Lexi Napisano 31 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń W dniu 28.01.2026 o 09:09, zając napisał: Niestety Iga zakończyła grę w AO na ćwierćfinale: No i Rybakina zgarnęła tytuł....a już się wydawało.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 22 minuty temu, Lexi napisał: No i Rybakina zgarnęła tytuł....a już się wydawało.. Brawo Ryba! Przynajmniej tyle dobrego że nie Saba wygrała 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń Dla mnie bez różnicy Sabalenka czy Rybakina, wygrała lepsza tego dnia. Zastanawiają mnie półfinały. Dwa kobiece razem 3 godziny i prawie bez emocji, faworytki gładko awansowały do finału. Dwa mecze męskie i prawie 10 godzin walki. Każdy z uczestników mógł wygrać i przegrać, widowiskowość, intensywność i poziom gry do zapamiętania na długie lata. No i mega niespodzianka Djokovic odprawia Sinnera po pięciu kolejnych porażkach i wygraniu jednego seta w tych meczach. Nie dziwię się, że oglądalność tenisa męskiego jest dużo większa od kobiecego. Prognoza na finał, to zależy czy Novak zdąży się zregenerować tak szybko, wszak niebawem skończy 39 lat. W przypadku Alcaraza nie mam wątpliwości, że będzie gotowy na finał (chyba, że któryś z finalistów będzie kontuzjowany). Gdyby serbski dziadek pokonał Hiszpana byłby to mega wyczyn, w dwóch kolejnych meczach wygrać z 2 najlepszymi obecnie tenisistami na świecie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 31 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 22 minuty temu, marionen napisał: Dla mnie bez różnicy Sabalenka czy Rybakina, wygrała lepsza tego dnia. Zastanawiają mnie półfinały. Dwa kobiece razem 3 godziny i prawie bez emocji, faworytki gładko awansowały do finału. Dwa mecze męskie i prawie 10 godzin walki. Każdy z uczestników mógł wygrać i przegrać, widowiskowość, intensywność i poziom gry do zapamiętania na długie lata. No i mega niespodzianka Djokovic odprawia Sinnera po pięciu kolejnych porażkach i wygraniu jednego seta w tych meczach. Nie dziwię się, że oglądalność tenisa męskiego jest dużo większa od kobiecego. Prognoza na finał, to zależy czy Novak zdąży się zregenerować tak szybko, wszak niebawem skończy 39 lat. W przypadku Alcaraza nie mam wątpliwości, że będzie gotowy na finał (chyba, że któryś z finalistów będzie kontuzjowany). Gdyby serbski dziadek pokonał Hiszpana byłby to mega wyczyn, w dwóch kolejnych meczach wygrać z 2 najlepszymi obecnie tenisistami na świecie... Zawsze tak było, niestety intensywność i atrakcyjność tenisa męskiego jest większa od kobiecego. Sam fakt że panowie grają w Wielkim Szlemie do 3 wygranych setów, a panie do 2 stwarza istotną różnicę w odbiorze widowiska. Tenis męski jest bardziej widowiskowy - nie da się zaprzeczyć. Jakkolwiek lubię Carlitosa, to w finale trzymam kciuki za "emeryta" Djoko - jest przegość że daje radę walczyć i wygrywać na tym poziomie tyle lat. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 Luty Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty Jednak Carlos wygrał, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec Pora by wrócić do letniego sportu jakim jest tenis, ładnie Iga ograła Karolinę w Indian Wells, oby tak dalej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Nasz górą;-) PS. To pisalem ja wierny kibic zwycięskich zawodniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec W dniu 12.09.2023 o 10:57, MarioJ napisał: O rany, naprawdę analizujesz wagę Sabalenki ? Prosimy więcej, jakieś szczegóły może wymyślisz lub znajdziesz ? A jeśli chodzi o wiek to wystarczy spojrzeć na Sabalenkę i Djokovica. Z perspektywy czasu przyznaje rację a ja błądziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec To Świątek jest w totalnym dołku. Trzymam za nią kciuki. A tymczasem można sobie posłuchać bardzo ciekawego wywiadu z jej pierwszym trenerem z okresu zawodowego. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 26 minut temu, MarioJ napisał: To Świątek jest w totalnym dołku. Trzymam za nią kciuki. Ja też. Nie oglądałam dawno całego meczu Igi, a skróty pomijają kryzysowe momenty. Niestety odstaje teraz od czołówki, powinna połknąć Magdę Linette w dwóch takich setach jak ten pierwszy wygrany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec Albo odetnie się raka w postaci Pani psycholog, albo będzie dalej tak jak jest. 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 3 godziny temu, Ratrak napisał: Albo odetnie się raka w postaci Pani psycholog, albo będzie dalej tak jak jest. 😇 A ja myślę że bez tej Pani psycholog nie były by niczego. Jedyne rozwiązanie to zmienić ją na inną psycholog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec Iga Świątek rozstaje się z Wimem Fissettem ... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2 godziny temu, zając napisał: Iga Świątek rozstaje się z Wimem Fissettem ... Trenerem z którym wygrała Wimbledon, tenisowy team to nie tylko trener, jest więcej osób. Nie wiem czy najlepszy wybór dokonała Iga pozbywając się trenera. Oby wrócił spokój i wiara w wygrywanie i zdobywanie następnych tytułów (zwłaszcza tych największych). Ciekawe kogo wybierze na trenera, lista nie jest długa... życzę Jej powodzenia... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec Dobrym przykładem na zmiany są sztaby takich asów tenisowych jak Djokovič czy Sinner, gdzie zawodnicy wymieniali sporo osób z ekipy, niekoniecznie głównych trenerów, poziom ich gry nie spadł i wygrali dużo ważnych turniejów. Mam nadzieję, że Iga Świątek wróci jeszcze na zwycięską ścieżkę i kibicom przyniesie wiele radosnych chwil... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec (edytowane) Jak w cały ten układ jest wmieszana miłość to trudno wybierać z zimną głową. Edytowane 23 Marzec przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 11 minut temu, Mikoski napisał: Jak w cały ten układ jest wmieszana miłość to trudno wybierać z zimną głową. Co Ty bredzisz? Napisz konkretnie o co Ci chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
San28 Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 42 minuty temu, Mikoski napisał: Jak w cały ten układ jest wmieszana miłość to trudno wybierać z zimną głową. Tak, wydaje się, że pani psycholog jest nie do ruszenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 7 godzin temu, San28 napisał: Tak, wydaje się, że pani psycholog jest nie do ruszenia... W temacie https://www.sport.pl/tenis/7,64987,32675390,slyszymy-zwolnienie-fissette-a-to-blad-kazdy-w-srodowisku.html#s=BoxSMMTImg3 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec W artykule poniżej spekulacje na temat ewentualnego następcy: https://przegladsportowy.onet.pl/tenis/oto-wszyscy-kandydaci-na-trenera-igi-swiatek-dluga-lista-nazwisk/2he3k88?utm_term=autor_17&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=przegladsportowy-page-post Może wśród podanych nazwisk znajdzie się ktoś, kto uspokoi sytuację i pchnie Igę na dobrą drogę do odzyskania szczytowej formy? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 24 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec Plaga? https://sportowefakty.wp.pl/tenis/1241532/to-koniec-hurkacz-rozstal-sie-z-trenerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 9 godzin temu, sstar napisał: Plaga? https://sportowefakty.wp.pl/tenis/1241532/to-koniec-hurkacz-rozstal-sie-z-trenerem Też mu nie szło ostatnio, to co się dziwisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 4 godziny temu, zając napisał: Też mu nie szło ostatnio, to co się dziwisz... Mnie już nic nie zdziwi. Myślisz, że to wina trenera? U Igi też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 30 minut temu, sstar napisał: Mnie już nic nie zdziwi. Myślisz, że to wina trenera? U Igi też? Ktoś musi być kozłem ofiarnym. Zawodnik siebie raczej nie zwolni 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 27 Marzec Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec Są wieści https://www.sport.pl/tenis/7,64987,32688306,oto-nowy-trener-swiatek-polecil-go-nadal-ma-byc-zapoznanie.html#do_w=107&do_v=1798&do_st=RS&do_sid=2726&do_a=2726&s=BoxSNewsImg3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi