wolcjusz Napisano 1 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2023 Cześć. Moje iRally lecą na sprzedaż. Cena dla forumowiczów 1600 PLN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 5 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2023 Fajną masz miarkę, jak ślusarz. (swoja drogą prawie 2 mm rantu to nówka) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 8 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2023 (edytowane) W dniu 5.01.2023 o 11:00, Bumer napisał: Fajną masz miarkę, jak ślusarz. (swoja drogą prawie 2 mm rantu to nówka) Były ręcznie ostrzone, więc krawędzi przy serwisach nie ubywało wiele. W jednym miejscu już na samym dziobie jest nieco cieniej, tak miały od nowości. Stan jest świetny, ale sprzedaję bo po przesiadce na e-speedy sądzę, że rzadko będę miał ochotę je odpinać a szkoda żeby rally stały i się kurzyły. Aha, gdyby ktoś spoza Małopolski był zainteresowany, to jednak dodałem możliwość wysyłki: 85 PLN DHL-em. Edytowane 8 Styczeń 2023 przez wolcjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2023 Cena wysyłki kosmiczna. Ja wysłałem niedawno narty w pudełko o długości 190cm za 20zł ! Furgonetka / GLS / wysyłka w punkcie , kurier dostarcza do adresata. GLS ma dużo punktów odbioru paczek, nawet u mnie na przedmieściach Wrocławia jest punkt, akurat miałem tylko 400m i zaniosłem paczkę na pieszo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 8 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2023 Godzinę temu, MarioJ napisał: Cena wysyłki kosmiczna. Ja wysłałem niedawno narty w pudełko o długości 190cm za 20zł ! Furgonetka / GLS / wysyłka w punkcie , kurier dostarcza do adresata. GLS ma dużo punktów odbioru paczek, nawet u mnie na przedmieściach Wrocławia jest punkt, akurat miałem tylko 400m i zaniosłem paczkę na pieszo. GLS najgorsze ponoc https://bezprawnik.pl/ktory-kurier-jest-najlepszy-najtanszy/ dobrze, ze ci się udało. dHl przoduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 8 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2023 11 minut temu, sstar napisał: GLS najgorsze ponoc https://bezprawnik.pl/ktory-kurier-jest-najlepszy-najtanszy/ dobrze, ze ci się udało. dHl przoduje. Narty zawsze GLS, jedyni którzy akceptują długie paczki i mają najniższe ceny, właśnie poprzez furgonetkę. Pisałem już o tym w innym poście. Nigdy nie miałem z nimi problemów. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 8 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2023 37 minut temu, pawelb91 napisał: Narty zawsze GLS, jedyni którzy akceptują długie paczki i mają najniższe ceny, właśnie poprzez furgonetkę. Pisałem już o tym w innym poście. Nigdy nie miałem z nimi problemów. Właśnie, dzięki za podpowiedź. Jutro wysyłam kolejną parę przez GLS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 24 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Nowa cena - 1500 dla forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolcjusz Napisano 10 Luty 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2023 Sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi