60 zł za sztukę. Zainteresowanych proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 22 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2023 23 godziny temu, procjon napisał: Dzień dobry. Mam do sprzedania 2 vouchery - karnety - 4 godzinne na Słotwiny Arena. Po zakupie wysyłam mailem w pdf do wydruku lub zeskanowania w kasie. Karnety ważne do końca sezonu. Cena 60 zł za sztukę. Zainteresowanych proszę na priv. Tylko na Słotwiny?? Czy cała grupa Pingwina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 23 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2023 W dniu 14.02.2023 o 20:09, mifilim napisał: Odsprzedam po 80 zł, czyli 50% ceny, pojedyncze vouchery na Karnet Dzienny + wieczorny (1 dzień) na stoki Grupy Pingwina: (Słotwiny Arena, Kasina, Skolnity, Kurza Góra, Czarny Groń) ważne do końca bieżącego sezonu zimowego Cena obecnie obowiązująca za 1 karnet całodzienny to 160 zł tel. 606455trzydwatrzy Została ostatnia sztuka !!! A zima wraca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack78 Napisano 23 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2023 Wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atomm Napisano 24 Luty 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2023 Ktoś ma 3 lub 4 sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi