Ratrak Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 4 godziny temu, grimson napisał: Wchodzą statsy, relacja później: No nie ma bata, żebyś pojechał 132.6 km/h, sorry 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Luty Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty (edytowane) 7 minut temu, Ratrak napisał: No nie ma bata, żebyś pojechał 132.6 km/h, sorry 😁 wątpisz w moje umiejętności? 72.2 to jest realna wartość. Wyłączyłem Tracker jak poszedłem coś zjeść z dziewczynami, widocznie restartując tracka GPS ogłupiał. Edytowane 24 Luty przez grimson 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Dziś i jutro wejdzie jednak Deacon 7.6 175cm R 17.2m Najdłuższe w wypożyczalni. SRC okazały się w być w nikczemnej długości 165cm; zrezygnowałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Kruca bomba: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Takie widoki na Spinale. Zamknięta impreza, igloo z ochroniarzami i miłe panie: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Jest pod 10 st C, a trasy trzymają się zacnie: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Taka sytuacja: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Luty Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty Wchodzą statsy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Bondziorno! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 5 minut temu, grimson napisał: Bondziorno! a co tak późno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 22 minuty temu, Jeeb napisał: a co tak późno ? Na stoku od 10 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Teraz, grimson napisał: Na stoku od 10 🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Zapaliłem świeczkę. To w tym miejscu, na czerwonej 45 moje Kastle umarły 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Kastle zostały pomszczone na tej czerwonej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Warun ITA bajka, z akcentami z PL: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Lipy nie ma: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 1 godzinę temu, grimson napisał: Zapaliłem świeczkę. To w tym miejscu, na czerwonej 45 moje Kastle umarły Dobrze, że nie wbiłeś krzyża na środku trasy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Grizzly szczerzy kły 69.5% 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 11 minut temu, grimson napisał: Lipy nie ma: Jak nie ma? Co to za paździerz? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 5 minut temu, sstar napisał: Dobrze, że nie wbiłeś krzyża na środku trasy. Zrobiłem coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Wiksa! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Wchodzą statsy z dzisiaj: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty Dziś dobra sytuacja na Little Grizzly. Jechalem z dziewczynami kanapa wzdłuż tej trasy. Loży szyderców została zaprezentowana następująca scena: miłośnik jazdy na wprost poszedł z samej góry piecem na dół. Tam, gdzie czerwona kropka- > tam wpadł w duży odsyp, który go wyhamował, i nieszczęśnik poleciał na twarz. Zatrzymał się tam, gdzie zielona kropka, jakieś 200m niżej. Na szczęście wstał o własnych siłach. Po narty musiał się mocno cofać. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 1 godzinę temu, grimson napisał: Dziś dobra sytuacja na Little Grizzly. Jechalem z dziewczynami kanapa wzdłuż tej trasy. Loży szyderców została zaprezentowana następująca scena: miłośnik jazdy na wprost poszedł z samej góry piecem na dół. Tam, gdzie czerwona kropka- > tam wpadł w duży odsyp, który go wyhamował, i nieszczęśnik poleciał na twarz. Zatrzymał się tam, gdzie zielona kropka, jakieś 200m niżej. Na szczęście wstał o własnych siłach. Po narty musiał się mocno cofać. W cywilizowanych narciarsko krajach pierwszy narciarz który zjeżdża po tym który się wywrócił zbiera narty, kijki,gogle i co tam jeszcze zostało na stoku i zwozi poszkodowanemu, przy okazji pyta czy wszystko ok, czy wezwać pomoc itd, przynajmniej ja tak robię i wielu innych też co często obserwowałem i nie tylko w Polsce... 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Luty Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 7 minut temu, marionen napisał: W cywilizowanych narciarsko krajach pierwszy narciarz który zjeżdża po tym który się wywrócił zbiera narty, kijki,gogle i co tam jeszcze zostało na stoku i zwozi poszkodowanemu, przy okazji pyta czy wszystko ok, czy wezwać pomoc itd, przynajmniej ja tak robię i wielu innych też co często obserwowałem i nie tylko w Polsce... Ci, co byli na stoku, zjechali chłopa zbierać. Bo nie wyglądało to za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi